Luchifer89 Posted Saturday at 05:22 PM Posted Saturday at 05:22 PM 1 minute ago, Alek The Great said: Lakse je da promeni saradnike u strucnom stabu. Matoviฤ, Androiฤ i ลกpanac se baลก neลกto pitaju...
kendrick duckworth Posted Saturday at 05:27 PM Posted Saturday at 05:27 PM Duฤemo komลกijama u Bagzija ili Dozeta, da im vratimo za Voldena.ย 1 4 1
NMX Posted Saturday at 05:30 PM Posted Saturday at 05:30 PM 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Duฤemo komลกijama u Bagzija ili Dozeta, da im vratimo za Voldena.ย ย 2 1
Bobby Shurda Posted Saturday at 05:32 PM Posted Saturday at 05:32 PM (edited) 4 minutes ago, kendrick duckworth said: Duฤemo komลกijama u Bagzija ili Dozeta, da im vratimo za Voldena.ย ย Pa Bagzi je svakako "vaลก"ย Edited Saturday at 05:32 PM by Bobby Shurda 1
Papanikolesku Posted Saturday at 06:02 PM Posted Saturday at 06:02 PM 15 minutes ago, kendrick duckworth said: Naravno da sam vrlo nezadovoljan svim instancama u klubu, rezultatima, igraฤima, nepostojanom hemijom/kohezijom meฤu istima, povredama, upitnicima "izmeฤu" i posebno samim ลฝeljkom. Izneo sam ลกta mislim da je "crvena linija" u prethodnom postu, onda kada ลฝelimir podvuฤe da nema ลกta joลก da da, promeni i popravi. Ima ugovor do kraja sezone, i popriliฤno sam siguran da neฤe produลพiti isti ako doลพivimo pretproลกlogodiลกnju sudbinu, a liฤi da klizimo ka tome. Moลพda i proลกlogodiลกnju.ย ย Traลพiลก odgovore koje moลพe da ima samo on, to je valjda neลกto ลกto smo odavno svarili dolaskom ลฝeljka Obradoviฤa.ย ย E sad, kad smo utvrdili da si i ti nezadovoljan svim instancama u klubu, rezultatima, igraฤima, svime ลกto si naveo, i u konaฤnici ลฝeljkom; ลกta je problem konstatovati da veฤ tri sezone obavlja viลกe ili manje katastrofalan posao u svom primarnom domenu rada - trenerskom poslu. Ajmo malo razgraniฤiti neke stvari, ลฝelimir je trener, i kao takav je odgovoran za proces selekcije, doselekcije, za voฤenje i razvoj tima, implementaciju taktiฤkih i tehniฤkih stvari, za maksimiziranje performansi igraฤa i tima, analizu, planiranje, disciplinu, motivaciju, koheziju, komunikaciju, evaulaciju i joลก milion i jednu stvar. Dakle, ne za finansije, ne za van-terenske stvari, iako je indirektno svojim statusom umeลกan i povezan i u te delatnosti; neฤemo mu suditi za neลกto ลกto mu nije primaran opis pozicije. Ako pak on ลพeli da rukovodi klubom i na taj naฤin, onda je prava funkcija za njega - predsednik koลกarkaลกkog kluba Partizan.ย ย Ja iskljuฤivo priฤam o njemu kao treneru, i ne traลพim nuลพno ostavku; traลพim prihvatanje odgovornosti koja ฤe se ogledati kroz promene u naฤinu rada, funkcionisanja, prilagoฤavanju situaciji, traลพim da ne glumi Koperfilda, traลพim da ne glumi Koลกtunicu, i traลพim da Partizan ne bude pokusni hrฤak za iste ideje koje oฤigledno, ne daju rezultate.ย ย Da, i dalje mislim da je najbolji u Evropi u svom poslu, ali ironiฤno, nije najbolji za Partizan.ย 2
kendrick duckworth Posted Saturday at 06:45 PM Posted Saturday at 06:45 PM 2 minutes ago, Papanikolesku said: ลกta je problem konstatovati da veฤ tri sezone obavlja viลกe ili manje katastrofalan posao u svom primarnom domenu rada - trenerskom poslu. Nije problem, ali da li je "katostrofalan posao"? Sam si pozvao na razgraniฤenje: ย 4 minutes ago, Papanikolesku said: Ajmo malo razgraniฤiti neke stvari, ลฝelimir je trener, i kao takav je odgovoran za proces selekcije, doselekcije, za voฤenje i razvoj tima, implementaciju taktiฤkih i tehniฤkih stvari, za maksimiziranje performansi igraฤa i tima, analizu, planiranje, disciplinu, motivaciju, koheziju, komunikaciju, evaulaciju i joลก milion i jednu stvar. U koliko od ovih stvari imamo dovoljno uvida da moลพemo da damo adekvatnu ocenu? Pogotovo da okarakteriลกemo kao katastrofalno ili odliฤno.ย ย Ono ลกto imamo su tabela, parket i ฤitanje izmeฤu redova sa konferencija i mid-game intervjua.ย ย Najodgovorniji jeste, a kako radi posao za koji je plaฤen - ลกto je dublje pitanje - nisam siguran da moลพemo poลกteno da ocenimo, osim onoga ลกto tim predstavi. A tu dolazi joลก varijabli, personela i faktora.ย ย Moลพemo da ocenimo rezultate za koje je najodgovorniji, i oni su zaista katastrofalni ove sezone u EL.ย ย Napraviฤu paralelu sa sopstvenom priฤom: moลพeลก da pogledaลก na "tabelu" i u dva broja oceniลก kako radim svoj posao, misija je jednostavna: da napravim profit kompaniji, ili uลกtedim novac kroz reลกenja mog tima.ย Do toga dolazim(o) kroz stotine hiljada linija koda, stotine sastanaka, stotine prezentacija, dijagrama, proraฤuna, istraลพivanja trลพiลกta, razvijanjem reลกenja "u kuฤi", kroz ubeฤivanje vodeฤih ljudi, storytelling, obeฤanja, rokove... nekada sve ovo odradim(o) odliฤno, ali se ne primi kod ljudi ili klijenata. Nekada isprobijamo rokove i jedva nakalemimo neลกto - ali u mesec dana napravimo lovu.ย ย Rezultati su uลพasni, ekipa deluje loลกe, kapitalno pojaฤanje je misterija i za sam nastup, doselekcija je nedovoljna, nemamo jedan meฤ sa 40 minuta nekog balansa, nemamo niลกta pozitivno za ลกta moลพemo da se uhvatimo. I za to je najodgovorniji ลฝelimir. TL;DR: Moguฤe je da se ลฝelimir pogleda u ogledalo, da sa staff-om analizira kvalitetno, da omoguฤi sve uslove igraฤima - i da opet ne isporuฤi rezultatski. I to je viลกe nego dovoljan sud.ย 2
kendrick duckworth Posted Saturday at 07:02 PM Posted Saturday at 07:02 PM Ako ovo nije @mipivi, ja sam Dลพabalebari.ย ย ย 3 15
Papanikolesku Posted Saturday at 07:11 PM Posted Saturday at 07:11 PM 18 minutes ago, kendrick duckworth said: Napraviฤu paralelu sa sopstvenom priฤom: moลพeลก da pogledaลก na "tabelu" i u dva broja oceniลก kako radim svoj posao, misija je jednostavna: da napravim profit kompaniji, ili uลกtedim novac kroz reลกenja mog tima.ย Do toga dolazim(o) kroz stotine hiljada linija koda, stotine sastanaka, stotine prezentacija, dijagrama, proraฤuna, istraลพivanja trลพiลกta, razvijanjem reลกenja "u kuฤi", kroz ubeฤivanje vodeฤih ljudi, storytelling, obeฤanja, rokove... nekada sve ovo odradim(o) odliฤno, ali se ne primi kod ljudi ili klijenata. Nekada isprobijamo rokove i jedva nakalemimo neลกto - ali u mesec dana napravimo lovu.ย ย ย Odliฤno, a sad mi reci; kako bi tvoj poslodavac reagovao da dve ipo godine ne praviลก profit svojoj kompaniji, a bogami im i ne ลกtediลก novac? Dalje, kako bi se ti postavio da uz svoj tim ne postiลพeลก adekvatne rezultate, i ne doseลพeลก do postavljenog targeta? Da li bi uopลกte dobio toliko vremena, i da li bi neispunjavanje definisanog KPI-ija bio okidaฤ i karta u jednom pravcu?ย Koje su kosenkvence, postoje li uopลกte, ili te direktor potapลกe po ramenu i kaลพe, ma lagano, imamo mi vremena, siguran sam da ฤe ti sinuti samo nastavi da pokuลกavaลก jedno te isto; video sam da je dobra priฤa pre 900 dana, a do tad ฤemo poslovati u minusu.ย 1
Papanikolesku Posted Saturday at 07:17 PM Posted Saturday at 07:17 PM 28 minutes ago, kendrick duckworth said: ย Rezultati su uลพasni, ekipa deluje loลกe, kapitalno pojaฤanje je misterija i za sam nastup, doselekcija je nedovoljna, nemamo jedan meฤ sa 40 minuta nekog balansa, nemamo niลกta pozitivno za ลกta moลพemo da se uhvatimo. I za to je najodgovorniji ลฝelimir. ย ย Dolazimo do finalnog proizvoda koji prezentujeลก. U globalu, on je - uลพasan. Koji je sledeฤi korak?ย Dva su puta, izgleda da ลฝelimir nije raspoloลพen ni za jedan.ย
kendrick duckworth Posted Saturday at 07:18 PM Posted Saturday at 07:18 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: ย Odliฤno, a sad mi reci; kako bi tvoj poslodavac reagovao da dve ipo godine ne praviลก profit svojoj kompaniji, a bogami im i ne ลกtediลก novac? Dalje, kako bi se ti postavio da uz svoj tim ne postiลพeลก adekvatne rezultate, i ne doseลพeลก do postavljenog targeta? Da li bi uopลกte dobio toliko vremena, i da li bi neispunjavanje definisanog KPI-ija bio okidaฤ i karta u jednom pravcu?ย Koje su kosenkvence, postoje li uopลกte, ili te direktor potapลกe po ramenu i kaลพe, ma lagano, imamo mi vremena, siguran sam da ฤe ti sinuti samo nastavi da pokuลกavaลก jedno te isto; video sam da je dobra priฤa pre 900 dana, a do tad ฤemo poslovati u minusu.ย ลฝelimir je isporuฤio dve titule i u okviru talenta i moguฤnosti rezultat proลกle sezone u EL. Znam da je pitkije reฤi da je katastrofalno, otkako je doลกao tuga, ฤemer i jad, ali nije baลก tako.ย ย Ne znam koliko je korisno da ลกbbkbbiลกemo na mom primeru, nisam najbolji na kontinentu u svom poslu, nisam poznatiji od svoje kompanije, i nisam radio ovo ลกto radim kada mi se ostatak tima nije ni rodio. Verujem da kada bih imao Masacusetske ฤkole, 9 implementovanih viลกebilionskih reลกenja, da bi i moja firma uzela viลกegodiลกnji "rizik" moje plate dok im diลพem ugled, osiguravam licence i ฤekaju da naprave kintu.ย 3 1
DameTime Posted Saturday at 07:18 PM Posted Saturday at 07:18 PM Moลพda je @kendrick duckworthย ลฝeljko Obradoviฤ u svojoj profesiji, pa gaย puลกtajuย da vrลกlja kako hoฤe.ย ๐ 1
kendrick duckworth Posted Saturday at 07:25 PM Posted Saturday at 07:25 PM 6 minutes ago, DameTime said: Moลพda je @kendrick duckworthย ลฝeljko Obradoviฤ u svojoj profesiji, pa gaย puลกtajuย da vrลกlja kako hoฤe.ย ๐ Dok sam pisao prethodni post, zamislio sam kako bi ลพelimirovski profil u naลกim obiฤnim ลพivotima izgledao, i malo je reฤi da bi svako od nas sa debelim strpljenjem mogao da vrลกlja ฤime god da se bavi. ๐ย
Papanikolesku Posted Saturday at 07:25 PM Posted Saturday at 07:25 PM 2 minutes ago, kendrick duckworth said: ลฝelimir je isporuฤio dve titule i u okviru talenta i moguฤnosti rezultat proลกle sezone u EL. Znam da je pitkije reฤi da je katastrofalno, otkako je doลกao tuga, ฤemer i jad, ali nije baลก tako.ย ย Ne znam koliko je korisno da ลกbbkbbiลกemo na mom primeru, nisam najbolji na kontinentu u svom poslu, nisam poznatiji od svoje kompanije, i nisam radio ovo ลกto radim kada mi se ostatak tima nije ni rodio. Verujem da kada bih imao Masacusetske ฤkole, 9 implementovanih viลกebilionskih reลกenja, da bi i moja firma uzela viลกegodiลกnji "rizik" moje plate dok im diลพem ugled, osiguravam licence i ฤekaju da naprave kintu.ย ย Oh, niko nije baลก toliko naivan, dobri moj Keni. Korporacije su danas meritokratski sistemi; vrednuje se iskljuฤivo ono ลกto je merljivo i isporuฤivo u sadaลกnjem trenutku, dakle, leteo bi sve sa maลกnicom.ย 1
Marvin Posted Saturday at 07:27 PM Posted Saturday at 07:27 PM (edited) 2 hours ago, ScepanScekicSto said: KK Partizan ย mu je duzan da ga trpi koliko god on bude zeleo.ย Hell no. Kao ลกto kaลพe kolega @Papanikoleskuย mi smo navijaฤi KKP i odbijam da priznam da je bilo ko veฤi od kluba, kao ลกto to nije bio ni Dule ni Praja i Saลกa jedan i drugi itd. Hvala ลฝeljku ลกto je doลกao u trenutku nepovoljnom za klub. Svojim imenom je doneo klubu pare (ลกto sponzore ลกto od drลพave), ogroman publicitet itd. I na kraju krajeva i uฤeลกฤe u EL. Da sutra ode klub bi svakako bio u boljoj poziciji. ย Ali kako mi znamo da ne bismo imali neลกto sliฤno i u drugim hipotetiฤkim situacijama? Moglo je lako da se desi da CZV krene da dobija viลกe love na konto svojih rezultata pa onda mi uradimo neki rebuilding sa npr Dลพiletom, Trinkijem ili nekim treฤim i eto nas opet tu negde. Ne kaลพem da bi tako bilo 100% ali ko moลพe da kaลพe sa sigurnoลกฤu da bismo tavorili u sredini ABA lige? ย @kendrick duckworth Odliฤan si primer dao sa svojim timom. I ja sam sliฤno razmiลกljao. I znaลก ลกta, da meni ovako tim izgleda na poslu desile bi se dve stvari: - promenio bih pola tima (xexe) - ako se nastavi bio bih bivลกi ย ล ta misliลก gde je tu KKP sad? Edited Saturday at 07:30 PM by Marvin
DameTime Posted Saturday at 07:30 PM Posted Saturday at 07:30 PM 4 minutes ago, kendrick duckworth said: Dok sam pisao prethodni post, zamislio sam kako bi ลพelimirovski profil u naลกim obiฤnim ลพivotima izgledao, i malo je reฤi da bi svako od nas sa debelim strpljenjem mogao da vrลกlja ฤime god da se bavi. ๐ย ย Da se ne laลพemo, nisam sigurna da bih bila manje sujetna i svojeglava od ลฝoca.ย ๐ 1
kendrick duckworth Posted Saturday at 07:43 PM Posted Saturday at 07:43 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Oh, niko nije baลก toliko naivan, dobri moj Keni. Korporacije su danas meritokratski sistemi; vrednuje se iskljuฤivo ono ลกto je merljivo i isporuฤivo u sadaลกnjem trenutku, dakle, leteo bi sve sa maลกnicom.ย U proลกloj sam koลกtao (sa reลกenjima) 5 neฤega a dostavio (sa timom) 30 neฤega, u trenutnoj maลพem, demagogiลกem, samo koลกtam, ali mi veruju jer je lakลกe nego da gase svetla.ย ย ล alu na stranu, baลก to mi je uลพa specijalnost: nalaลพenje, pravljenje i dokazivanje vrednosti u inicijativama koje pokreฤemo ili menjamo. Ne bih se sloลพio sa sadaลกnjim trenutkom, ali svakako nemaลก duลพe od 6/12 meseci bez isporuฤivanja. Strpljenje je vaลพno, ali nije beskonaฤno... za smrtnike. ย ลฝeljko u Partizanu i mi u kapitalizmu 2025-e su loลกa paralela glede toga, moลพda da umesto nas stavimo nekoga ko je od 9 start apova napravio junikorne... a tog bi svi ฤekali dokle god imaju resurse.ย ย 13 minutes ago, Marvin said: ย @kendrick duckworth Odliฤan si primer dao sa svojim timom. I ja sam sliฤno razmiลกljao. I znaลก ลกta, da meni ovako tim izgleda na poslu bilo bi dve stvari: - promenio bih pola tima (xexe) - ako se nastavi bio bih bivลกi ย ล ta misliลก gde je tu KKP sad? Veฤ smo odradili ฤistku, but then again, koliko od nas je ลฝeljko Obradoviฤ u svom poslu? Ne pitam u svrhu aboliranja, veฤ stavljanja u KKP ulogu, koja nije jednostavna. Ne sviฤa mi se reฤ taoc, ali realno se ลฝelimir pita.ย
Elevator Operater Posted Saturday at 07:45 PM Posted Saturday at 07:45 PM (edited) Mozete da dajete paralele sa korporativnim KPI, SLA i cime god zelite - ovaj tim em sto je lose vodjen, em je glup, em je skroz bezvoljan i ne daje ne deo truda koji je sposoban da daje (dakle, jos je i bezobrazan). ย Koje je objasnjenje sto mnogo slabiji EL timovi igraju mnogo borbenije od nas i samim tim budu sportski nagradjeni sa vise pobeda od nas do sada? __________________________ ย Elem, za pocetak bi meni bilo korektno da Zeljko izadje i javno kaze ono sto jeste objektivna i apsolutna istina u pogledu naseg tima: ย "Koncipirao sam celu nasu igru na samo 1 igracu i nacisto sam time zasrao, bez da sam napravio hijerarhijski plan B. Nisam uzeo u obzir mogucnost da ce se bas on povrediti i to je bila nevidjena glupost sa moje strane, nakon prethodne gluposti da poziciju nisam bolje zatvorio, cak sam i pustio jednog pleja bez da sam ga zamenio odmah. Ukoliko i sledece sezons budem bio prvi trener KKP, obecavam da se ovaksv pristup vise nece ponoviti" (*i onda zapravo odrzi rec). ย Da makar krene sa ovom odgovornoscu, jer je samo njegova. Edited Saturday at 07:49 PM by Elevator Operater
zorex Posted Saturday at 07:47 PM Posted Saturday at 07:47 PM Iako veฤina makar u sebi oฤekujeย preokret, a ljudima koji to glasno govore stvarno svaka ฤast, on ove sezone ne moลพe da se desi. Glavni razlog je dovodjenje Kalatesa umesto Karlika u 2025. godini. Ja sam siguran da su treneri i gm-ovi ostalih 19 EL ekipa vriลกtali od smeha kada su ฤuli za ovaj genijalni i vizionarski potez. Milton je odgovoran igraฤ, ima kvaliteta da pokaลพe viลกe nego ลกto je do sada, ali prosto nije plej i treba mu vremena za adaptaciju koje nemamo. A Vaลกington je samo neodgovorna budala. Na klupi moลพe da bude ลฝeljko, Trinki, Dule ili Vlade/o, bez pleja se koลกarka ne igra.ย ย Na ovaj problem, nadovezuje se uลพasna forma Bonge, nedostatak bilo kakve forme Dลพabarija, povrede ili "povrede" Marinkoviฤa, Tajrik koji mi deluje nezadovoljan dovodjenjem rezervnog centra koji ima duplo veฤu platu od njega... U ovakvoj situaciji, ลฝeljko ne pomaลพe svojim bumerskim stavom, ali razumem da neko ko je radio sa koลกarkaลกkim bogovima teลกko razume ovaj skup individua. Ako ih je sam birao, ลกta mu ja mogu, ako nije, taj koji jeste mora da bude bivลกi.ย ย U svakom sluฤaju, jedino reลกenje da naลกa igra na bilo ลกta znaฤi je da se u roku od 7-10 dana dovede plej. U suprotnom, borba za 15. mesto je jedino ลกto nam preostaje do kraja sezone. Ako ลฝeljko pristane na ovaj trenutni roster sve dok se Limar hvali nikad veฤim budลพetom i zahteva top 6, onda me iskreno nije briga da li ฤe zavrลกiti sezonu na naลกoj klupi. A nije nikakva tajna da ga volim do imbecilnosti.ย 8
ScepanScekicSto Posted Saturday at 07:48 PM Posted Saturday at 07:48 PM @Marvinย ย legitimno... ย vi gledate na jedan nacin, ja na drugi... 1
mipivi Posted Saturday at 07:55 PM Posted Saturday at 07:55 PM Nie mipivi taj.ย ย Al sad vise necu krivim gramatiku.ย Primilo se. Bogotac iz obrenovca je to prvi radio. Cudi me da me niste pomesali sa njim. To je bila pocetna ideja. Dobar je bio nolihno.ย ย ย 1
Papanikolesku Posted Saturday at 08:01 PM Posted Saturday at 08:01 PM 2 minutes ago, kendrick duckworth said: U proลกloj sam koลกtao (sa reลกenjima) 5 neฤega a dostavio (sa timom) 30 neฤega, u trenutnoj maลพem, demagogiลกem, samo koลกtam, ali mi veruju jer je lakลกe nego da gase svetla.ย ย ล alu na stranu, baลก to mi je uลพa specijalnost: nalaลพenje, pravljenje i dokazivanje vrednosti u inicijativama koje pokreฤemo ili menjamo. Ne bih se sloลพio sa sadaลกnjim trenutkom, ali svakako nemaลก duลพe od 6/12 meseci bez isporuฤivanja. Strpljenje je vaลพno, ali nije beskonaฤno... za smrtnike. ย ลฝeljko u Partizanu i mi u kapitalizmu 2025-e su loลกa paralela glede toga, moลพda da umesto nas stavimo nekoga ko je od 9 start apova napravio junikorne... a tog bi svi ฤekali dokle god imaju resurse.ย ย ย Keni, ti si povukao paralelu sa svojom pozicijom, ja sam se samo nadovezao sa par upitnika, konstatacija i logiฤnim sledom dogaฤaja u varijanti kada ne isporuฤujeลก. S tim u vezi, ne moลพeลก se koristiti paralelama samo kada ti pomaลพu da podupreลก tezu; ili je uopลกte ne koristiลก.ย ย Ne moลพeลก oฤekivati da ฤe se neลกto promeniti u finalnom proizvodu ukoliko ti je patern isti, pa joลก dokazano neuฤinkovit. Da, bio je nekad operativan i produktivan, najbolji; al bio je i W98, pa viลกe nije.ย
kendrick duckworth Posted Saturday at 08:17 PM Posted Saturday at 08:17 PM ย Just now, Papanikolesku said: Keni, ti si povukao paralelu sa svojom pozicijom, ja sam se samo nadovezao sa par upitnika, konstatacija i logiฤnim sledom dogaฤaja u varijanti kada ne isporuฤujeลก. S tim u vezi, ne moลพeลก se koristiti paralelama samo kada ti pomaลพu da podupreลก tezu; ili je uopลกte ne koristiลก.ย ย Jesam, u vrlo jasnom parametru: razlika izmeฤu opisa posla i rezultata. Jebiga, hoฤemo sada praviti paralelu i ลกto ja mogu da skrolujem instagram tokom radnog vremena, a ลฝelimir svoj telefon ne nosi na trening, poลกto sam jednom povukao istu? Suลกtina je da ลฝelimir ima loลกe rezultate, za koje je najodgovorniji - ostali elementi, opisi njegovog posla, koje si zaฤeo - su dublja priฤa u koju nemamo idealan uvid, i da iako si najodgovorniji, vuฤe se viลกe varijabli i personela za finalni proizvod, rezultat. Odnosno, moลพeลก odraditi fantastiฤnu analizu, napraviti do jaja gameplan i izgubiti. Moลพeลก i pogreลกiti u proceni karaktera, ali kada trpa i dobija, no one gives a fuck. Ako za nekog trenera verujem da je temeljan, predan i analitiฤki kvalitetan, jebiga, to je on. ย 10 minutes ago, Papanikolesku said: Ne moลพeลก oฤekivati da ฤe se neลกto promeniti u finalnom proizvodu ukoliko ti je patern isti, pa joลก dokazano neuฤinkovit. Da, bio je nekad operativan i produktivan, najbolji; al bio je i W98, pa viลกe nije.ย ย Sa svih strana su mi rekli da je ovaj naลก Windows 3.1 nastao '92, koji se najbrลพe apdejtuje na novije verzije, ฤak i ispred svog vremena, pa je tako bio i 95, i 98, i 2000, i XP, i Vista, i 7, 8, 10 i 11 pre tri sezone. Moลพda su nam komponente otiลกle u kurac.ย ย
Alek The Great Posted Saturday at 08:26 PM Posted Saturday at 08:26 PM 22 minutes ago, Papanikolesku said: Ne moลพeลก oฤekivati da ฤe se neลกto promeniti u finalnom proizvodu ukoliko ti je patern isti, pa joลก dokazano neuฤinkovit. Da, bio je nekad operativan i produktivan, najbolji; al bio je i W98, pa viลกe nije.ย Gde nadje Win98? Pa on nije ni u prvih 5, mozda ni u 10 vindouvsa. Zeljko je u svoje vreme sigurno bio Win7.
Papanikolesku Posted Saturday at 08:37 PM Posted Saturday at 08:37 PM 4 minutes ago, kendrick duckworth said: ย ย Jesam, u vrlo jasnom parametru: razlika izmeฤu opisa posla i rezultata. Jebiga, hoฤemo sada praviti paralelu i ลกto ja mogu da skrolujem instagram tokom radnog vremena, a ลฝelimir svoj telefon ne nosi na trening, poลกto sam jednom povukao istu? ย Na konto koje sam ja postavio niz retoriฤkih pitanja; odgovori su jasni i zajedniฤki imenilac im je maลกnica.ย ย 7 minutes ago, kendrick duckworth said: ย Suลกtina je da ลฝelimir ima loลกe rezultate, za koje je najodgovorniji - ostali elementi, opisi njegovog posla, koje si zaฤeo - su dublja priฤa u koju nemamo idealan uvid, i da iako si najodgovorniji, vuฤe se viลกe varijabli i personela za finalni proizvod, rezultat. Odnosno, moลพeลก odraditi fantastiฤnu analizu, napraviti do jaja gameplan i izgubiti. Moลพeลก i pogreลกiti u proceni karaktera, ali kada trpa i dobija, no one gives a fuck. Ako za nekog trenera verujem da je temeljan, predan i analitiฤki kvalitetan, jebiga, to je on. ย ย Da, suลกtina je da je finalni proizvod - nezadovoljavajuฤi. Kako je on najodgovorniji, tako se oฤekuju i odreฤene posledice za to; kojih, gle ฤuda, nema. Nema ni naznake neke samorefleksije. A znaลก ฤega ima? Demagogije.ย ย 13 minutes ago, kendrick duckworth said: Sa svih strana su mi rekli da je ovaj naลก Windows 3.1 nastao '92, koji se najbrลพe apdejtuje na novije verzije, ฤak i ispred svog vremena, pa je tako bio i 95, i 98, i 2000, i XP, i Vista, i 7, 8, 10 i 11 pre tri sezone. Moลพda su nam komponente otiลกle u kurac.ย ย ย A moลพda ga je samo vreme pregazilo..ย
Recommended Posts