Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Komšije srećna vam nova godina. Da ste živi zdravi i srećni van misli o crno-belima. Inače Kalconi piše da ste zainteresovani za Džekirija.

Edited by božija noga
  • Like 1
Posted
4 hours ago, Eddard said:

Kakva je bre to vest - KKP tražio 200k obeštećenja, Oly rekao ne može, evo 400k?!

Daj 5 karata!

Da, samo što je Partizan tražio 200k u ratama, a Oly može samo odjednom u gotovini da isplati 400k. Valjda će se naći neki kompromis.

Može li neko obrazloženje, da igrač koji buši najboljeg trenera Evrope, lažira povrede, ne trudi se u igri, pravi i sudjeluje u klanovima unutar ekipe, ulazi u sukob sa navijačima itd. - Kako može i dalje da bude tražena roba, i da mu se nudi prilično velik, dugoročan ugovor od par EL ekipa?

• Like 1
Posted
49 minutes ago, Princeton said:

Da, samo što je Partizan tražio 200k u ratama, a Oly može samo odjednom u gotovini da isplati 400k. Valjda će se naći neki kompromis.

Može li neko obrazloženje, da igrač koji buši najboljeg trenera Evrope, lažira povrede, ne trudi se u igri, pravi i sudjeluje u klanovima unutar ekipe, ulazi u sukob sa navijačima itd. - Kako može i dalje da bude tražena roba, i da mu se nudi prilično velik, dugoročan ugovor od par EL ekipa?

Zato sto jake ekipe samo gledaju el tržište, takođe Tajrik ima ok stats, pogotovo ako se gleda net rejting prošle sezone.

Van el malo ko kopa, evo ja bi bio zadovoljan Ndurom, ako postoji šansa da ode iz Brese.

Nba opcija i nema, a i nba je baš macka u džaku, pogotovo igraci od 30+.

Posted
34 minutes ago, Chaos Is Me said:

Tajrik je poprilično sličan igrač kao i Donta Hall, nemam pojma šta će Olimpijakosu, a svakako su obojica slabiji igrači od Milutinova.

Ja koliko sam cuo oni muku muce da ih "oprave" pred svaku utakmicu, a kao ozbiljan klub sa ozbiljnim ambicijama nece da dozvole da im se desi da u najvaznijem delu sezone ostanu na jednom centru ako se ne daj boze desi nesto. 

Posted
2 hours ago, Princeton said:

Zato sto je vecina pobrojanog nasa teorija bez konkretnih dokaza, u koju je Oly odlucio da ne veruje + Tajrik je i te kako upotrbljiv EL centar + kao mnogo veci klub od nas, smatraju da ce bolje da hendluju karaktere igraca, sto je apsolutno tacno 

• Like 1