Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, realno *w said:

Je l neko produลพavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju.

ย 

Isto mi se desilo.

Posted

Nije... al ovo izgleda lepo...

ย 

Parker klasa.. lagano..

Milton se meni svidja, napada obruc, imao nekoliko asistencija, vidi se da ume

ย 

Dylan nocas los..

ย 

ย 

duejn... koliko kosarke u tom coveku...

ย 

ย 

Posted

Kljuc sezone je u drugom centru i u Dwizzu kao jokeru sa klupe. Ako onaj nivo iz decembra i januara zadrzi u duzim intervalima (u oba smera, ali ni ne mora da daje vise od 10ppg), otkljucali smo ozbiljno oruzje.

Posted

Milton 14, Ntilikina, Washington 34, Osetkowski 2, Boลกnjakoviฤ‡ 3, Mijailoviฤ‡ 7, Pokuลกevski, Brown 14, Lakiฤ‡ 3, Parker 8, Daniloviฤ‡, Jones 14.

ย 

ล ejk:

Bekovskija verzija PJa, nadam se i zdravija (kuc, kuc) i sa stabilnijim ลกutem. Vidi se da ฤ‡e tu biti potrebna adaptacija, ali isto tako se vidi da lik zna. Ono ลกto mi se sviฤ‘a, su ti sigurni driblinzi i relativno sporiji prodori na koลก, koji ostavljaju prostor za promene pravca, promene plana, dobre pasove...

Danas proveo dosta na pleju, ok nije bilo Karlika, ali deluje da ฤ‡e se on i Duejn smenjivati na mestu bekap pleja. Moglo bi tu biti problema kad mu se niski i brzi igraฤi zalepe uz njega, po celom terenu, ali ok, videฤ‡emo kako ฤ‡e se snalaziti.

ย 

Parker - nekako sam uveren da je dao viลกe poena, tj 2 trojke, onaj jedan zicer kad je utrฤao i dobio loptu od Tajrika, te ona dvojka iz prodora sa zadrลกkom. Al nije bitno. Kako god, dobro se kreฤ‡e, nekako je izgledao neobiฤno uigran sa ekipom. Na trenutke sam pomislio da bi kod nas mogao da uลพiva ฤak i viลกe nego u Barsi, jer deluje da ฤ‡emo mu obezbediti veฤ‡i broj otvorenih ลกuteva, ili spot up-ova gde odbrambeni debelo kasni. A da ฤ‡e biti manje onih situacija gde on reลกava 1 na 1 izolacijom.

ย 

Za Duejna ne moram niลกta pisati, bukvalno ona verzija njega iz KLSa. Mnogo sigurniji na lopti, brz, prodoran, konstantna opasnost za koลก, na razne naฤine.

Sterling dao 14 poena, imam utisak za 10ak minuta na terenu. Straลกna lakoฤ‡a poentiranja.

ย 

• Like 1
Posted

@realno *w

ย 

i moj utisak za Sterlinga isti.. kad sam vixeo statistiku zacudio sam se za broj datih poena...

ย 

ova ekipa defanzivno povratkom Bonge i Vanje samo bolje moze izgledati, i fali taj jedan centar... valjda nekad dodje

ย 

inace ne znam kakva je uzivo, ali ova majca mi vrhunska

ย 

ย 

IMG_2869.jpeg

Posted

Po statistici suterska rapsodija. Pogadjali u visokim procentima. Ono sto mi se ne svidja je malo asistiranih poena. Svega 8 asistencija na 99 poena, ako statsi ne lazu. To nam je bio trend i prosle sezone. Voleo bih ako bi moglo malo manje individualnih resenja.