Chaos Is Me Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Kada smo ga već malo "umekšali" na ovoj temi, jedan od mojih omiljenih i najzabavnijih filmova ikada je ovo remek delo belgijske kinematografije - Ex drummer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Kad je već @Chaos Is Me pomenuo Belgijance, pade mi na pamet kultni "Man Bites Dog". "Come and See" je naslov koji se mora pomenuti. Jedan o najboljih ratnih filmova ikada snimljenih, istinsko remek-delo, na brutalan način prikazuje šta se dešavalo u SSSR-u za vreme Drugog svetskog rata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 On 6/8/2019 at 2:48 PM, Chaos Is Me said: Salo je mala maca za neke od filmova sa prve stranice ove teme, npr. Begotten. A ne, necu ja to gledati nikako nikada... pa ja sam se jezila i kada sam prvi put odgledala film Andaluzijski pas ... nisam se toliko plasila ludih scena sa mravima i klavirom, vec toga sto u filmu nije bilo nikakvog psa ...gledas, cekas - ni traga od psa i dan danas me to proganja, ali i neopisivo zabavlja jer ipak moras malo i da umres od smeha I bas sam srecna sto su to snimili. I to jos pre Hrista snimili. Obozavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted November 17, 2019 Author Share Posted November 17, 2019 Film definitivno pripada ovoj kategoriji ali mene baš i nije preterano oduševio. Ipak ga postavljam ovde jer retko koga je ostavio ravnodušnim.https://imdb.com/title/tt7670212/?ref_=nv_sr_srsg_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 Pogledao sam, konačno, “Hereditary” (2018) i htedoh da porazgovaram s nekim o tom filmu.Naime, čini mi se da on i nije tako koncipiran da se tumači jednoznačno, kao tipičan haunting horor. Možda zato što likove posmatram sa profesionalnog (medicinskog) stanovišta ali zaista mislim da se ovde pre svega radi o portretu jedne porodice opterećene psihičkim oboljenjima koje se prenose s generacije na generaciju, i da mu ustvari kroz prizmu njihove bolesti stvaramo neku sliku o tome kako izgleda svet iz ugla psihički bolesne osobe.Šta vi, generalno, mislite o ovom filmu i o čemu se tu zapravo radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 On 6/10/2019 at 11:46 AM, kalistenika u rutini said: ovo je mozda najgori film koji sam pogledao u zivotu.Posle 15 minuta sam ugasio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 ovo je mozda najgori film koji sam pogledao u zivotu.Posle 15 minuta sam ugasio Jesi gledao “Srpski film”? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Poslednji Srbin u Hrvatskoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Dosta ljudi ima kanale na YT koji se bave prdljavinom na javnim mestima. Ovaj se posebno ističe 🙂 Tu je i jedan holanđanin koji podriguje na javnim mestima, samo jačina njegovog podrigivanja je neverovatna, šokira skoro svakoga : Nažalost nema ga već 3 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts