Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ma ok, ali u najavi. Lik trenutno ako mu ne bacis alley-oop ne moze bas mnogo. Atleta da, svakako dijamant za brusenje. Ali Parker je sad lik koji moze sam da dobije utakmicu.

Posted
18 minutes ago, JPM said:

Ljudi ladno doveli Jabari Parkera

ย 

You foreshadowed it... :default_coffee:

JPM - Jabari Parker & Murinen

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted

Finac je jeben statement potpis cak i da ne doprinese pretjerano iako sam siguran da ce i na terenu sa onom duzinom i atletikom bit jako dobar. Potpisi i njega i Shakea su mi fantazija iskreno, odusevljen sam.ย 

• Like 1
Posted

Doลกao sam da pogledam ลกta piลกu ljudi, video haosov upis za koji smatram da je preteran i odgovorio mu.

ย 

Elem, Finac je pre svega odliฤan marketinลกki potez. Kad se prebiju ovogodiลกnja plata i odลกteta za NBA moลพda ฤak bude Partizan i u plusu, plus ลกto ฤ‡e ljudi viลกe kupovati karte i dolaziti da gledaju poneka kucanja ovog atlete. To je sve. Dok on postane iole ozbiljniji koลกarkaลก, veฤ‡ ฤ‡e odavno biti u NBA ili u nekoj osrednjoj ลกpanskoj ekipi (zavisi kako bude napredovao). Tako da je transfer odliฤan ali najveฤ‡e pojaฤanje nije i ne treba ljudi da oฤekuju bog zna ลกta od njega.

ย 

I mi smo imali Nikolu Topiฤ‡a, lika koji ima mozak 35-ogodiลกnjeg pleja u telu 18-ogodiลกnjeg deฤaka. Pa niลกta nismo imali od toga, otiลกao preko.

Posted (edited)

Ne slazem se da nam na pleju ne treba osigurac. Carlik mi je djidji midji... Nedovoljno kvalitetan za top ambicije, a ako mu se lopta i uloga smanje, drasticno opada i doprinos. Iz te perspektive, dosta nezahvalno za krpiti. Zato nisam bio gadljiv na Nick the Brick-a.

Sto se tice Tasmanijskog, sta se desava sa Drezgicem? Te koledz, pa nista, pa Mega pa nista, na kraju, ako sam dobro upratio vesti, kls. Gde je tu zapelo? Ima li neko ko prati?

Ako ne resimo centra i pleja kako treba, dzaba jos 3 Finca... (mali reality check)

ย 

Edit: copium je da Carlick i Dwash naprave iskorak posle prve EL sezone prilagodjavanja

Edited by jedibojan
Posted
13 hours ago, Manu said:

ฤŒestitke komลกije na dovoฤ‘enju najveฤ‡eg evropskog talenta.ย 

Veliku stvar ste napravili njegovim dovoฤ‘enjem taman da ne odigra ni minut u EL, ovako se klub dize na viลกi nivo.ย 

ย 

Vidimo se u hali, neฤ‡u propuลกtati ลกansu da ga gledam kad mogu.

ย 

Fora je sto ce mali morati da ima minute i u EL (Aba da ni ne pominjem), jer ce sad buduce mlade nade ovog ogromnog nivoa talenta pazljivo gledati ka nama.

ย 

Ne dobije li finac dobru sansu i minute (u nekom momentu), buduci klinci ce zaobilaziti klub kao priliku da napreduju i stave se u izlog i ovaj momentum se rusi.

ย 

A znajuci Zeljka, nece davati minute bez objektivne zasluge, sto se spolja ne vidi.

• Like 1
Posted
1 hour ago, JPM said:

I mi smo imali Nikolu Topiฤ‡a, lika koji ima mozak 35-ogodiลกnjeg pleja u telu 18-ogodiลกnjeg deฤaka. Pa niลกta nismo imali od toga, otiลกao preko.

ย 

Samo da nakon perioda teลกke povrede i neigranja ozbiljne koลกarke, ne ispadne mozak 18-ogodiลกnjeg deฤaka u telu 35-ogodiลกnjeg pleja. ๐Ÿ˜Ž

• Tuzno 1
Posted
33 minutes ago, jedibojan said:

sta se desava sa Drezgicem? Te koledz, pa nista,

ย 

Na koledลพu je imao susret s realnoลกฤ‡u kad je shvatio da se mora igrati odbrana.ย 

Koliko znam u Megi je, stariji Drezgiฤ‡, Lazar (04) je od skora u Vrลกcu, KLS, posle proลกlogodiลกnje epizode u OKK.

• Thanks 1
Posted
14 minutes ago, fancy said:

ย 

Koliko znam u Megi je, stariji Drezgiฤ‡, Lazar (04) je od skora u Vrลกcu, KLS, posle proลกlogodiลกnje epizode u OKK.

Ovo me je zbunilo. Verovatno sam samo preleteo vest

• Like 1
Posted

Kada smo apsorbovali euforiju severne svetlosti, ja bih da mi se ne smuci jos jedna EL sezona (3. u nizu), narocito u svetlu dovodjenja 2 vrlo kvalitetna pojacanja u vidu Parkera i Miltona i zadrzavanja svega sto valja.

ย 

Stoga, najvznije mi je kaฤ‡e centar i ko je. Treba sto pre i zamena za Gluteusa, ali tu smo za sada pokriveni.