Jump to content

Recommended Posts

Posted

Miltonu je ovo vatreno krštenje i shvatam da je on na prilagodjavanju etc.

Mene više brine najvažnije pojačanje ove godine, koje ima već priličan eu staž. Reče gore neko, kako se čeka neka 20+ partija-e. Ja bih ipak voleo konstantniji doprinos uz manje oscilacije, naravno ukoliko sam dobro shvatio da je Parker "a Man" ove godine. Lično,  navikao sam  da čekam. Uopšte nema problema, stalno nešto čekam, pa je i ovo čekanje zapravo zadovoljstvo, samo kad bi bilo malo manje stresa.

Posted
2 hours ago, realno *w said:

Je l se sećaš one namerne Smajlija od pre 2 godine, mislim protiv Reala. Stajao ispod koša, raširiš ruke i kako se okretao, natrči neko i dobije po licu. Bukvalno na snimku vidiš da je Smajli okrenut leđima i da mu taj igrač dolazi iz mrtvog ugla, ali kao po licu je i mora namerna. A ovde stoje jedan ispred drugog.

Uh sećam, možda se najbolje sećaju i ljudi pored mene koliko sam tad pizdeo..

Posted
1 hour ago, Magia said:

Sa druge strane meni se uopste ne svidja ovo sto Jabari igra, i ne bi mi se svidjalo ni da je pogadjao te suteve - previse me podseca na Pantera igrom, mada se slazem da je stav drugaciji.

Znaci daj kikice zahebi mikrofonku.

I tu misteriju smo resili 🙃

• Like 1
Posted

Post EL petak je zaista uživanje na temi, idem redom i dijelim reakcije. Mnogo kvalitetnih opservacija, čak i one sa kojima se lično ne slažem, imaju svoj rezon i tjeraju na razmišljanje. 👍

Da se ne ponavljam, meni je glavni utisak dan posle da sam stvarno vjerovao da nakon što smo odmah odgovorili onim Miltonovim košem na preokret Efesa, mi sada jesmo ekipa koja može da dobija ove mečeve. I pametnim napadima, a što je još važnije, i odbranom.

• Like 1