MilošVB Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Princeton said: Pelle je stvarno ultra zanimljiv igrač. Meni totalna nepoznanica do ovog EP. Kad je Sipahi postao ovakakav mediocre? On je bio ekstra potencijal, baš talentovan igrač. Šta je ovo sad jbte Lazić napadački skillset. Pričao je Edin kako je sjebao neki nerv u ruci i da nakon toga više nije isti igrač. Prosto fizički ne može bolje od ovoga. 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šteta što je Larson promašio ovo sad, kakva asistencija.
Princeton Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Interesantna korekcija Atamana, sad Osmani daje ulazni pas Sengunu, da bi spriječili udvajanje sa čeone linije. Da vidimo hoće li švedski trener odgovoriti. 2
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Svedjani su igrali smisleno prvih 17 minuta, nakon toga hrkljus ali i dalje vode minimalno, sve sto treba da se zna o turskom napadu do sad.
Princeton Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, MilošVB said: Pričao je Edin kako je sjebao neki nerv u ruci i da nakon toga više nije isti igrač. Prosto fizički ne može bolje od ovoga. Znam da je ubacio protiv nas trojku i poludistancu, ali je očigledno sa kog igrača treba ispomagati. Nema potrebe pritiskati loptu kad je on u igri. 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago To bi bilo to otprilike, ovaj svedski trener tanak poprilicno, ekipa 10 min ne moze smisleni napad da organizuje on nesto mase rukama, umesto da pozove neku akciju, bitno da mu je frizura na mestu.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Turcima sudije trebaju da preokrenu, smejurija. Onaj pivot Bone je kriminal ne svirati kao korake, da mu racunas i drugu nogu kao pivot opet su koraci, napravio lik cetiri koraka. Ona nesportska na Osmanu je isto tezak kriminal, covek mu uzima loptu i prirodni nastavak poteza lupi ga po glavi. Ok sudis faul, ali nesportska?? Strasno. Turci dobijaju svakako, ali ovo je stvarno necuveno sta se sudi. Inace, Birgander je interesantan igracic. Cudi me da je i dalje u Huventudu.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I onda mi neko kaže da Turke nisu kenjale trojke nego je do nas, evo Šveđani baš ubiše sa odbranom na šutu za 3 pa ovi ne šutiraju 60%
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I ovo nije nesportska na Pancaru? Metar od lopte, udarac po drugoj ruci. 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva blokada Birgandera iako ima 4 faula, sad ukradena 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo da on ne dobije petu. Napravili su Turci onu seriju kad je on bio na klupi. Mnogo bitan igrac i u napadu i u odbrani. 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Piksi said: Birgander ko Štimac. Ovaj je za prime Stimca Hakim otprilike. 1
Piksi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, McLeod said: Ovaj je za prime Stimca Hakim otprilike. Ma ne, nego sam sebi namesta ofanzivne skokove 🙂 Inace 👍 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Piksi said: Ma ne, nego sam sebi namesta ofanzivne skokove 🙂 Inace 👍 Onda pre Sava Lesic 😄 Mada je blasfemija da stavis plemenitog kosarkasa u istu recenicu sa ovim balvanom. Au sta rade sudije Larkin po ruci, nista... 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Tri faula nad Birganderom sad. Džabe vam sve, nećete osvojiti, slepci. 2
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bukvalno je tragedija sta sude na ovoj utakmici, mozda su cak odlucili pobednika. 1
Pero_Cameron Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Kako igra daddy Sengun 😁 Odlična odbrana Švedske, udvajaju ga čim proba da odigra nešto unutra. Nema ga sad da se krevelji, picopevac jedan... 🥲 How about now?
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je sad vec oruzana pljacka. Hazer je prvo napravio faul na sutu za tri, a onda laktom gurnuo Pancara u kontri.
Recommended Posts