Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, MrTripleDouble said: Baci pogled recimo na hajlajce protiv Nemacke prosle godine kako je izgledao i kako se kretao. Nebo i zemlja. Ovo na EB je izgledala ko isporeni snimak u odnosu na OI Ma znam, setio sam se odmah nakon što sam ostavio upis i kako je preuzimao protiv Australije, posebno u 4/4 i produžetku. Samo sam se iznervirao jer mi deluje da dosta često naiđem na upis u kojem je Jokić glavni/među glavnim krivcima za ovakav neuspeh, pa sam otkucao bez razmišljanja. TLDR: Napisao sam glupost. 1
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da će Fince malo da stane šut, ako nastave ovako Gruzija nema nikakve šanse.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Evo usao mali hipster, ocekujem da ga ubrzo resetuje Goga ili Burjanadze 😄 Hoćeee to hehehehe Edited 4 hours ago by Zvezdaš96
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako je Duskista rehabilitovao Toka u drugoj polovini prosle sezone, treba pola ugovora iz Barselone da mu uplati na racun 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Sector said: Jbt mi smo igrali egal sa ovakvom Finskom. Dobar pokusaj ali razocarenje, dan 4. Kako igra snajper iz Finske, Valtonen, poznatiki kao 3 splash brother? 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakvi ovu vukovi zavijaju već neko vreme na tribinama? To zbog Markanena zavijaju kada Gruzijci pazi izvode slobodna bacanja? ahahaha
KlakerBoza Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Kakvi ovu vukovi zavijaju već neko vreme na tribinama? To zbog Markanena zavijaju kada Gruzijci pazi izvode slobodna bacanja? ahahaha Neka priča da su 'wolf-pack'. Neko davao izjavu od Finaca posle naših, kaže kad su izašli napolje posle utakmice videli pun mesec... kao to je to, suđeno.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šiju Finci. Jantunen je bolji igrač nego što sam mislio, veoma pametno igra i ima tu praćku.
Pero_Cameron Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bukvalno im je to nadimak od uvek a ne od utakmice posle nas. Susijengi (čopor vukova) 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Pero_Cameron said: Bukvalno im je to nadimak od uvek a ne od utakmice posle nas. Susijengi (čopor vukova) Pretpostavio sam, svakako hvala na info.
KlakerBoza Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Pero_Cameron said: Bukvalno im je to nadimak od uvek a ne od utakmice posle nas. Susijengi (čopor vukova) Ma ne mislim da je nadimak posle nas... nego komentar za mesec je bio posle nas, zavijaju oduvek, ali im je pun mesec bio znak da je 'njihovo' veče. 1
L' Imperatore Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Retko ko ume da nauči na tudjim greškama. A sa sigurnošču možemo tvrditi da reprezentacija Gruzije nije medju njima.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, L' Imperatore said: Retko ko ume da nauči na tudjim greškama. A sa sigurnošču možemo tvrditi da reprezentacija Gruzije nije medju njima. Šta da nauče? Pa nisu oni izgubili od Finske, nego mi. Oni igraju u skladu sa svojim kvalitetom i znanjem, nije problem kod Gruzijaca, oni ne mogu jadni više od ovoga, jer nemaju kvalitet, problem je u Srbiji koja je brat bratu MORALA 15 razlike MINIMUM razbiti Finsku. Nemci su 31 razlike pobedili ovu istu Finsku pred njihovih 15 hiljada navijača u finskom gradu Tampereu, tako da...
m0k1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posle prvih 5-6 egal minuta Dzikic iz nekog razloga izvodi istovremeno i Bitadzea i Sengeliju i tu krece trpanje... Mislim da nije smeo obojicu da izvede istovremeno. Cini mi se da su celu 2/4 igrali njih dvojica (do nepotrebne trece licne Bitadzea) + Mamu (koji je odigrao 20:00 u 1/2). A Finci imam utisak da igraju minimum mec decenije.
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kavkaski crnac se bukvalno nije ni pojavio na utakmici. 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo -10, ova rezervna postava Finske nije sačuvala visoku prednost.
L' Imperatore Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, Zvezdaš96 said: Pa nisu oni izgubili od Finske, nego mi. Da. Zato sam i napisao tudjim greškama A poenta je bila u tome da na isti način dobiše po ušima kao i mi. Bez agresivnog closeouta na šutevima za tri. Užasna odbrana u tranziciji. I malo bolji, ali ipak nestabilan skok.
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Ječmendo said: Odmor je precijenjen. Idemo, Mamu! Bratina,umor ni da ga takne
Recommended Posts