realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne bih ni voleo da dovedemo dva igraฤa. Verujem u Dilana, verujem u Pokuov napredak. Treba nam bekap klasiฤna petica i to je to. Edited 2 hours ago by realno *w 4
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago S obzirom na budzet i novac uzet na sezonske, stvarno neko treba da bude udaren u glavu pa da popije bilo kakav alibi za nedovodjenje kriticnog igraca. ย Ako kolega od juce govori istinu da je Birch bio voljan da dodje, a zna se da ce svaki pristojan centar preko bare da ceka do kraja oktobra i naravno, dobije ugovor na konto toga sto je pristojan...nama ostaje neko ko na ovakvo bednom trzistu nije uspeo da zabode NBA ugovor, sto znaci da je prosek, u najboljem slucaju. ย Cekacemo prosek koji nam nece doneti nista sto Birch ne bi, proci ce 6 kola, a doci ce izvesno nezadovoljan jer je ispusio u americi. 2
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pravimo novog Veselog? Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni. 1
MiloลกVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Pravimo novog Veselog? Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni. Meni deluje kao lik koji lako menja odluke ๐ 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/8/2025 at 10:43 PM, Luchifer89 said: Uh kad bi potpisali Slim Jesusa na poziciji mladog Jana Veselog...ย ย 5 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To bi bio odlican potez, ako je tacno. Al u tom slucaju, bi nam bio potreban jos jedan centar, Mika bi bio zalog za buducnost. Sumnjam da bi imao neki veci momentalni impakt.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jesmo li mi u F1, pa pravimo tim za sledecu sezonu po novim regulacijama, bez da smo doveli potrebne igrace za ovu? ย Salu na stranu, nikada nije greska dodavati talenat. Ali slaba je to uteha trenutno. Edited 1 hour ago by Elevator Operater
MiloลกVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mogu da potpiลกem da je veฤ sada Mika mnogo viลกe od "talenta". Edited 1 hour ago by MiloลกVB 4
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Eddard said: Auuuuu, al bi nervirao komลกije ๐ Zli jezici bi rekli da vi privlacite samo takve. 3
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Saradjivali smo ranije sa njegovim agentom, ali i pored toga sumnjam u istinitost informacije.
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati
Shikamaru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 57 minutes ago, ScepanScekicSto said: ย Klasiฤno prelazni rok zapaลพanje - prati nas na instagramu, i to koliko sam ispratio jedino nas od EL klubovaย Side note, jako sumnjam u ovaj potpis Edited 1 hour ago by Shikamaru
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dubai niลกta posebno. Pitanje je u kakvom izdanju ce se nasi pojaviti tamo.
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Jakob Aman said: Dubai niลกta posebno. Pitanje je u kakvom izdanju ce se nasi pojaviti tamo. Bez sva 3 pleja...sto teลกko da ฤe biti sluฤaj u utorak. 1
wrach Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 29 minutes ago, Papanikolesku said: Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati Ajde za nas bez instagrama ako mozes da podelisย
PatrickStar Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 1 minute ago, wrach said: Ajde za nas bez instagrama ako mozes da podelisย Ukratko: Nilikina bliลพi da ostane, centar ne pre sredine oktobra
Xpert Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.ย ย Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje.
boลพija noga Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) Komลกije, zainteresovani ste za Miku Murinena. Finca koji je igrao na Evrobasketu. Bio odliฤan protiv Srbije. Piลกu Grci o ovome.ย ย https://www.sport24.gr/basket/i-partizan-se-diapragmatefseis-me-ton-mika-mourinen/ Edited 19 minutes ago by boลพija noga
fradler Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 51 minutes ago, Xpert said: Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.ย ย Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje. ย Nije ovaj turnir neki reper, falilo im je dosta igraca, jedan od glavnih protagonista bio Kondic koji verovatno nece biti u 12 El. ย Ali svakako ste favoriti, narocito ako igra Tajrik.
Recommended Posts