Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, La mano de Dios said:

Pesikan? Ili onaj treci, nzm kako se zove.

Nije on a nije ni Ceronja, zato pitam.

Nego, jel neko primećuje nešto čudno u vezi Sinerove anatomije :classic_ninja:

Ili mi se samo čini?

Posted

Vrlo loš ulazak Sinera u meč. Sijaset grešaka. Alkaraz stabilan, ne pokušava da odigrava one njegove "jeste videli šta mogu" udarce, već fokusiran i sprovodi što je pripremio

Posted

Sad stigoh iz bioskopa a mislila sam da još imam lufta do početka meča kad ono već jedan set gotov :classic_ohmy:

1 hour ago, La mano de Dios said:

I dalje ogromne guzve ispred Artur Esa, sve ovo zbog prisustva Donalda Trampa finalu, protokoli su duzi pri ulasku.

Je li realno da je i na ovo finale morao da dođe :ajme: hoće li i trofej da uruči? :default_sofa:

20 minutes ago, La mano de Dios said:

Pesikan? Ili onaj treci, nzm kako se zove.

Onaj četvrti, koji je najmanje nepodnošljiv, ali ne znam kako se zove.

Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Sad stigoh iz bioskopa a mislila sam da još imam lufta do početka meča kad ono već jedan set gotov :classic_ohmy:

Je li realno da je i na ovo finale morao da dođe :ajme: hoće li i trofej da uruči? :default_sofa:

Onaj četvrti, koji je najmanje nepodnošljiv, ali ne znam kako se zove.

Safin je bio na podbacivanju, moguće da će on uručiti trofej.

Evo sad, ako Alkaraz pukne na ovo...🥶

Posted
1 minute ago, Helena said:

Ovakav polusmeč da osnovne linije ja još nisam videla :classic_blink:

U pravu je komentator, kao navođeni projektil :Hail:

Alkaraz povremeno i dalje raspaljuje bezglavo, ali se i dalje nadam da će to dovesti pod kontrolu na vreme. Čim sam otišla da malo usisam opet vodi. Možda bolje da i ne palim TV do kraja :smiley33:

Posted (edited)

Alkaraz se mnogo troši a Siner obično ima problema u mečevima koji se rastegnu na preko 4 sata. Pošto ovde kratko traju setovi, Alkaraz ne može na to da računa, ali pitanje je i može li da drži ovaj nivo koliko je potrebno do kraja.

Kakvi su ovo poeni :Hail:

Edited by alcesta
Posted (edited)
4 minutes ago, alcesta said:

Izgleda da Siner nalazi servis pa bi moglo biti čupavo sada ako bude lako dobijao svoje gemove.

Ne vidim nacin da Siner dobije, osim da Alkaraz slomi nogu

edit: Opa, tu je i Englishman in New York

Edited by diego
Posted

Dosta lose izdanje Sinera, sa 48% ubacenog prvog servisa moze da dobije samo Giljerma Garsiju Lopeza ovde.

S druge strane Alkaraz koji igra kao da sutra ne postoji, dobro je otkinuo i ovaj set s obzirom na odnos snaga na terenu.

Potpuno zasluzeno nema sta.

• Like 2
Posted

Ouf, nisam smela da se pomerim, da dišem :lol_2:

1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Dosta lose izdanje Sinera, sa 48% ubacenog prvog servisa moze da dobije samo Giljerma Garsiju Lopeza ovde.

S druge strane Alkaraz koji igra kao da sutra ne postoji, dobro je otkinuo i ovaj set s obzirom na odnos snaga na terenu.

Potpuno zasluzeno nema sta.

Moguće da nešto s fizikalijama nije bilo u redu, juče nije trenirao, a prvi servis praktično nije imao.