Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Nesto si rekao @mr clutch

Los je Pool jbt ovo je za Slotovo trenutno otpustanje.

Pa nisi procitao da sam se pokajao. 🙂

Rekao sam da u prvom poluvremenu Siti nije bio bolji rival, ali ne i da Liverpul dobro igra. Ako se analiziraju sanse i bildovanje igre moze se reci da je istina.

Salah je raspad. Tesko da ce se ispisati sa golom do kraja sezone.

Posted

Ne bih poželeo nikome da bude navijač Arsenala.
Ovako da se useru svaki put kada treba da se napravi iskorak.

Zubimendi promašio ligu.Ovo što on igra u drugom delu sezone je za tri klase ispod Partija.

• Like 1
Posted
1 minute ago, sasha arsenal said:

Zubimendi promašio ligu.Ovo što on igra u drugom delu sezone je za tri klase ispod Partija.

Stvarno igrate odvratan fudbal. 

Gubis kuci 1-2 i nikakvi napadi zadnjih 20 minuta, samo se cekaju prekidi. Uzas zivi

Posted
1 minute ago, sasha arsenal said:

Jednostavno smo luzeri i to je to.

Sledece kolo Siti i tu cemo izgubiti i Siti ce osvojiti jbg.

Arteta je luzer.I jednostavno treba novi trener koji ce imati muda a ne ovaj.

Posted

Cim je Mek nedavno napisao da Zubi igra na nivou Rodrija iz Balon d'Or sezone, bilo je pitanje kad ce sve otici u kurac. Generalno je jako dobar igrac i fantastican tehnicar samo sto nema ni blizu Rodrijevu fizikalnost da igra na tom nivou. 

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted

Jedva cekam mec na Etihadu sledece nedelje. Samo cu to reci. Inace Siti zavisi sam od sebe do kraja.Ako dobije sve do kraja sampion je. Sledece nedelje imaju duplo kolo gde imaju sansu protiv Arsenala i Barnlija da poprave lepo gol razliku i presisaju Arsenal.

Posted
4 minutes ago, La mano de Dios said:

Jedva cekam mec na Etihadu sledece nedelje. Samo cu to reci. Inace Siti zavisi sam od sebe do kraja.Ako dobije sve do kraja sampion je. Sledece nedelje imaju duplo kolo gde imaju sansu protiv Arsenala i Barnlija da poprave lepo gol razliku i presisaju Arsenal.

Bice zajebano City sutra sa Chelsea, to ako dobiju onda su itekako u prednosti u odnosu na Arsenal. 

Posted

To je Arsenal....Do februara jedna ekipa, a onda slijedi po pravilu raspad. Prosto ne mogu da se nose s pritiskom, jače od njih. 

Arteta, luzer nad luzerima mora dobiti nogobulj što hitnije. Čovjek i kao igrač nikad nista nije osvojio, a to mu "uspješno" polazi za rukom i kao treneru. 

Mislim menadzment kluba je tu odluku trebao da donese na kraju prošle sezone, kad se na identičan način raspao. 

Biti navijač Arsenala je nešto najtraumatičnije zadnjih 20 godina. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Stvarno igrate odvratan fudbal. 

Gubis kuci 1-2 i nikakvi napadi zadnjih 20 minuta, samo se cekaju prekidi. Uzas zivi

Najjače mi je kada brat Raja šalje pasove kao Skols u prajmu,a igrači vrate loptu nazad.To me najviše izluđuje.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Ludi za Poli said:

Cim je Mek nedavno napisao da Zubi igra na nivou Rodrija iz Balon d'Or sezone, bilo je pitanje kad ce sve otici u kurac. Generalno je jako dobar igrac i fantastican tehnicar samo sto nema ni blizu Rodrijevu fizikalnost da igra na tom nivou. 

Zubimendi je igrao odlicno prvi deo sezone i stvarno je bio jedan od najboljih veznjaka u ligi.

Posted
1 hour ago, sasha arsenal said:

Zubimendi je igrao odlicno prvi deo sezone i stvarno je bio jedan od najboljih veznjaka u ligi.

Zubi ne igra nista drugacije niti ista bolje od onog sto je vec igrao u Sociedadu. Odlican je igrac bio i tad, odlican je igrac i sad. Razlika je sto u Sociedadu nije bilo EPL hypea. Rodrijev nivo nikad nije bio nit ce ikad biti jer prije svega nema njegove fizicke i atletske predispozicije. Pas igra im je vjerovatno podjednako kvalitetna ali ono sto odvaja Rodrija prije povrede je sto je bio u stanju povuci loptu i iznijeti je driblingom pod kontaktom u mecevima najviseg nivoa plus je u duelima dosta jaci. Zubi te fizikalije nema. Samo rijetke tehnicki profinjene sestice su u stanju igrati kao solo pivoti sa 3 u sredini bez dodatnog fizikalca. U zadnjih 25 godina takvi su bili samo Rodri i Busquets koji je i pored smijesnih fizikalija bio Bog u posjedu i pozicioniranju. Zubiju treba igrac koji ce ga stiti, Rice to nije jer je on dosta ofanzivniji igrac. 

• Like 1