Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Baci pogled recimo na hajlajce protiv Nemacke prosle godine kako je izgledao i kako se kretao.

Nebo i zemlja. Ovo na EB je izgledala ko isporeni snimak u odnosu na OI

Ma znam, setio sam se odmah nakon što sam ostavio upis i kako je preuzimao protiv Australije, posebno u 4/4 i produžetku. Samo sam se iznervirao jer mi deluje da dosta često naiđem na upis u kojem je Jokić glavni/među glavnim krivcima za ovakav neuspeh, pa sam otkucao bez razmišljanja.

TLDR: Napisao sam glupost.

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, MrTripleDouble said:

Evo usao mali hipster, ocekujem da ga ubrzo resetuje Goga ili Burjanadze 😄

Hoćeee to hehehehe

Edited by Zvezdaš96
Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Kakvi ovu vukovi zavijaju već neko vreme na tribinama?

To zbog Markanena zavijaju kada Gruzijci pazi izvode slobodna bacanja? ahahaha

Neka priča da su 'wolf-pack'. 
Neko davao izjavu od Finaca posle naših, kaže kad su izašli napolje posle utakmice videli pun mesec... kao to je to, suđeno. 

Posted
1 minute ago, Pero_Cameron said:

Bukvalno im je to nadimak od uvek a ne od utakmice posle nas. 

Susijengi (čopor vukova)

Pretpostavio sam, svakako hvala na info.

Posted
1 minute ago, Pero_Cameron said:

Bukvalno im je to nadimak od uvek a ne od utakmice posle nas. 

Susijengi (čopor vukova)

Ma ne mislim da je nadimak posle nas... nego komentar za mesec je bio posle nas, zavijaju oduvek, ali im je pun mesec bio znak da je 'njihovo' veče. 

• Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, L' Imperatore said:

Retko ko ume da nauči na tudjim greškama. A sa sigurnošču možemo tvrditi da reprezentacija Gruzije nije medju njima.

Šta da nauče?

Pa nisu oni izgubili od Finske, nego mi.

Oni igraju u skladu sa svojim kvalitetom i znanjem, nije problem kod Gruzijaca, oni ne mogu jadni više od ovoga, jer nemaju kvalitet, problem je u Srbiji koja je brat bratu MORALA 15 razlike MINIMUM razbiti Finsku.

Nemci su 31 razlike pobedili ovu istu Finsku pred njihovih 15 hiljada navijača u finskom gradu Tampereu, tako da...

Posted

Posle prvih 5-6 egal minuta Dzikic iz nekog razloga izvodi istovremeno i Bitadzea i Sengeliju i tu krece trpanje... Mislim da nije smeo obojicu da izvede istovremeno. Cini mi se da su celu 2/4 igrali njih dvojica (do nepotrebne trece licne Bitadzea) + Mamu (koji je odigrao 20:00 u 1/2). A Finci imam utisak da igraju minimum mec decenije.

Posted
22 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Pa nisu oni izgubili od Finske, nego mi.

Da. Zato sam i napisao tudjim greškama

A poenta je bila u tome da na isti način dobiše po ušima kao i mi. Bez agresivnog closeouta na šutevima za tri. Užasna odbrana u tranziciji. I malo bolji, ali ipak nestabilan skok.