Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne bih ni voleo da dovedemo dva igraฤa. Verujem u Dilana, verujem u Pokuov napredak. Treba nam bekap klasiฤna petica i to je to.

Edited by realno *w
  • Like 4
Posted

S obzirom na budzet i novac uzet na sezonske, stvarno neko treba da bude udaren u glavu pa da popije bilo kakav alibi za nedovodjenje kriticnog igraca.

ย 

Ako kolega od juce govori istinu da je Birch bio voljan da dodje, a zna se da ce svaki pristojan centar preko bare da ceka do kraja oktobra i naravno, dobije ugovor na konto toga sto je pristojan...nama ostaje neko ko na ovakvo bednom trzistu nije uspeo da zabode NBA ugovor, sto znaci da je prosek, u najboljem slucaju.

ย 

Cekacemo prosek koji nam nece doneti nista sto Birch ne bi, proci ce 6 kola, a doci ce izvesno nezadovoljan jer je ispusio u americi.

• Like 2
Posted

Pravimo novog Veselog?

Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Alek The Great said:

Pravimo novog Veselog?

Lik pre 2 nedelje izjavio da ce da odradi jos jednu godinu u srednjoj i onda ide u NCAA. Nesto mi cudno da tako lako menja odluke. Jedino ako smo bili ba$ velikodu$ni.

Meni deluje kao lik koji lako menja odluke ๐Ÿ™‚

• Ha-ha 1
Posted

To bi bio odlican potez, ako je tacno. Al u tom slucaju, bi nam bio potreban jos jedan centar, Mika bi bio zalog za buducnost. Sumnjam da bi imao neki veci momentalni impakt.

Posted (edited)

Jesmo li mi u F1, pa pravimo tim za sledecu sezonu po novim regulacijama, bez da smo doveli potrebne igrace za ovu?

ย 

Salu na stranu, nikada nije greska dodavati talenat. Ali slaba je to uteha trenutno.

Edited by Elevator Operater
Posted

Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati

Posted (edited)
57 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ย 

Klasiฤno prelazni rok zapaลพanje - prati nas na instagramu, i to koliko sam ispratio jedino nas od EL klubovaย 

Side note, jako sumnjam u ovaj potpis

Edited by Shikamaru
Posted
5 minutes ago, Jakob Aman said:

Dubai niลกta posebno. Pitanje je u kakvom izdanju ce se nasi pojaviti tamo.

Bez sva 3 pleja...sto teลกko da ฤ‡e biti sluฤaj u utorak.

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Papanikolesku said:

Imate sve potrebne informacije o dovodjenju centra kod pbg u komentarima objave za Miltona. Ko god da je, svakako ima informacije iz prve ruke, a ovi kvazi insajderi mogu samo nagadjati, da ne kazem lupetati

Ajde za nas bez instagrama ako mozes da podelisย 

Posted

Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.ย 

ย 

Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje.

Posted
51 minutes ago, Xpert said:

Dubai deluje izuetno nonsalantno na obe strane parketa. Znam da je pripremna, al utakmica sa nama je za 5 dana. Ne mogu bas da stisnu prekidac i budu na max fokusa.ย 

ย 

Imacemo ozbiljnu sansu da pobedimo. Dal cemo je iskoristiti, to je vec drugo pitanje.

ย 

Nije ovaj turnir neki reper, falilo im je dosta igraca, jedan od glavnih protagonista bio Kondic koji verovatno nece biti u 12 El.

ย 

Ali svakako ste favoriti, narocito ako igra Tajrik.