VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Kooineeperk said: 2/3 navijaci Zvezde ๐ย Pa kad su svi navijaci Partizana na aerodromuย ๐คฃ 5 minutes ago, Eddard said: Avion zajebava, obrฤe oko Bg. Pilot Cigan. Reko vrhovnik da mora da sleti u Nisย ๐
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva montaza SK, hajlajtuje koliko ga ekipa ne jebe ni 2% 3
Nate Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, ScepanScekicSto said: https://youtu.be/c_GnZU5IG0g?si=-5h04x8re4iItM_m Gresim ili ih je tad bese ispalio?
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Nate said: Gresim ili ih je tad bese ispalio? ja mislim da ih je ispalio , ako je tacno pre 13 godina snimak, to je sezona 2011-12 kad je izgubio finale, i posle toga ipak nije ostao.
Nate Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Secanje je varljivo, ali meni se cini da ih je ipak odjavio nakon ovoga
Tex_Willer Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago A meni posle ovog dogaฤaja da je i nas odjavioย 1
ScepanScekicSto Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago U svakom slucaju ovo je zasluzio, pa kako bude 2
TripleJ Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo bas dobar snimak ย ย jbte, bas je tesko ๐
Elevator Operater Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Ako i ostane pri svome, makar je ovim dobio fantastican ispracaj i podsetnik koliko vredi nama i Partizanu. ย Za slucaj da mu se to zamaglilo jer svakodnevno radi sa ljudima kojima izgleda on ne znaci nista... 14 4 1
DameTime Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 34 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo bas dobar snimak ย ย ย Veri difikult tu translejt, maj frend! 2 2 1
Recommended Posts