Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ova sezona je otisla u kurac, to je jasno 1000%. Ja ne bih imao nista protiv da slatkorecivi opet proba, ali ne po cenu preplacivanja (sto nazalost jeste jedina opcija, ja koji nemam pojma o ovom poslu bih trazio milione i licnu zastitu 24/7 posle svega, a ne Trinkijeri) i po cenu da se u ovoj sezoni takav strucnjak i motivator bezveze potrosi i ogadi prosecnom navijacu nerezonski.

Bukvalno sam pre da se otera Ćak i pročisti uprava, nadje SD koji ce zna i voli Partizan, a trener moze da bude i neka noobčina, ionako se na leto sve ovo igračko tera i/ili samo jedva ceka da beži. Potrošićemo Bongu i Brauna jbg, daj da ne trošimo i potrncijalno dobre trenere.

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
Posted
27 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Jedno hipoteticko pitanje za sve  grobare na forumu... al probajte biti iskreni prema sebi

U vremenskom horizontu narednih 5  godina

1. Da li mislite da Partizan moze biti prvak evrope na klupi sa Zeljkom Obradovicem?

2. Da li mislite da Partizan moze biti prvak evrope na klupi sa Trinkieriem, Bjankiem,Lasom, kime god...

Ja mislim da mi ne možemo biti prvaci Evrope ni sa kim i to mi je ok.

Suviše smo "mali" klub za EL, nikad nećemo imati poštovanje kao vlasnici i to mi je ok.

Ja samo hoću da se za klub gine kao kod Duleta, a to će sa strancima teško ići, osim ako nisu nemci crne puti

• Ha-ha 1
Posted

Zanimljivo pitanje pa ne zamerite što odgovaram iako sam Cigan.

Mislim da se u košarci i dalje može mnogo uraditi sa nekih 15 miliona evra godišnje. Da li baš biti prvak Evrope? Što da ne, ako imaš sreće da izbegneš povrede i ako dovoljno dobro radiš sportski deo kluba.

Tako da, odgovor na oba pitanja po meni je Da.

Just now, Luchifer89 said:

Suviše smo "mali" klub za EL, nikad nećemo imati poštovanje kao vlasnici i to mi je ok.

Niste vlasnici jer ste iz Srbije, a ne zato što ste mali klub. Ne znam kako se Žalgiris uvukao tu.

Partizan je sve samo ne mali klub u okvirima košarke.

Posted
5 minutes ago, JPM said:

Zanimljivo pitanje pa ne zamerite što odgovaram iako sam Cigan.

Mislim da se u košarci i dalje može mnogo uraditi sa nekih 15 miliona evra godišnje. Da li baš biti prvak Evrope? Što da ne, ako imaš sreće da izbegneš povrede i ako dovoljno dobro radiš sportski deo kluba.

Tako da, odgovor na oba pitanja po meni je Da.

Niste vlasnici jer ste iz Srbije, a ne zato što ste mali klub. Ne znam kako se Žalgiris uvukao tu.

Partizan je sve samo ne mali klub u okvirima košarke.

Jedno je tradicija , drugo je stanje danas - odnosno stanje na tabeli

Posted

Kad je UO kod vas? Kazu da ce dosta ljudi napustiti isti, navodno ce ovaj iz Nelta da napusti a davao je solidan kes. 

Nesto sam nacuo da se Karaicic pominje ako ne ubede Trinkija. 

Posted
Just now, Igor_ said:

Kad je UO kod vas? Kazu da ce dosta ljudi napustiti isti, navodno ce ovaj iz Nelta da napusti a davao je solidan kes. 

trebalo bi danas ili sutra...

• Like 1
Posted

Ponavljam, treba ovom prilikom urušiti sve, sto podrazumeva i dovodjenje nekog V.D. za trenera (vrsilac duznosti, ne vlade djurovic, mada moze taman i on, da navuce zasluzen i konkretan hejt jer samo kenja u etar, taman se nudio Zeksu onomad za savete) a od leta graditi iz temelja. 

Karaicic spada isto u tu grupu. Lik koji nume da vodi 1 Aris i koji je Zeljkov pulen... je takodje lik za brzu potrosnju.

Posted
30 minutes ago, ScepanScekicSto said:

zato sto imam neke zivotne principe od kojih ne odstupam...

Mrzim izdaju, a najvise mrzim izdaju nekog ko ti je dao ogromno poverenje i svoje ime zalozio za tebe, izvukao te iz anonimnosti, na njemu si napravio masu stvari, a vratio si mu tako sto si ga ignorisao i pustio da izgori. Bio to Ostoja, Sterling braun, Isak Bonga, Vanja Marinkovic ili ko god... potpuno ki je svejedno. Ako ga nije busio, cutao je na busenje drugih.

a ko je koga tacno ovde izdao?

ozbiljno pitam

Posted
9 minutes ago, Luchifer89 said:

Jedno je tradicija , drugo je stanje danas - odnosno stanje na tabeli

To je tačno, ali pogledaj Panatinaikos pre Atamana, komedija. A opet veliki klub.

Vi imate sve preduslove da budete prvaci Evrope, a recimo da vas je od toga pre tri godine delilo samo par mirnih minuta Puntera i dve utakmice na F4.

Ja mislim da i moj klub ima trenutno sve za uspeh, pa čak i tradiciju, naravno ne onih u vrhu ali svakako jako lepu. Malo je ozbiljnih košarkaških klubova. Zato nas i drže u Evroligi.

Posted
3 minutes ago, Elevator Operater said:

Ponavljam, treba ovom prilikom urušiti sve, sto podrazumeva i dovodjenje nekog V.D. za trenera (vrsilac duznosti, ne vlade djurovic, mada moze taman i on, da navuce zasluzen i konkretan hejt jer samo kenja u etar, taman se nudio Zeksu onomad za savete) a od leta graditi iz temelja. 

Karaicic spada isto u tu grupu. Lik koji nume da vodi 1 Aris i koji je Zeljkov pulen... je takodje lik za brzu potrosnju.

Šta znači sve - celu upravu, štab, igrače...?

Ono, šta znam, čini mi se da gde god se okrenem pršti od nerealnih i emotivnih zaključaka i poziva na nerezonske poteze. 

Naš ovosezonski timeline je na 22%! Evroligaški je na 34%. Ako verujemo Marliju, trenutno imamo keš flou za naredna 3 meseca.

Da, ajde da razorimo ceo klub, what's worst that can happen.

Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

U oktobru 2027. godine bi trebalo da zazivi Nba projekat, a sudbina mnogih klubova medju kojima su i srpski je neizvesna. Za sada deluje da za Zvezdu i Partizan tu nece biti mesta. Zato mislim da ovaj trenutak nije pogodan za neke velike promene, jer verujem da niko ne moze da garantuje sta ce tada biti. Drugim recima, verovatno je najracionalnije resenje da se odrade jos ova i sledeca sezona na nacin na koji se to radilo prethodnih nekoliko godina, a onda ce promene biti nametnute prirodno od strane desavanja u evropskoj kosarci.

• Like 1
Posted

Nema ovdje pameti. Ali nema mjesta ni vrućim glavama. Treba raditi na kontroli štete jer svaki potez koji vodi u osipanje vodi ka rasulu. 

Još poslije Atine a prije ostavke sam pisao da je Žoc mogao početi od trule jabuke i jabuke razdora. Možda bi druge jabučice u korpi shvatile poruku. A ako i ne bude to dalo rezultate onda sa ovako radikalnim potezom, tj ostavka. Svako je mogao da pretpostavi da njegova ostavka će biti zemljotres pa i sam Žoc. Pa ipak uradio je to u ovom trenutku. Možda je to izdaja kad se već gađamo sa tim izrazima.

Skoro napisah da ne treba trošiti neka jaka trenerska imena, pogotovo legende kluba kao Sale sada na klupi, nego nekog mladjeg koji će ili iskoristiti priliku pa biti zalog za budućnost ili imati u CV klupu Partizana.Recimo kao Alimpije onomad u Zvezdi.

Treće do igračke rekonstrukcije će doći i treba istrajati i na domaćim igračima.  Još u play off seriji ABA se vidjelo da je Tanasko,  naše dete, sazreo igrački i  da može biti odličan domaći igrač u rotaciji. I tada sam to pisao. Takvih domaćih imaš malo i treba ih tražiti njegovati. Možda nekog u Spartaku sada Vlade/o/a sada obučava. Na kraju lakše je svlačionicu kontrolisati. Ko zna na šta će euroliga ličiti i ta naša licenca je ne toliko bitna sada. Ne znamo za godinu dve za koje takmičenje ćemo se moći pružiti,  a i koje će biti aktuelno u Evropi u tom trenutku. A bazu igrača i struke treba imati.

I na kraju O'stoja ....on je očigledno potrošen, ali treba mu dati da odveze ovo do kraja.(sezone )On je odgovoran za sve a ne samo sportski dio i moguće je da se napali da finansije odrzi što bi blo dobro. A posle ko zna. Politika je uvijek prisutna a šta će se desiti u tom smislu ko zna.

U četvrtak lepo da se igrate/navijate i nemoj da se brukate. 

• Like 2
Posted
5 minutes ago, СтелаРоса said:

U oktobru 2027. godine bi trebalo da zazivi Nba projekat, a sudbina mnogih klubova medju kojima su i srpski je neizvesna

izvini ali taj nba projekat za sad zvuci kao jedna velika sarena laza

praviti bilo kakve planove na osnovu tog nba sbbkbb  bi bilo neozbiljno cak i za domacu caci ekipu(sa obe strane brda)

Posted
15 minutes ago, JPM said:

To je tačno, ali pogledaj Panatinaikos pre Atamana, komedija. A opet veliki klub.

Vi imate sve preduslove da budete prvaci Evrope, a recimo da vas je od toga pre tri godine delilo samo par mirnih minuta Puntera i dve utakmice na F4.

Ja mislim da i moj klub ima trenutno sve za uspeh, pa čak i tradiciju, naravno ne onih u vrhu ali svakako jako lepu. Malo je ozbiljnih košarkaških klubova. Zato nas i drže u Evroligi.

1. Pao ima 7 el titula i jako malo sezona u donjem domu EL

2. Da je Teo pogodio obruč mi bi uzeli EL, ovo pre 3 godine ne bi sigurno.

3. Lepo je što verujete u svoj klub, siguran sam da i navijači Hapoela isto misle

Posted (edited)
20 minutes ago, odupri se ludilu said:

Nema ovdje pameti. Ali nema mjesta ni vrućim glavama. Treba raditi na kontroli štete jer svaki potez koji vodi u osipanje vodi ka rasulu. 

Još poslije Atine a prije ostavke sam pisao da je Žoc mogao početi od trule jabuke i jabuke razdora. Možda bi druge jabučice u korpi shvatile poruku. A ako i ne bude to dalo rezultate onda sa ovako radikalnim potezom, tj ostavka. Svako je mogao da pretpostavi da njegova ostavka će biti zemljotres pa i sam Žoc. Pa ipak uradio je to u ovom trenutku. Možda je to izdaja kad se već gađamo sa tim izrazima.

Skoro napisah da ne treba trošiti neka jaka trenerska imena, pogotovo legende kluba kao Sale sada na klupi, nego nekog mladjeg koji će ili iskoristiti priliku pa biti zalog za budućnost ili imati u CV klupu Partizana.Recimo kao Alimpije onomad u Zvezdi.

Treće do igračke rekonstrukcije će doći i treba istrajati i na domaćim igračima.  Još u play off seriji ABA se vidjelo da je Tanasko,  naše dete, sazreo igrački i  da može biti odličan domaći igrač u rotaciji. I tada sam to pisao. Takvih domaćih imaš malo i treba ih tražiti njegovati. Možda nekog u Spartaku sada Vlade/o/a sada obučava. Na kraju lakše je svlačionicu kontrolisati. Ko zna na šta će euroliga ličiti i ta naša licenca je ne toliko bitna sada. Ne znamo za godinu dve za koje takmičenje ćemo se moći pružiti,  a i koje će biti aktuelno u Evropi u tom trenutku. A bazu igrača i struke treba imati.

I na kraju O'stoja ....on je očigledno potrošen, ali treba mu dati da odveze ovo do kraja.(sezone )On je odgovoran za sve a ne samo sportski dio i moguće je da se napali da finansije odrzi što bi blo dobro. A posle ko zna. Politika je uvijek prisutna a šta će se desiti u tom smislu ko zna.

U četvrtak lepo da se igrate/navijate i nemoj da se brukate. 

auuuu... neka ostane ostoja.. mozda i on  ije tako los... krv ti jebem... kojom recju je taj klub zastitio svog trenera kad je "izveo udar na drzavu", kojom recju je taj klub zastitio svog trenera od raznih Andjusa? 

koji predsednik se brze bolje zahvaljuje treneru preko svog privstnog naloga a nije prosla odluka UO, koji to predsednik lektorise pismo trenera..

ali sve i da je to uradio,uticao je na dolazak Zeljka, ziveo od tog istog coveka, bio reformator kako sebe voli da naziva, a sve

mu se raspalo za 3 dana...pa neka i ode sa njim

od mene ostoja, igraci samo mogu da dobiju nabijanje na kurac, tim recima, kao i psiho na vlasti...

posle 1/4 odlazim

Naravno, Luca i Majk aplauz....

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
Posted
30 minutes ago, Igor_ said:

Sad nevezano za KKP, sve te nezavisne privatne pare su nezavisne do prvog telefonskog poziva. I svi ti privatni investitori u blizancima su nezavisni da odlučuju dok im se ne kaže drugačije.

Pa tako i Šaponjić, Sočanac, Čakajac, Milšpedovac, Milija, Neša Roming, Vujko, Bošnjak... Naravno da je njihova poslednja, svakako ne mogu na silu da finansiraju ali na drugoj strani imaju mnogo toga što ne žele da rizikuju zarad par pišljivih miliona nekom klubu. Tako da i ako odu - imaju garancije da im ništa neće faliti. Isto kao što će i novi doći istim povodom. 

Posted
25 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Šta znači sve - celu upravu, štab, igrače...?

Ono, šta znam, čini mi se da gde god se okrenem pršti od nerealnih i emotivnih zaključaka i poziva na nerezonske poteze. 

Naš ovosezonski timeline je na 22%! Evroligaški je na 34%. Ako verujemo Marliju, trenutno imamo keš flou za naredna 3 meseca.

Da, ajde da razorimo ceo klub, what's worst that can happen.

You call it razor, i call it sanacija.