Dzep Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago General Nebojลกa Pavkoviฤ transparent i Areni. ย Ne moลพe o svim mrtvima lepo da se priฤa, o njemu definitvno ne. ย Nema leka kretenima sa juga 6 3 4
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago One sezone Exum je bio prvi plej, krpili su Aleksa i Madar. Niko od njih nije bio pass first plej tako da ne mora da znaฤi da i sad to traลพimo. Ako se uklapa u ลฝeljkovu viziju to je to, a nikako ne vidim da se ne uklapa.ย
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Dzep said: General Nebojลกa Pavkoviฤ transparent i Areni. ย Ne moลพe o svim mrtvima lepo da se priฤa, o njemu definitvno ne. ย Nema leka kretenima sa juga Jel previลกe oฤekujem ako se nadam da je palo bar neko malo napuลกavanje? โน๏ธ
Dzep Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Jel previลกe oฤekujem ako se nadam da je palo bar neko malo napuลกavanje? โน๏ธ ย Ma kakvi napuลกtanje, samo ฤekam da bude minut ฤutanja. ย Biฤe skandiranje na poฤetku sto postoย
Luchifer89 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Usrali mi jaknu i pantalone kad su razvukli transparent
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago ย Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ย ย ย ย ย 1
bungalov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago ovo sa promenom grbe kao rukovodioca ne moze vise da drzimo nas logo na kocka semaforu? ode grba, ode grb.
Luchifer89 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mitrova frizura je kombinacija Luneta i ล ฤepana ล ฤekiฤa 1 2
ะฃัะพั19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, Son_of_a_gun said: Birkenstock je jedina prava priฤa. Za moje ravna stopala kao tajlandska masaลพaโฆย ย Bilo je ovakvih u lidlu za 1000 din
Jonas Lunden Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago ลฝeljko doviฤenja! Molim te zalupi vrata dupetom i da se ne vidimo viลกe! ย Dok si ti u partizanu ja ga viลกe ne gledam! ย Mrลก! 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ono sto sam mislio da ce biti Nwora kod nas je ustvari Jabari kod vas. Bas je veliki problem da ima ovakvo prisustvo a treba vam. Jeste da vam je rotacija tanka ali on bas treba da povuce u ovakvim situacijama jbg. Posto ne moze defanzivno onda ofazivno.
wrach Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jako mi je drago zbog pobede na tribinama. ย Sto se tice tekme, igramo odvratnu kosarku. 1 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: cam payne ย ย ย ลฝeljko reko "treba mi neko poput Karlika". Zoki shvatio bukvalno i nasao lika koji liฤi skoro kao da mu je brat roฤeni. 19
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ocekivao sam da se mucite, ali kad neko ovako sutira to ne moze da se dobije ni u komplet sastavu. Jos je i Brown jako dobro sutirao ali ovi upali u trans. Pariz je nas unakazio na pripremama, jes bila prijateljska ali videlo se odmah da su nastimovani. Frustrirajuce je ovo, kad obogaljen cekas poraz nemocan za bilo sta.ย
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ocajno. Mogli su bar zadnji napad da zadrze loptu do kraja...
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Efesovanje ovog puta vec u 6. kolu. Uz nadu da ce ovog puta ekipa imati mnogo krace pamcenje... inace najebasmo na duze staze.
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Molim te, ako i kada budeลก imao vremena izvuci mi sa Synergija kako Partizan brani van 6.75, i da li ima neko crnji od nas?ย @Guru ย ล to se tiฤe utakmice, komiฤna koลกarka, sramotni smo. Ne zbog poraza.ย ย Od ostalih stvari Nadir Hifi objasnio Vaลกingtonu ko je tata ove igre koju on preferira.ย 3
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Izgubili ste bitku(utakmica) ali dobili ste rat(prestrojavanje cacadi na tribinama)!A rat je mnogo vazniji! 1
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nema ovo veze sa efesom ne lupatajte ย igrali smo koliko smo mogli 2 i po cetvrtin, al ne moze se... imali smo 1-2 momenta y mecu gde smo mozda mogli nesto uraditi ali treba kos dati ย uzasma atmosfera oko klyba, uzas na tribinama ย spremite se, bice jos gore
bungalov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: Izgubili ste bitku(utakmica) ali dobili ste rat(prestrojavanje cacadi na tribinama)!A rat je mnogo vazniji! Bilo bi lepo da ga ne vodimo sami. 5 2
Recommended Posts