alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 2 hours ago, Barker said: Dozivotno ucenje, holisticki pristup i tako ta sranja 🙂 Novak kao poklonik holističkog pristupa onda treba da igra do regularne starosne penzije Može li Feliks da se dogovori sa svojom glavom da je eto u formi i u stanju da dobija ovakve mečeve na slemovima bar povremeno? I evo peta dupla, ovaj put u TB, pa onda odmah i neiznuđena Edited 5 hours ago by alcesta
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, alcesta said: Novak kao poklonik holističkog pristupa onda treba da igra do regularne starosne penzije Može li Feliks da se dogovori sa svojom glavom da je eto u formi i u stanju da dobija ovakve mečeve na slemovima bar povremeno? I evo peta dupla, ovaj put u TB, pa onda odmah i neiznuđena Valjda ce uspeti da resi ovog prebacivaca lopte koji kako kakav mungos trci i sve stize po terenu ................. ali drugi servis mu je kriminalan .................
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam digla ruke posle drugog seta,ono je muka za gledanje, bude jedan odličan poen pa 10 grešaka. Valjda će Feliks završiti ovo, ali nijedan od ove dvojice nema šta da traži protiv Sinera. Nije to ništa novo doduše, ali nije ni zanimljivo za gledanje 1
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakvo je ovo otaljavanje intervjua, ono ša ima, ae dobro
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je gore što ih spopadaju pred izlazak na teren, šta misle da će igrač novo da im kaže kad treba da se koncentriše na meč, maltretiranje čisto. 1
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ma stavio je naopako onu traku oko glave i pola meča mu je ime sponzora bilo izvrnuto Ovakvu borbu je trebalo da gledamo u finalu Vimbldona. Kad nije finale, Anisimova ume da igra Edited 1 hour ago by alcesta 1
diego Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde Museti, u ovoj noci posranoj usled pobede ogavnih Turaka, oraspolozi nas barem ti, namuceni 'talijanski brate, i resi dzigljavog narkomana, a ja cu naruciti najvecu pizzu veceras i slusacu Adriana Celentana i Al Bana sledecih nedelju dana, uplaticu 5 dana odmora u Toskani na izmaku leta od poslednjih para a leba necu jesti, a tvoj poster cu staviti tik pored Nolovog. 3
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam gledao mec FAA i De Minora, ali gledajuci statistiku vidim da je Feliks imao 22 asa ( 11 duplih, znaci rizikovao dosta sa 2.servisom) i strasnih 64% ubacenog i 82% realizovanog 1.servisa. To su strasne brojke protiv nekoga ko riternira tako dobro kao De Minor. Kada bi mogao ovakav nivo servisa i da zadrzi u polufinalu mozda bi i namucio dobrano Sinera kao njegov kolega Sapovalov.
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, diego said: Ajde Museti, u ovoj noci posranoj usled pobede ogavnih Turaka, oraspolozi nas barem ti, namuceni 'talijanski brate, i resi dzigljavog narkomana, a ja cu naruciti najvecu pizzu veceras i slusacu Adriana Celentana i Al Bana sledecih nedelju dana, uplaticu 5 dana odmora u Toskani na izmaku leta od poslednjih para a leba necu jesti, a tvoj poster cu staviti tik pored Nolovog. Ovaj... iz iste su zemlje njih dvojica, sećaš se? Formalno bar Dobar meč, nema šta, rafalna paljba sa obe strane, Anisimova igra kako treba, malo kasno ali šta da se radi 1
diego Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, alcesta said: Ovaj... iz iste su zemlje njih dvojica, sećaš se? Formalno bar Neka su, slavicu Italiju ali samo ako autsajder pobedi 😉
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, diego said: Neka su, slavicu Italiju ali samo ako autsajder pobedi 😉 U to ime (nemaju pesmu za tenis, šta da se radi) 1 1
alcesta Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Bravo za Anisimovu. Nisam doduše sigurna da ne bi sama sebi zakomplikovala život da mreža nije pomogla na poslednju meč loptu, stegla se opet, ali sad je gotovo. 2
La mano de Dios Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Bravo za Anisimovu, ovako se vratiti posle onog Wb finala i osvetiti se Igi bas na sledecem gren slemu je ogroman mentalni poduhvat, neko bi pomislio da nakon onog finala je vise nikada nece dobiti a gle ti nju. Sto se mene tice ona je moj favorit da ode do samog kraja. 2
Drug Crni Posted 53 minutes ago Author Posted 53 minutes ago Ma, bravo bre..neka je i nec pomogao; meni je baš drago. Šteta što je ova pobeda došla meč kasno, ali je uvek lepo kad dopingerka izgubi.
alcesta Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Ne bih rekla, da su igrale finale ovde po meni bi Iga opet dobila, ovako u ranijim fazama kao i protiv Sabalenke Anisimova pokaže šta ume, ali nismo još videli da je naučila da kontroliše pritisak u finalu. 3 minutes ago, La mano de Dios said: Bravo za Anisimovu, ovako se vratiti posle onog Wb finala i osvetiti se Igi bas na sledecem gren slemu je ogroman mentalni poduhvat, neko bi pomislio da nakon onog finala je vise nikada nece dobiti a gle ti nju. Sto se mene tice ona je moj favorit da ode do samog kraja. Nisam ni gledala, s kim igra dalje?
La mano de Dios Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 2 minutes ago, alcesta said: Ne bih rekla, da su igrale finale ovde po meni bi Iga opet dobila, ovako u ranijim fazama kao i protiv Sabalenke Anisimova pokaže šta ume, ali nismo još videli da je naučila da kontroliše pritisak u finalu. Nisam ni gledala, s kim igra dalje? Sa pobednicom meca Osaka-Muhova. Bice tesko, Osaka kad dodje do zavrsnice slema uvek je opasna i bice favorit.
Milutinov Tata Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Amanda Anisimova! Kakav odgovor nakon finala Vimbldona, pokazala je pravi sampionski karakter ovom pobedom. Brejknuta na pocetku oba seta, ali ovog puta potpuno drugaciji stav na terenu. Uzivanje je videti je kada udari ove bekhende, bombe koje se ne mogu uhvatiti. I neverovatan mec poen, loptica od mreze odskace visoko i jedva pada na drugu deo terena, ali bezi u stranu, Svjontek trci, ali ne stize i siri ruke u neverici. A slican poen bio i kada je servirala u prethodnom gemu kod 3-3. Ova polovina je sada za uzivanje, ko god prodje u finale, imace moju podrsku. 4
alcesta Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Meni se i Muhova baš sviđa kako igra, tu stvarno ne znam za koga da navijam.
Helena Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Ja volim Muhovu gospođetinu Za koga ću navijati ako se susretnu njih dve?
Barker Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Bravo za Amandu! Sto neko rece odavno na (starom) forumu, dobar BH odma donosi moje simpatije prema tom igracu 😍
McLeod Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Feliks ponovo u polufinalu slema. Nisam ga bas skroz usrao.
Recommended Posts