Gudura Posted September 2 Posted September 2 (edited) Nova sezona, novi izazov. Liga je formirana, pa ko je voljan da se pridruzi i da se igramo, kod za ulazak je: 91039-Y6SRY Ime lige je Vox92 liga. Molim moderatore da pinuju, hvala. Srecno svima😎 Edited September 2 by Gudura
BB7 Posted September 9 Posted September 9 Anadolu Efes Shane Larkin | Semus Hazer Nick Weiler-Babb | Rodrigue Beaubois Isaia Cordinier | PJ Dozier Cole Swinder | Ercan Osmani | Rolands Smits Vincent Poirier | Georgios Papagiannis | Brice Dessert + Yildizli, Mutaf, YilmazAS Monaco Mike James | Matthew Strazel Jordan Loyd | Elie Okobo | Nemanja Nedovic Alpha Dialo | Terry Tarpey Nikola Mirotic | Jaron Blossomgame Daniel Theis | Kevarrius Hayes | Yoan Makoundu + Begarin, Calathes?, Motiejunas? Baskonia Vitoria Trent Forrest | Matteo Spagnolo Timothe Luwawu-Cabarrot | Marcus Howard | Rafa Villar Hamidou Diallo | Rodions Kurucs Tadas Sedekerskis | Clement Frisch Mamadi Diakite | Luka Samanic | Khalifa Diop Crvena zvezda Codi Miller-McIntyre | Devonte Graham Isaiah Canaan | Tyson Carter Jordan Nwora | Semi Ojeleye | Ognjen Dobric Chima Moneke | Nikola Kalinic Joel Bolomboy | Jasiel Rivero | Ebuka Izundu + Miljenovic, Davidovac, Plavsic, Radosic Dubai Basketball Aleksa Avramovic | McKinley Wright IV | Nate Mason Dwayne Bacon | Klemen Prelepic Dzanan Musa | Justin Anderson | Awudu Abass Filip Petrusev | Davis Bertans Mfiondu Kabengele | Mam Jaite + Kondic, Ravena, Andjusic, Dangubic, Kamenjas EA7 Emporio Armani Lorenzo Brown | Leandro Bolmaro | Niccolo Mannion Marko Guduric | Armani Brooks | Quinn Ellis Shavon Shields Vlatko Cancar | Zach LeDay Josh Nebo | Devin Booker | Bryant Dunston + Tonut, Flaccadori, Ricci, Diop FC Barcelona Tomas Satoransy | Nicolas Laprovittola | Juan Nunez Kevin Punter | Dario Brizuela Will Clyburn | Myles Cale Tornike Shengelia | Miles Norris Jan Vesely | Willy Hernangomez | Youssopha Fall + Marcos, Parra FC Bayern Munich
NikolaTest Posted Thursday at 11:59 AM Posted Thursday at 11:59 AM Dajte neki savet za nas pocetnike 🙂 Da li se isplati imati 2 igraca sa minimalnom cenom zarad jacih/skupljih premium 6 igraca?
Chaos Is Me Posted Thursday at 12:18 PM Posted Thursday at 12:18 PM Kakav savet bre druže, pa ovde igra svako za sebe tj. protiv ostalih. Najbolje da te savetujem da budeš bolji od mene. 😄 Ima dosta specijalizovanih sajtova, youtube kanala i slično na ovu temu pa potraži tamo. 1
NikolaTest Posted Thursday at 12:36 PM Posted Thursday at 12:36 PM 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakav savet bre druže, pa ovde igra svako za sebe tj. protiv ostalih. Najbolje da te savetujem da budeš bolji od mene. 😄 Ima dosta specijalizovanih sajtova, youtube kanala i slično na ovu temu pa potraži tamo. Ih bre al si na kraj srca 😲
alokin Posted Friday at 11:19 AM Posted Friday at 11:19 AM 23 hours ago, NikolaTest said: Dajte neki savet za nas pocetnike 🙂 Da li se isplati imati 2 igraca sa minimalnom cenom zarad jacih/skupljih premium 6 igraca? Najvažniji savet Vezenkov na kapitena, ostalo možeš kako hoćeš 🤣 Gledao sam malo sastave, sve je to isto, isti igrači se vrte godinama. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 03:24 PM Posted Friday at 03:24 PM Neki lik je ubacio sve 3 ekipe u ligu pa bi trebalo da mu se odstrane 2.
Gandalff Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 9/26/2025 at 5:24 PM, Chaos Is Me said: Neki lik je ubacio sve 3 ekipe u ligu pa bi trebalo da mu se odstrane 2. Ili to, ili da ostali ubace još po dve ekipe.. Inače, trenutno je troje sa tri ekipe..
Recommended Posts