sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislio sam da će poništiti gol pošto sam bio ubeđen da je Đekereš u ofsajdu.
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 37 minutes ago, sasha arsenal said: Mislio sam da će poništiti gol pošto sam bio ubeđen da je Đekereš u ofsajdu. Drago mi je zbog njega da je postigao gol.
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Drago mi je zbog njega da je postigao gol. Odigrao odlično večeras.Napokon da se isplati njegov trud na terenu. 1
Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Značiće mu sigurno ovaj pogodak. Gledaćemo finale između dve najbolje ekipe, sudeći po prvim utakmicama. p.s. upravo je Čelsi smanjio na 2:3
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Goleada u 2/2, baš neočekivano. Zaslužio je Arsenal više od 1 gola prednosti, ali i ovo je verovatno dovoljno za prolaz. Čelzi pukao para i para, a i dalje nema golmana i špica.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Za golmana su sami krivi. To je stvarno misterija univerzuma zasto su odlucili da Sancezu vrate jedinicu, ne znam da li se ikada desilo da se golman vrati na ovaj nacin posto potpuno izgubi mesto i onda ponovo pravi iste gluposti. Edited 1 hour ago by McLeod
sasha arsenal Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 26 minutes ago, NikolaTest said: Goleada u 2/2, baš neočekivano. Zaslužio je Arsenal više od 1 gola prednosti, ali i ovo je verovatno dovoljno za prolaz. Čelzi pukao para i para, a i dalje nema golmana i špica. Čelsi bez Kaiseda i Džejmsa,kao da im nedostaje pola ekipe. Mogao je Arsenal do ubedljivije pobede.
Recommended Posts