La mano de Dios Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U 38.godini na 4 gren slema u godini stigao na svakom do polufinala, bravo majstore. Sad rastereceno protiv Karlosa jer je mali favorit u svakom smislu. 11
alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Auuuu kako je Fric poklonio polufinale, posle onako spasenih meč lopti ali ono su bili stvarno iznurujući poeni, valjda se i on umorio. Svaka čast obojici za ovaj poslednji gem posebno. 2
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Probudih se na polovini cetvrtog seta, i sve je bilo manje vise pod kontrolom, do ove prve dve mec lopte kada je Novak poceo da se bespomucno prebacuje igrajuci iscrpljujuce poene, umesto da je pokusao da bude malo ofanzivniji ................. bojim se da bi takav pristup mogao da mu se osveti u polufinalu i da mu dodatno isisa energiju. Videcemo, ovo je sjajno dostignuce, cetvrto polufinale na cetiri Slema. 1
ciao Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bilo bi lepo da sada Mek objavi da Alkaraz sasvim sigurno pobedjuje ... Bravo za Novaka btw !!!!! 1
Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, La mano de Dios said: U 38.godini na 4 gren slema u godini stigao na svakom do polufinala, bravo majstore. Sad rastereceno protiv Karlosa jer je mali favorit u svakom smislu. U 39. 1
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ocekivane kvote pred mec Karlosa i Novaka. Uglavnom su tu oko 1,30 prema 3,70. S obzirom da Karlos nikad nije bio ovako dominatan na betonskom slemu i da ce se mec igrati u dnevnom terminu. Inace kvota da Siner osvaja turnir je 1,65 negde cak a nije jos ni prosao u polufinale, nezapamceno iskreno. Edited 3 hours ago by La mano de Dios
Barker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako je kvota mala, to znaci da je kao siguran pobednik? I da neces da se ofajdis ako se kladis na njega? Za mene pitam, nikad se nisam ni priblizno zainteresovao kako to funkcionise?
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da, na primer ako odigras da ce Alkaraz pobediti na ulog od 10000 dobices 13000. Znaci zaradices 3000. S druge strane ako odigras na Novaka na 10 000 dobitak ce biti 37 000, odnosno 27 000 profita Sad jos samo @McLeod da nam kaze da li vredi probati ovde Novaka po ovoj 3,7 kvoti. 1
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, La mano de Dios said: Da, na primer ako odigras da ce Alkaraz pobediti na ulog od 10000 dobices 13000. Znaci zaradices 3000. S druge strane ako odigras na Novaka na 10 000 dobitak ce biti 37 000, odnosno 27 000 profita Sad jos samo @McLeod da nam kaze da li vredi probati ovde Novaka po ovoj 3,7 kvoti. 4
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja kao večni optimista kad je u piitanju Novak, ne vidim šanse da se on ovde probije do kraja. Ujedno, opet mu svaka čast da u ovim godinama opet stiže u polufinale Grand slama, i to onako u dosta rutinski i bez nekih velikih pretresa. Razlog zašto mislim da je ovde kraj puta je sasvim jednostavan - Father time. Fali mu tih pola koraka, fali mu tih dodatnih 5% snage da neki poen ranije završi, fali mu ona njegova ludačka sposobnost da iz nekih awkard situacija pronadje snažan udarac kojim odbranu pretvori u napad... To se je videlo i protiv Fritza gde mi se i uprkos 2-0 nije svidelo koliko mora da radi za neke poene. A tih 2-0 je ima pretežno zbog odlične igre u ključnim poenima. I ovaj nivo je izgleda dosta, za sve koji nisu Alcaraz i Sinner. Ali za njih dvojicu je ipak potrebno još mnogo više. Ajde kod Carlosa se nika ne zna. Iako igra vrhunski tenis, protiv Novaka je više puta mentalno podbacio. Ali protiv onog robota za sad Novak nije pokazao da ima odgovor i način da nadoknadi tih pola koraka i 5% snage koje sam spominjao gore. 4
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, La mano de Dios said: Da, na primer ako odigras da ce Alkaraz pobediti na ulog od 10000 dobices 13000. Znaci zaradices 3000. S druge strane ako odigras na Novaka na 10 000 dobitak ce biti 37 000, odnosno 27 000 profita Sad jos samo @McLeod da nam kaze da li vredi probati ovde Novaka po ovoj 3,7 kvoti. Naravno da vredi, dobra je kvota, bolja tesko moze da bude. Vredi probati da Siner ne osvaja turnir takodje, kvota bi trebalo da bude oko 2.20 minimum.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Naravno da vredi, dobra je kvota, bolja tesko moze da bude. Vredi probati da Siner ne osvaja turnir takodje, kvota bi trebalo da bude oko 2.20 minimum. Bio sam skeptican oko toga za Sinera ali kad sam video da je onaj bezveznjak Drake stavio 300 k dolara da Siner uzima nesto mi govori da to ipak nece ici tako glatko. Covek je poznat po tome sto na svakih 10 opklada promasi 9 iako sve to finansira fan duel. 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, La mano de Dios said: Bio sam skeptican oko toga za Sinera ali kad sam video da je onaj bezveznjak Drake stavio 300 k dolara da Siner uzima nesto mi govori da to ipak nece ici tako glatko. Covek je poznat po tome sto na svakih 10 opklada promasi 9 iako sve to finansira fan duel. brate, ajde sto si ga naterao da urekne Novaka, nego sto si ga naterao da pogura i Sinera.. jebem ti turnir.. inace nikad manja ocekivanja nemam od Novaka ali uopste ne bih bio iznenadjen da osvoji ovo
diego Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Novak je nepobediv ovde u vecernjem terminu, i u crnom outfitu mmw. Ako bude dnevni termin, onda jbg.
Boxy Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Bice dnevni zato sto ova polovina ima vise vremena za odmor, igraju prvi 100%
Barker Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Jel od 17 ili 19h? Fak, moram u bioskop od 19 😵💫💀🫤
alcesta Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 1 hour ago, wrach said: brate, ajde sto si ga naterao da urekne Novaka, nego sto si ga naterao da pogura i Sinera.. Mislim da Sineru ne treba guranje, ali Mek ima prema njemu odnos kao prema Mariju ranije, tako da bolje da ga ne vučemo za jezik i cementiramo Sinera dodatno
Boxy Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 12 minutes ago, Barker said: Jel od 17 ili 19h? Fak, moram u bioskop od 19 😵💫💀🫤 17h je prerano, moze biti samo 19h ili mozda i kasnije 1
La mano de Dios Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) 16 minutes ago, Barker said: Jel od 17 ili 19h? Fak, moram u bioskop od 19 😵💫💀🫤 Ako mislis na Novakov mec trebalo bi da bude u 21h. Inace prosle godine je napravljen izuzetak pa su igraci koji su igrali svoja 1/4 u utorak igrali u petak nocni termin ali tada je bilo u pitanju sveamericko polufinale Fric - Tijafo pa i ne cudi takva odluka. Edited 8 minutes ago by La mano de Dios 1
Barker Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Joj, daj neka bude od 21, prinudni Star Wsrs fan sam zbog klinca i supruge, a igra Imperija uzvraca udarac na terasi na krovu.
Boxy Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 4 minutes ago, Barker said: Joj, daj neka bude od 21, prinudni Star Wsrs fan sam zbog klinca i supruge, a igra Imperija uzvraca udarac na terasi na krovu. Sa ovim si me kupio, isla sam da proverim prvo polufinale je od 21h, drugo je nocno, tako da si miran
Recommended Posts