Don Dusko Posted yesterday at 02:36 PM Author Posted yesterday at 02:36 PM Ko komentarise Everton vs Brajton?Nema pojma.Pomesao Velbeka....
Carl Johnson Posted yesterday at 03:36 PM Posted yesterday at 03:36 PM 58 minutes ago, Don Dusko said: Ko komentarise Everton vs Brajton?Nema pojma.Pomesao Velbeka.... On je car, komentarise Juznoamerikance i nize engleske lige, sa dosta zara i emocija 1
McLeod Posted yesterday at 05:14 PM Posted yesterday at 05:14 PM Cak i rebuilding Junajtedu/raspad Junajtedu neverovatno je da ovaj Dalo igra. Za Radnicki mi ne bi igrao bukvalno, decko ima nedostatke koji na svakoj utakmici dodju do izrazaja, a prednosti na papiru mu dodju do izrazaja svake prestupne godine. 1
mr clutch Posted yesterday at 05:24 PM Posted yesterday at 05:24 PM Veliki kiks Fulama i gubitak 3 sigurna boda.
RatzenStadt Posted yesterday at 05:26 PM Posted yesterday at 05:26 PM Kontam da BB jos od 72og minuta kuca tiradu zbog nonsalancije Dalota 4
delgado Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM @Lineker Jos jedno rutiniranje Sitija na Etihadu, clean sheet i nova 3 boda, sigurna pobeda iz prelaza, not bad ? Samo nastavi da kukas, evo ne ide nam uopste lose 😛 Sezona je krenula fantasticno, Kudus i Palhinha su se vec na samom startu pokazali kao puni pogoci, videcemo da li cemo ici po Savinja i/ili jos nekog. Sledeci je Bornmut kuci, eto prilike da se pobednicki niz nastavi i kaparisu novu bodovi. Richy upisao i asistenciju ovde, odlicno smo odradili kontru za prvi gol. Samo nek on nastavi tako, i bicemo mnogo, mnogo zaEbani. 1
Lineker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Da, mnogo bolje to za sada ide nego što sam pretpostavio. Za sada Frank utegne ekipu za utakmice i dobro ih spremi. However, bez pojačanja, kad krenu 2 utakmice nedeljno i manje vremena za pripremu, nadam se da ćemo ostati ovako dobri. Koliko je s-anja bilo sa transferima, više ni Fabriciu ne verujem kad napiše "here we go", tako da dok se ne slika igrač u dresu ništa ne verujem. Svašta se nešto priča, ali vreme curi...i stvarno će biti šteta ako ne pojačaju ekipu, jer se vidi da ih je Frank dobro posložio i da ima hemije u ekipi. Najslabiji deo kluba je menadžment... 1
kojan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Na mene je najveci utisak ostavio Kudus i to defanzivno, par puta je bas dobar tajming imao za presing i da uleti u duel, i pritom je delovao jako mocno. 2
deez nuts. Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kako je Kudus otreso Reijndersa jednom, ovaj otpao "k'o govno s' opanka" 1
NikolaTest Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Jel se meni čini ili ove sezone sudije previše opraštaju žute kartone? Razumem ja da je engleska liga fizički zahtevna, ali nekad baš puste tuču. Edited 4 hours ago by NikolaTest
Bobby Shurda Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mislim da je ovo prvi put da gledam ovog Mađara Kerkeza, čoveka masakriraju po toj desnoj strani Edited 4 hours ago by Bobby Shurda
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Newcastle sam pao, sam se ubio. Zaslužili da vode na poluvremenu a oni u minusu sa igračem manje. 1
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vise je do timske odbrane Liverpula nego do Madjara. Previse prostora se ostavlja igracima Njuke, pa su defanzivci cesto na vetrometini.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gravenberchov start na pocetku meca nije bio nista manje crveni od ovog Gordonovog, sad Konate sa zutim gura igraca Newcastlea s dvije ruke kao zadnji igrac, nema ni faula. Smijesno sudjenje.
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vidi se da je Newcastle dosta nervozan, mislim da ta sutuacija oko Isaka utice prilicno na sve, igrace posebno. Nevezano za razvoj dogadjaja na ovoj utakmici.
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Ludi za Poli said: Sad Konate sa zutim gura igraca Newcastlea s dvije ruke kao zadnji igrac, nema ni faula. Smijesno sudjenje. Da, ovo je bio bas veliki propust. Kakva skandalozna reakcija Kerkeza kod gola 😂
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pro krljacina. Neprimetan je igrac manje za Njuku. Bolje da nisam branio Ugara, jer bejase ocajan kod gola Bruna.
Мџе Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 51 minutes ago, Мџе said: Šteta za crveni, bilo bi dobro krljanje u dp. Zajebao sam se.
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) Liverpul igra kao da ima 10 a ne Njuka. Edited 2 hours ago by Don Dusko
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago I zato ce Lpool biti sampion zbog ovih sitnica.
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Usralo ih za sve pare ovu tekmu. Apsolutno nezasluženo 1
Recommended Posts