longbowman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jabari ne dobacuje i ne igra odbranu. Ja sam hteo da to bude Mike James ali mi se i ovo sviฤa. ย ย 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago @Magia, kakvo otvaranje, najeลพila sam se! ย Ne bih da budem Taylor Swift, ali ima neลกto u tim brojevima i zatvaranju ลพivotnih krugova...ย
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sledece 2 nedelje su kljucne (za dovodjenje dobrog i defanzivnog centra) ??
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Sledece 2 nedelje su kljucne (za dovodjenje dobrog i defanzivnog centra) ?? ja mislim da ga cekamo koliko god... jbg ย a bojim se da cemo za sve izvisiti
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Je l neko produลพavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju.
Magia Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 11 minutes ago, realno *w said: Je l neko produลพavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju. ย Isto mi se desilo.
Jonas Lunden Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A ljudi dragi koliko mraฤite! Te nema sezonske, te sezonska skupa, pa ne valja skok, ne igra se odbrana.......
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Magia said: ย Isto mi se desilo. ย Jesi reลกio?ย ย Ako nisi, baลก pusti poruku kad ti se pojavi karta.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije dobar znak kada mi sabijamo redom na pripremama.ย
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije... al ovo izgleda lepo... ย Parker klasa.. lagano.. Milton se meni svidja, napada obruc, imao nekoliko asistencija, vidi se da ume ย Dylan nocas los.. ย ย duejn... koliko kosarke u tom coveku... ย ย
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kljuc sezone je u drugom centru i u Dwizzu kao jokeru sa klupe. Ako onaj nivo iz decembra i januara zadrzi u duzim intervalima (u oba smera, ali ni ne mora da daje vise od 10ppg), otkljucali smo ozbiljno oruzje.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Milton 14, Ntilikina, Washington 34, Osetkowski 2, Boลกnjakoviฤ 3, Mijailoviฤ 7, Pokuลกevski, Brown 14, Lakiฤ 3, Parker 8, Daniloviฤ, Jones 14. ย ล ejk: Bekovskija verzija PJa, nadam se i zdravija (kuc, kuc) i sa stabilnijim ลกutem. Vidi se da ฤe tu biti potrebna adaptacija, ali isto tako se vidi da lik zna. Ono ลกto mi se sviฤa, su ti sigurni driblinzi i relativno sporiji prodori na koลก, koji ostavljaju prostor za promene pravca, promene plana, dobre pasove... Danas proveo dosta na pleju, ok nije bilo Karlika, ali deluje da ฤe se on i Duejn smenjivati na mestu bekap pleja. Moglo bi tu biti problema kad mu se niski i brzi igraฤi zalepe uz njega, po celom terenu, ali ok, videฤemo kako ฤe se snalaziti. ย Parker - nekako sam uveren da je dao viลกe poena, tj 2 trojke, onaj jedan zicer kad je utrฤao i dobio loptu od Tajrika, te ona dvojka iz prodora sa zadrลกkom. Al nije bitno. Kako god, dobro se kreฤe, nekako je izgledao neobiฤno uigran sa ekipom. Na trenutke sam pomislio da bi kod nas mogao da uลพiva ฤak i viลกe nego u Barsi, jer deluje da ฤemo mu obezbediti veฤi broj otvorenih ลกuteva, ili spot up-ova gde odbrambeni debelo kasni. A da ฤe biti manje onih situacija gde on reลกava 1 na 1 izolacijom. ย Za Duejna ne moram niลกta pisati, bukvalno ona verzija njega iz KLSa. Mnogo sigurniji na lopti, brz, prodoran, konstantna opasnost za koลก, na razne naฤine. Sterling dao 14 poena, imam utisak za 10ak minuta na terenu. Straลกna lakoฤa poentiranja. ย 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @realno *w ย i moj utisak za Sterlinga isti.. kad sam vixeo statistiku zacudio sam se za broj datih poena... ย ova ekipa defanzivno povratkom Bonge i Vanje samo bolje moze izgledati, i fali taj jedan centar... valjda nekad dodje ย inace ne znam kakva je uzivo, ali ova majca mi vrhunska ย ย
Xpert Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Po statistici suterska rapsodija. Pogadjali u visokim procentima. Ono sto mi se ne svidja je malo asistiranih poena. Svega 8 asistencija na 99 poena, ako statsi ne lazu. To nam je bio trend i prosle sezone. Voleo bih ako bi moglo malo manje individualnih resenja.
Alek The Great Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Na 100 poena samo 8 asistencija?! Jbm ti kosarku.
Recommended Posts