Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, La mano de Dios said:

Pesikan? Ili onaj treci, nzm kako se zove.

Nije on a nije ni Ceronja, zato pitam.

Nego, jel neko primećuje nešto čudno u vezi Sinerove anatomije :classic_ninja:

Ili mi se samo čini?

Posted

Vrlo loš ulazak Sinera u meč. Sijaset grešaka. Alkaraz stabilan, ne pokušava da odigrava one njegove "jeste videli šta mogu" udarce, već fokusiran i sprovodi što je pripremio

Posted

Sad stigoh iz bioskopa a mislila sam da još imam lufta do početka meča kad ono već jedan set gotov :classic_ohmy:

1 hour ago, La mano de Dios said:

I dalje ogromne guzve ispred Artur Esa, sve ovo zbog prisustva Donalda Trampa finalu, protokoli su duzi pri ulasku.

Je li realno da je i na ovo finale morao da dođe :ajme: hoće li i trofej da uruči? :default_sofa:

20 minutes ago, La mano de Dios said:

Pesikan? Ili onaj treci, nzm kako se zove.

Onaj četvrti, koji je najmanje nepodnošljiv, ali ne znam kako se zove.

Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Sad stigoh iz bioskopa a mislila sam da još imam lufta do početka meča kad ono već jedan set gotov :classic_ohmy:

Je li realno da je i na ovo finale morao da dođe :ajme: hoće li i trofej da uruči? :default_sofa:

Onaj četvrti, koji je najmanje nepodnošljiv, ali ne znam kako se zove.

Safin je bio na podbacivanju, moguće da će on uručiti trofej.

Evo sad, ako Alkaraz pukne na ovo...🥶

Posted
1 minute ago, Helena said:

Ovakav polusmeč da osnovne linije ja još nisam videla :classic_blink:

U pravu je komentator, kao navođeni projektil :Hail:

Alkaraz povremeno i dalje raspaljuje bezglavo, ali se i dalje nadam da će to dovesti pod kontrolu na vreme. Čim sam otišla da malo usisam opet vodi. Možda bolje da i ne palim TV do kraja :smiley33:

Posted (edited)

Alkaraz se mnogo troši a Siner obično ima problema u mečevima koji se rastegnu na preko 4 sata. Pošto ovde kratko traju setovi, Alkaraz ne može na to da računa, ali pitanje je i može li da drži ovaj nivo koliko je potrebno do kraja.

Kakvi su ovo poeni :Hail:

Edited by alcesta
Posted (edited)
4 minutes ago, alcesta said:

Izgleda da Siner nalazi servis pa bi moglo biti čupavo sada ako bude lako dobijao svoje gemove.

Ne vidim nacin da Siner dobije, osim da Alkaraz slomi nogu

edit: Opa, tu je i Englishman in New York

Edited by diego
Posted
6 minutes ago, alcesta said:

Izgleda da Siner nalazi servis pa bi moglo biti čupavo sada ako bude lako dobijao svoje gemove.

Ala si ga opravila, svaka ti čast

Posted
19 minutes ago, Drug Crni said:

Ala si ga opravila, svaka ti čast

Sad sam došla bukvalno ovo isto da napišem i da dodam dugmiće :classic_laugh:

Bravo, mali! :18:

• Like 1
Posted

Dosta lose izdanje Sinera, sa 48% ubacenog prvog servisa moze da dobije samo Giljerma Garsiju Lopeza ovde.

S druge strane Alkaraz koji igra kao da sutra ne postoji, dobro je otkinuo i ovaj set s obzirom na odnos snaga na terenu.

Potpuno zasluzeno nema sta.

• Like 2
Posted

Ouf, nisam smela da se pomerim, da dišem :lol_2:

1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Dosta lose izdanje Sinera, sa 48% ubacenog prvog servisa moze da dobije samo Giljerma Garsiju Lopeza ovde.

S druge strane Alkaraz koji igra kao da sutra ne postoji, dobro je otkinuo i ovaj set s obzirom na odnos snaga na terenu.

Potpuno zasluzeno nema sta.

Moguće da nešto s fizikalijama nije bilo u redu, juče nije trenirao, a prvi servis praktično nije imao.