Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne bih ni voleo da dovedemo dva igrača. Verujem u Dilana, verujem u Pokuov napredak. Treba nam bekap klasična petica i to je to.

Edited by realno *w
  • Like 7
Posted

S obzirom na budzet i novac uzet na sezonske, stvarno neko treba da bude udaren u glavu pa da popije bilo kakav alibi za nedovodjenje kriticnog igraca.

Β 

Ako kolega od juce govori istinu da je Birch bio voljan da dodje, a zna se da ce svaki pristojan centar preko bare da ceka do kraja oktobra i naravno, dobije ugovor na konto toga sto je pristojan...nama ostaje neko ko na ovakvo bednom trzistu nije uspeo da zabode NBA ugovor, sto znaci da je prosek, u najboljem slucaju.

Β 

Cekacemo prosek koji nam nece doneti nista sto Birch ne bi, proci ce 6 kola, a doci ce izvesno nezadovoljan jer je ispusio u americi.

• Like 2
Posted

Pravimo novog Veselog?

Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Alek The Great said:

Pravimo novog Veselog?

Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni.

Meni deluje kao lik koji lako menja odluke πŸ™‚

• Ha-ha 1
Posted

To bi bio odlican potez, ako je tacno. Al u tom slucaju, bi nam bio potreban jos jedan centar, Mika bi bio zalog za buducnost. Sumnjam da bi imao neki veci momentalni impakt.

Posted (edited)

Jesmo li mi u F1, pa pravimo tim za sledecu sezonu po novim regulacijama, bez da smo doveli potrebne igrace za ovu?

Β 

Salu na stranu, nikada nije greska dodavati talenat. Ali slaba je to uteha trenutno.

Edited by Elevator Operater
Posted

Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati

Posted (edited)
57 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Β 

Klasično prelazni rok zapažanje - prati nas na instagramu, i to koliko sam ispratio jedino nas od EL klubova 

Side note, jako sumnjam u ovaj potpis

Edited by Shikamaru
Posted
5 minutes ago, Jakob Aman said:

Dubai niΕ‘ta posebno. Pitanje je u kakvom izdanju ce se nasi pojaviti tamo.

Bez sva 3 pleja...sto teΕ‘ko da Δ‡e biti slučaj u utorak.

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Papanikolesku said:

Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati

Ajde za nas bez instagrama ako mozes da podelisΒ 

• Like 2
Posted

Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.Β 

Β 

Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje.

Posted
51 minutes ago, Xpert said:

Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.Β 

Β 

Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje.

Β 

Nije ovaj turnir neki reper, falilo im je dosta igraca, jedan od glavnih protagonista bio Kondic koji verovatno nece biti u 12 El.

Β 

Ali svakako ste favoriti, narocito ako igra Tajrik.