Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, realno *w said: Najavili su da će i ove godine prednost kupovine dnevnih karata imati sezonci. Ako to bude tako, ja bih ti mogao bar pokušati pomoći. To bi bilo ekstra, hvala ti! Moraće da bude neka utakmica petkom, znači Real, Valensija ili Žalgiris, naravno Real bi bio bruka, još tad imam odmor, ali kontam da će potražnja biti ogromna, još ako budemo u igri... Koliko ranije puštaju karte u prodaju?
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Eddard said: Znači kupovina avio karata na rizik 😁. Probaj nešto ranije da im pišeš. Jedna poznanica je dolazila iz Holandije prošle godine, htela da vodi bratanca na derbi i maltretirala ih je dok joj nisu "rezervisali" kartu. Onda je tek ogranizovala avion i ostalo. 1
ChrisJudd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iz ekonomskog ugla, ako se rasproda hala, a hoće, cene su pogodili. Ako rezultati budu dobri bilo bi jadno da povećavaju u ligaškom delu.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) @Eddard mogu i ja da uletim sa kupovinom dnevnih karata, samo reci za koju utakmicu Super potez za Nakića, neće se baš nadgledati parketa u EL ali svaki čovek nam je potreban, posebno kad je (porodično) naš Edited 59 minutes ago by Dzep 1 1
DameTime Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Jezive su mi ove cene karata u slobodnoj prodaji... Mada sad imam osobu da sezonskom koja bi potencijalno mogla da pomogne. Ništa, da se nadam da ću sresti Željka i namoliti ga da dobijem pass, na šarm 😂 Ili da dobijem sezonsku preko ovih Admiralbet i sličnih giveaway-a 🥲
Ludi za Poli Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Kako ce ici prodaja karata za ovu eventualnu tekmu u Becu? Vrlo radi bih to kupio, taman mi je blizu.
wrach Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 20 minutes ago, Ludi za Poli said: Kako ce ici prodaja karata za ovu eventualnu tekmu u Becu? Vrlo radi bih to kupio, taman mi je blizu. Cekaj decembar, tada ce Ostoja, mag prodaje da odluci da li da drmne 500 evra kartu ako smo na preko 10 pobeda tada
Recommended Posts