Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era

Recommended Posts

Posted

Baลก problem. A baลก gledam na ovom turniru u Italiji, kako lepo funkcioniลกe sa ekipom, kako se baลก vidi da je tu veฤ‡ drugu godinu...

ย 

Ako je ovo taฤno, lagano propuลกtanje 3 utakmice sa ekipama koje su, barem u najavi, direktni konkuretni.ย 

• Like 1
Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Onaj pbg pise da je laksa povreda, da je otputovao u Madrid na snnimanje vezano za sponzore Evrolige

ย 

Tyrique Jones, koji ima manjih problema sa povredom, je jutros otputovao za Madrid, gde ga oฤekuje snimanje aktivnosti vezano za Evroligine sponzore.

ย 

Nadam se da je tako.

Posted

Not great, not terrible ลกto se ono kaลพe.ย 

ย 

Tajrik nam u ovoj situaciji treba na maksimalnom broju obrtaja od samog starta, a sada to sigurno neฤ‡e biti realno.

Posted (edited)

Gledam Tajsa juฤe... doktor.

Trebalo mu je dati da sam upiลกe cifru.

Ja se joลก uvek nadam, juฤe Miroslav iz Basketball Sphere kaลพe da nije definitivno da ostaje u Monaku, spominje neki twit.ย 

Edited by dekifisher
Posted
3 hours ago, ScepanScekicSto said:

moguce da je istina, nema ga na snimcima sa trening

ย 

Da, da, vidim da su i pbgovci izbacili. Samo, nisam baลก uveren da je samo 10ak dana, on mi kaลพe da moลพe biti upitan i za poฤetak EL, u zavisnosti koliko je miลกiฤ‡ oลกteฤ‡en i da je neophodna odreฤ‘ena pauza

Posted
15 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Tips pise da je Zofri blizu da potpise za nas

ย 

misko mu je menadzer

Pa to je to,nesto sto vam i treba sa te pozicije uz defanzivu koju covek nema ali izbor centara je ocajan svakako

Posted
9 minutes ago, Nini3112 said:

Pa to je to,nesto sto vam i treba sa te pozicije uz defanzivu koju covek nema ali izbor centara je ocajan svakako

kako nam to treba za defanzivu, a covek nema defanzivu...

ย 

Glup sam...

ย 

Mozda je nesfo kratkorocno...

ย 

Sta je tek Ibaka u odnosu na Zofria, al sta ja znam

Posted
27 minutes ago, ScepanScekicSto said:

kako nam to treba za defanzivu, a covek nema defanzivu...

ย 

Glup sam...

ย 

Mozda je nesfo kratkorocno...

ย 

Sta je tek Ibaka u odnosu na Zofria, al sta ja znam

Ne verujem da je kratkorocno,centara nema ali da slazem se da bi vama vise legao Ibaka,ko zna mozda razmislja i o kraju karijere