Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U reketu ona strvina od Niba, ja bih prešao ulicu kad ga vidim.
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Marvin said: U reketu ona strvina od Niba, ja bih prešao ulicu kad ga vidim. Krenuo Vanja na polaganje u Niba direktno, pa probao DrJ frljoku,al kratke ruke jbg. Lik iza mene jebe mamu što nije išao na klasičan desni dvokorak - reko druže, sa 2 ruke bi mu uzeo živu 4
ChrisJudd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jasno se videla podela na prvu i drugu petorku, baš onako kako smo pričali pre neki dan. Jedino što je Poku ispao i iz druge pa je mučeni Bonga igrao trojku u prvoj petorci a četvorku u drugoj. 2
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, ChrisJudd said: Jasno se videla podela na prvu i drugu petorku, baš onako kako smo pričali pre neki dan. Jedino što je Poku ispao i iz druge pa je mučeni Bonga igrao trojku u prvoj petorci a četvorku u drugoj. Željko kao moderni vlasnik plantaže, cedi Bongu da krpi sve, pritiskaj, preuzmi, skači, trči kontru, pravi faul kad treba (ali smrad nije svirao, na pola metra je i kao play on, mrš), igraj trojku, igraj četvorku... 2 1
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zamišljam Hifija i Zeljka... bila bi to nova nijansa modro, plavo crvene... 2
Jakob Aman Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Brisanje patika, promaseni ziceri... Covek nije plej. Već divlji bek koji traži sve lopte za sebe. To ovom Partizanu ne treba.
realno *w Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 4 hours ago, Dzep said: 2. Gle čuda kako prva petorka u principu najkvalitetnijih igrača šljaka i kako protivnik ne može da se odlepi na plus 15 kako sam hoće; 3. Dajte Bongi i Sterlingu šta hoće samo da što duže ostanu kod nas. Kupujem Bongin crni dres, kakav car, krpi sve što stigne, igra i ćuti, svetski i evropski šampion, zaslužio je skandiranje MVP MVP MVP!! 4. Tyreqe ima neki fizički problem, vidi se da kalkuliše sa snagom i kretnjama da bi izdržao što duže. Wash je isti lik ko i uvek, nema tu pomoći. Jabari je bio pravilno upotrebljavan u većini utakmice. Shake mi se sviđa, uvek mi se više sviđaju igrači koji probleme rešavaju po sebe težim putem (ulaz, flouter) umesto da samo pripaljuju. Karlik solidan. 2. Da, to sam odmah pomislio. Jaka petorka i otvara se utakmica sa 20-13, umesto obrnuto. 3. Bonga & Stegling: dva neverovatna lika. Bonga radi toliko stvari, da je to neverovatno, neke kretnje su za proučavanje. Čeka loptu u napadu, u ćošku za tri, ne dobije loptu, oni kontru, on trči dijagnoalu i prvi stiže u odbranu. Odgovorno tvrdim da je ono sinoć najbolja partija Sterlinga, kada je odbrana u pitanju. Znao je i pre da odigra 1 na 1 odbranu, ali juče par reakcija sa strane pomoći, Bonga style. Plus par prebitnih skokova. I ajde da je to bilo tipa neka partija gde ne može da pogodi ništa, pa izgine u odbrani da nadoknadi. Ne, nego pokid na obe strane. 4. Ne znam, leteo je i juče. Ona blokada jbt... Meni se više čini da je opterećen paženjem na lične greške. Užasan teret za takvog enerdžajzera. Jebo ih centar više. 3 hours ago, Barkley#34 said: Kakav kvalitetan mim će se napraviti od Džabarijeve face Ova situacija je pokazala koji je to smiren lik. Bukvalno je pogledao sudiju u fazonu "zaista si to svirao", odćutao par sekundi, okrenuo se i izašao. Još jedan od sto razloga zašto ja ne bih mogao da budem košarkaš, pošto bi trebalo 5 saigrača i 7 redara da me odvoje od sudije. 2 hours ago, Arsenije Pesic said: Druga stvar, sviđa mi se što imamo još napadačkog potencijala za izo basket, jer računam da upravo to donosi pobede (ili bar poene) u neizvesnim završnicama. I naročito Milton mi liči na nekog ko bi to mogao da radi na redovnoj bazi. Međutim sinoć imamo situaciju da je za poslednjih 8 (!) minuta jedine koševe iz igre dao Dilan (onu trojku). Pored toga još po dva bacanja Parker i Bonga. Uz svu sudijsku krađu, stoji da smo imali vrlo loš napad. Jesu pokušavali i Milton i Džabari ali je to izgledalo vrlo loše. Moraju u arsenalu da imaju nešto bolje od ovoga što su pokazali u poslednjih nekoliko minuta kada se lomilo. Jeste, stali smo, ali kad pogledaš, u baš tih 7-8 minuta imali smo: dva nepostojeća faula u bloku, čist faul Niba nad Miltonom u bonusu, faul nad Karlokom na ulazu... Upravo tih 6 do 10 poena su nas delili od rutinske završene utakmice. 2 hours ago, Arsenije Pesic said: Još dve stvari. Zašto koji q nije bilo ni par sekundi tišine za Đorđa Armanija? Sramota. Da, trebalo je više ispoštovati, ali po meni malo zajebao i spiker, pošto je krenuo da najavljuje minut ćutanja usred najvećeg horskog vređanja Ostoje. Dok su ljudi skontali da je počeo minut ćutanja, prošao je veći deo, na kraju je bilo možda 10 sekundi kakve takve tišine. Edited 28 minutes ago by realno *w 1
longbowman Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Moram da kažem da ja nisam jedan od onih Grobara koji su opravdano protestvovali zbog cene karata, marketinga voljenog nam kluba i vizuelnih rešenja, ali mi je bilo puno srce juče kad je krenulo napušavanje limara. Deluje mi da je čovek davno pogubio kočnice što se tiče svojatanja kluba a i deluje mi da je poprilično bahat u obraćanju i "branjenju" nekih kretenskih stavova koje ima. Ovaj memento mori je došao u pravi čas.
Marvin Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 1 hour ago, ChrisJudd said: Jasno se videla podela na prvu i drugu petorku, baš onako kako smo pričali pre neki dan. Jedino što je Poku ispao i iz druge pa je mučeni Bonga igrao trojku u prvoj petorci a četvorku u drugoj. 33 minutes ago, Dzep said: Željko kao moderni vlasnik plantaže, cedi Bongu da krpi sve, pritiskaj, preuzmi, skači, trči kontru, pravi faul kad treba (ali smrad nije svirao, na pola metra je i kao play on, mrš), igraj trojku, igraj četvorku... Tačno tu vidim (bar za početak) minute za Miku da uđe u unese onu svoju ludačku energiju. Kako sad stoje stvari Poku će izgubiti i ovo malo minuta što ima kad dođe još jedan centar i Mika zaigra. 1
Arsenije Pesic Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 2 minutes ago, realno *w said: Jeste, stali smo, ali kad pogledaš, u baš tih 7-8 minuta imali smo: dva nepostojeća faula u bloku, čist faul Niba nad Miltonom u bonusu, faul nad Karlokom na ulazu... Upravo tih 6 do 10 poena su nas delili od rutinske završene utakmice. To sve stoji, bilo je tu još situacija osim ovih o kojima je već pisano, Dibala na jednoj strani svira neki sitan faul na zemlji na igraču koji je već dodao lopta našem centru na zicer, na drugoj neće da svira faul u kontri i oni dobijaju lagano polaganje itd. U mojoj knjizi je sinoć bilo 10-15 poena na kontu Armanija kao posledica sudijskih grešaka. Ozbiljna krađa. Nego pišem o dve konkretne situacije, jednom Milton a jednom Džabari, kada su uzeli loptu i zaglavinjali bez ikakve šanse da izvuku koš ili faul. A to se dešava u poslednjih pet minuta, kada bih im ja svakako i dao loptu u ruke i baš me iznenadilo da su toliko loše odigrali.
realno *w Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Ona petorka sa Vanjom, Dilanom, Duejnom i Miltonom, koja je igrala prvih 6 min druge četvrtine je baš pokidala odbranu. Nisu previše dali, ali su primili recimo 8 poena za 6 minuta. Mesina je hteo da iskoristi i ranije je ubacio prvu postavu, ali se nisu naigrali. I tu se baš jasno video Žocov plan, da se uspori ritam, da se pokuša odbrana, a onda kad oni malo padnu u ritmu, ulazi sveža naša prva postava i pravi plus od 10 poena za 4 minuta.
Son_of_a_gun Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Ne znate vi šta je patnja... Osim što moram da gubim živce na utakmicama na šta sam već maltene i oguglao, moram da trpim i hrvatskog komentatora na SK (da, to je kod nas u BiH još uvijek real thing, umjesto da merdžuju SK u Arene kao kod vas, naši operateri su jednostavno preuzeli signal hrvatskog Sportkluba i nastavili da prenose sve što su i pre prenosili samo sa idiotima ispred mikrofona) koji, pored toga što svaki put otvoreno i ostrašćeno navija protiv nas (pretpostavljam da je tako i protiv komšija ali ne gledam komšije jbgica) ne poznaje ni timove, igrače a ni osnovna košarkaška pravila. Tako da smo imali sinoć izjave poput: - Kucanje Tajrika Džonsa (Jabari kucanje), - Konstantno miješanje Carlika i Sterlinga (kad uđe Shake to je tek teorija struna za komentatora), - Traktat o karijeri Vlatka Čančara koji smo svi bili željni da čujemo, - Izgleda da je neko iz Partizana dobio tehničku (peti faul za slobodna), - Idemo na time out svaki put kad se oglasi sirena za izmjenu, - Euforija svaki put kad neko iz Armanija zvizne trojku (osim Gudurića 🤣). Svi me znate i koliko sam sujevjeran čovjek, ova podvala sa hrvatskim komentatorima se nekako poklopila sa krajem prošle EL sezone, posle su ABA i KLS išle uredno na Areni. Elem, sinoć bacim još 27e na godinu EuroleagueTv, pa nek ide život. Ako nam ovo ne pomogne ništa neće. 🙄 P.S. Ne znam da li umišljam ali već neko vrijeme sam počeo da pratim sudijske trojke i primijetio sam da ukoliko se u trojci nađe neki sudija iz Poljske, Ukrajine ili zemalja Baltika obavezno bude loše suđenje i na našu štetu. Iako ne gledam, proširio sam analizu i na komšijske utakmice u kojima su postojale tvrdnje o nepravednom suđenju na štetu Zvezde, i gle čuda... Please recite mi da sam samo fašista a ne mentalni bolesnik. 🙁
realno *w Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago (edited) Još 2 konstacije: Negativna - Duejn Vašington. Mogu da razumem da šut ide ili ne, ali ono konstanto promašivanje ulaza postaje kritično. Ali ajde to, nego juče 2 puta ostane u napadačkoj polovini da se iščuđava sudijama što nije dobio faul, dok oni trče kontre? Pa jebi se ti druže. Da ne pričam o situacijama kad krene na 7 sekundi do kraja napada i igračem ispred sebe, da briše dlanove o patike, pa nije ti ovo basket u kraj legendo. Samo pitanje vremena kada će izgubiti loptu tako. Pozitivna - svakako Milton. Ogroman potencijal, čak bolje izgleda na prenosu nego što sam očekivao. Stpljiv, smiren, samo jedan ishitren šut uzeo. Fina i odbrana. Treba eksploatisati taj njegov šut iz koraka, sa nekim dubokim pikovima, teško je to za braniti. Stvarno mislim da bi mogao biti motor ekipe, kada je Karlik na klupi. Edited just now by realno *w
Recommended Posts