realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ne bih ni voleo da dovedemo dva igraΔa. Verujem u Dilana, verujem u Pokuov napredak. Treba nam bekap klasiΔna petica i to je to. Edited 8 hours ago by realno *w 7
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago S obzirom na budzet i novac uzet na sezonske, stvarno neko treba da bude udaren u glavu pa da popije bilo kakav alibi za nedovodjenje kriticnog igraca. Β Ako kolega od juce govori istinu da je Birch bio voljan da dodje, a zna se da ce svaki pristojan centar preko bare da ceka do kraja oktobra i naravno, dobije ugovor na konto toga sto je pristojan...nama ostaje neko ko na ovakvo bednom trzistu nije uspeo da zabode NBA ugovor, sto znaci da je prosek, u najboljem slucaju. Β Cekacemo prosek koji nam nece doneti nista sto Birch ne bi, proci ce 6 kola, a doci ce izvesno nezadovoljan jer je ispusio u americi. 2
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pravimo novog Veselog? Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni. 1
MiloΕ‘VB Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Pravimo novog Veselog? Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni. Meni deluje kao lik koji lako menja odluke π 1
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 9/8/2025 at 10:43 PM, Luchifer89 said: Uh kad bi potpisali Slim Jesusa na poziciji mladog Jana Veselog...Β Β 5 1
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago To bi bio odlican potez, ako je tacno. Al u tom slucaju, bi nam bio potreban jos jedan centar, Mika bi bio zalog za buducnost. Sumnjam da bi imao neki veci momentalni impakt.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Jesmo li mi u F1, pa pravimo tim za sledecu sezonu po novim regulacijama, bez da smo doveli potrebne igrace za ovu? Β Salu na stranu, nikada nije greska dodavati talenat. Ali slaba je to uteha trenutno. Edited 7 hours ago by Elevator Operater
MiloΕ‘VB Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Mogu da potpiΕ‘em da je veΔ sada Mika mnogo viΕ‘e od "talenta". Edited 7 hours ago by MiloΕ‘VB 6
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Eddard said: Auuuuu, al bi nervirao komΕ‘ije π Zli jezici bi rekli da vi privlacite samo takve. 6
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Saradjivali smo ranije sa njegovim agentom, ali i pored toga sumnjam u istinitost informacije.
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati
Shikamaru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 57 minutes ago, ScepanScekicSto said: Β KlasiΔno prelazni rok zapaΕΎanje - prati nas na instagramu, i to koliko sam ispratio jedino nas od EL klubovaΒ Side note, jako sumnjam u ovaj potpis Edited 7 hours ago by Shikamaru
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dubai niΕ‘ta posebno. Pitanje je u kakvom izdanju ce se nasi pojaviti tamo.
PatrickStar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Jakob Aman said: Dubai niΕ‘ta posebno. Pitanje je u kakvom izdanju ce se nasi pojaviti tamo. Bez sva 3 pleja...sto teΕ‘ko da Δe biti sluΔaj u utorak. 1
wrach Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 29 minutes ago, Papanikolesku said: Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati Ajde za nas bez instagrama ako mozes da podelisΒ 2
PatrickStar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, wrach said: Ajde za nas bez instagrama ako mozes da podelisΒ Ukratko: Nilikina bliΕΎi da ostane, centar ne pre sredine oktobra 1
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.Β Β Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje.
boΕΎija noga Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) KomΕ‘ije, zainteresovani ste za Miku Murinena. Finca koji je igrao na Evrobasketu. Bio odliΔan protiv Srbije. PiΕ‘u Grci o ovome.Β Β https://www.sport24.gr/basket/i-partizan-se-diapragmatefseis-me-ton-mika-mourinen/ Edited 6 hours ago by boΕΎija noga
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 51 minutes ago, Xpert said: Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.Β Β Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje. Β Nije ovaj turnir neki reper, falilo im je dosta igraca, jedan od glavnih protagonista bio Kondic koji verovatno nece biti u 12 El. Β Ali svakako ste favoriti, narocito ako igra Tajrik.
PatrickStar Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago VeΔ dva dana svi normalno treniraju 5 na 5 (Tajrik, Nilikina i Poku). 1
Recommended Posts