Chaos Is Me Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Mislim da će baltički derbi i ITA - SLO biti najzanimljivije utakmice. Može i Bosna lako da izbaci Poljake. Ovo ostalo mi sve deluje izvesno, recimo da i Izrael ima nekih 10% šansi protiv Grčke ali realno teška priča. Mogu i nama Finci da naprave problem ali nadam se da nećemo gledati taj scenario i da ćemo na vreme uspostaviti kontrolu. 5
MrTripleDouble Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Zagars zavrsio prvenstvo ili se vraca za osminu finala?
DameTime Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Raspored osmine finala 6.9.2025. TUR - SWE 11:00h GER - POR 14:15h LTU - LAT 17:30h SRB - FIN 20:45h 7.9.2025. POL - BIH 11:00h FRA - GEO 14:15h ITA - SLO 17:30h GRE - ISR 20:45h
Zvezdaš96 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Mislim da ćemo u četvrtfinalu gledati ove parove: Srbija- Francuska( uz ludu sreću da imamo i jednu senzaciju makar u osmini finala i da Gruzija poput Izraela šokira Francuze) Nemačka- Slovenija Grčka- Letonija Turska- Poljska
Beonegro Posted just now Posted just now 54 minutes ago, Chaos Is Me said: Mislim da će baltički derbi i ITA - SLO biti najzanimljivije utakmice. Ja mislim da je Italija baš dosta bolja ekipa od Slovenije i da će da ih odrade bez ikakvih problema. Čak mislim i da Italijani mogu solidno da zabave Njemce u četvrtfinalu.
Recommended Posts