Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Noćas sanjam moj dobri @Dzep me napada zato što ne učestvujem u protestima, kao ti si neutralan, gori si od ovog naprednog šljama. 🙄 Sve je otišlo u Honduras... 1 3
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 9/16/2025 at 9:57 PM, PatrickStar said: Ovo je stvarno nešto što se ponavlja sad već godinama, čekaš celo leto femkanje Mirotica, pa panično praviš tim u avgustu...prošle godine čekaš ne znam kakvu 4-ku, ostanes na Majku koji se naravno povredi čim je potrcao prvi put jer jbg karma...a sada kada ti fale 2 visoka igrača, pustiš tog istog Majka (iako igra za mali ugovor) i obe petice i celo leto čekaš ne znam sta Shaque-a, Divca, Jokica? I naravno povredi se Tajrik, jer jbg karma...a tek će da nas klepa karma za odnos prema Lundbergu, part+, sezonske i mnogo toga još trulog... Majk -> Parker Davis -> Osetkowski Balsa -> ... A kako si ti napisao ispada kao da su samo otisli a da niko nije dosao. Vec sada ste jaci na 4/5 nego sto ste bili prethodnih sezona. Ceka se sigurno neki centar ali nije o glavu da se samo dovede da popuni brojcano stanje kao sto smo mi uradili, vec se ceka neko ko ce praviti razliku. Plus sto je trziste visokih igraca bas tanko. Zato mislim da se ne istcava sa recimo jednim Lovernjom. Ja cak vidim ishod da se odluci da se cekaju i otpaci iz NBA kad bude cut a da Lovernj dobije neki kratkorocni ugovor. Pa ako ne bude nista iz NBA onda ce se on produziti. 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znači ima prenos na ELTV, al ne za nas iz SRB,GRE i Australije. Kad sam već zaboravio da isključim preplatu, reko, isplatiće mi se ELTV...al qrćina
PatrickStar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, Kooineeperk said: Majk -> Parker Davis -> Osetkowski Balsa -> ... A kako si ti napisao ispada kao da su samo otisli a da niko nije dosao. Vec sada ste jaci na 4/5 nego sto ste bili prethodnih sezona. Ceka se sigurno neki centar ali nije o glavu da se samo dovede da popuni brojcano stanje kao sto smo mi uradili, vec se ceka neko ko ce praviti razliku. Plus sto je trziste visokih igraca bas tanko. Zato mislim da se ne istcava sa recimo jednim Lovernjom. Ja cak vidim ishod da se odluci da se cekaju i otpaci iz NBA kad bude cut a da Lovernj dobije neki kratkorocni ugovor. Pa ako ne bude nista iz NBA onda ce se on produziti. Ja to gledam malo drugačije, imali smo rupu na 4 prošle sezone koju smo popunjavali sa Bongom, igranjem u paru Tajrika i Brendona, Pokuom na 5...pa nama su luksuz bili minuti sa Bongom na 3. Tako da su mi dolasci Parkera i Osetkovskog uz odlazak Majka popunjavanje goruce pozicije. Jedino sto vidno fali ovom rosteru su dve petice i to kvalitetom jedna da bude ravna Tajriku (defanzivno) i neko tipa Lovernja (iskusan igrac), jer odlaske Balse i Brendona nismo nadomestili. Plus sto ce i Poku i Tajrik verovatno imati problema sa povredama tokom sezone. 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Luchifer89 said: Znači ima prenos na ELTV, al ne za nas iz SRB,GRE i Australije. Kad sam već zaboravio da isključim preplatu, reko, isplatiće mi se ELTV...al qrćina Navodno će biti ovdje: https://rumble.com/v6z3i2q-instagramtv.jug.html?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAafYJK1-ZrQbmt0cbpl4PP_WOO4h7NidjT_3f2qRCenTwLPPcCNKtMdM8UptSw_aem_sophqGYV7EPdBP3wDeaYsA Jel može taj ELTV da se gleda preko browsera uopšte? Bacite link ako može.
Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moze za 2 (browser), moze za 3 (telefon) a moze i jako do samog kraja (smart tv) https://euroleague.tv 1
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Noćas sanjam moj dobri @Dzep me napada zato što ne učestvujem u protestima, kao ti si neutralan, gori si od ovog naprednog šljama. 🙄 Sve je otišlo u Honduras... 😂😂😂 Nikad, ti si na rezervnom položaju, miruj dok te ne pozovem, trebaće nam tvoje iskustvo uskoro 😃 Anyway, nerealne želje mode - dao bih sve što imam da onog Kusturicu (ne Emira) vidim u našem dresu, većeg talenta odavno nisam video 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Armani kao gost ce imati vise vremena za odmor i pripremu nego mi kao domacin 🥲
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, PatrickStar said: Ja to gledam malo drugačije, imali smo rupu na 4 prošle sezone koju smo popunjavali sa Bongom, igranjem u paru Tajrika i Brendona, Pokuom na 5...pa nama su luksuz bili minuti sa Bongom na 3. Tako da su mi dolasci Parkera i Osetkovskog uz odlazak Majka popunjavanje goruce pozicije. Jedino sto vidno fali ovom rosteru su dve petice i to kvalitetom jedna da bude ravna Tajriku (defanzivno) i neko tipa Lovernja (iskusan igrac), jer odlaske Balse i Brendona nismo nadomestili. Plus sto ce i Poku i Tajrik verovatno imati problema sa povredama tokom sezone. Kako misliš da rasporediš minute na 4 s obzirom da su tu Parker 4, Bonga kao 4/3, Pokuševski 4/5 i Osetkovski 5/4? Realno vam fali jedna snažna petica od 210+ cm koja kontroliše reket, i koja je dobar rim protector. Rekao bih neko poput Poarjea, al takav igrač objektivno većini ekipa treba.
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Elevator Operater said: Armani kao gost ce imati vise vremena za odmor i pripremu nego mi kao domacin 🥲 Tu je fascinantna logika da te posle Dubai-a u utorak stave da drugu u duplom kolu igraš u četvrtak. Mogli su i u Španiju da nas pošalju pa pravo sa aviona u halu. 5 minutes ago, Dzo23 said: Kako misliš da rasporediš minute na 4 s obzirom da su tu Parker 4, Bonga kao 4/3, Pokuševski 4/5 i Osetkovski 5/4? Realno vam fali jedna snažna petica od 210+ cm koja kontroliše reket, i koja je dobar rim protector. Rekao bih neko poput Poarjea, al takav igrač objektivno većini ekipa treba. Ne računam tu Bongu jer mislim da će se poklapati dosta sa Parkerom i da će igrati većinu minuta na 3 u toj, na papiru najjačoj petorci. Drugo, ima 10 duplih kola i rotacija (Tajrik, novi centar, Osetkovski, Pokusevski, Parker) koju imamo je prekratka, eventualno da su svi zdravi cele sezone (što neće biti sigurno) i da Bonga pored 20+ minuta na 3 uzima još 5-10 na 4 (što će se teško i retko dešavati, osim u ne daj Boze odsustvu Parkera).
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ideja je bila sigurno da dovedemo samo jos jednog centra, ali je sad problem sto su i Tajrik i Poku povredjeni pa to deluje malo, u realnosti nije edit: 5.5 igraca na 2 pozicije meni deluje sasvim ok: Parker, Dilan, Poku, Tajrik, pojacanje plus neki minut Bonge Edited 58 minutes ago by Marvin
Recommended Posts