Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cak i rebuilding Junajtedu/raspad Junajtedu neverovatno je da ovaj Dalo igra. Za Radnicki mi ne bi igrao bukvalno, decko ima nedostatke koji na svakoj utakmici dodju do izrazaja, a prednosti na papiru mu dodju do izrazaja svake prestupne godine.

• Like 1
Posted

@Lineker Jos jedno rutiniranje Sitija na Etihadu, clean sheet i nova 3 boda, sigurna pobeda iz prelaza, not bad ? Samo nastavi da kukas, evo ne ide nam uopste lose 😛  

Sezona je krenula fantasticno, Kudus i Palhinha su se vec na samom startu pokazali kao puni pogoci, videcemo da li cemo ici po Savinja i/ili jos nekog. Sledeci je Bornmut kuci, eto prilike da se pobednicki niz nastavi i kaparisu novu bodovi. Richy upisao i asistenciju ovde, odlicno smo odradili kontru za prvi gol. Samo nek on nastavi tako, i bicemo mnogo, mnogo zaEbani.

• Like 1
Posted

Da, mnogo bolje to za sada ide nego što sam pretpostavio. Za sada Frank utegne ekipu za utakmice i dobro ih spremi. 

However, bez pojačanja, kad krenu 2 utakmice nedeljno i manje vremena za pripremu, nadam se da ćemo ostati ovako dobri.

Koliko je s-anja bilo sa transferima, više ni Fabriciu ne verujem kad napiše "here we go", tako da dok se ne slika igrač u dresu ništa ne verujem. Svašta se nešto priča, ali vreme curi...i stvarno će biti šteta ako ne pojačaju ekipu, jer se vidi da ih je Frank dobro posložio i da ima hemije u ekipi. Najslabiji deo kluba je menadžment...

• Like 1
Posted

Na mene je najveci utisak ostavio Kudus i to defanzivno, par puta je bas dobar tajming imao za presing i da uleti u duel, i pritom je delovao jako mocno.

• Like 2
Posted (edited)

Jel se meni čini ili ove sezone sudije previše opraštaju žute kartone?

Razumem ja da je engleska liga fizički zahtevna, ali nekad baš puste tuču.

Edited by NikolaTest
Posted

Gravenberchov start na pocetku meca nije bio nista manje crveni od ovog Gordonovog, sad Konate sa zutim gura igraca Newcastlea s dvije ruke kao zadnji igrac, nema ni faula. Smijesno sudjenje. 

Posted

Vidi se da je Newcastle dosta nervozan, mislim da ta sutuacija oko Isaka utice prilicno na sve, igrace posebno. Nevezano za razvoj dogadjaja na ovoj utakmici.

Posted
5 minutes ago, Ludi za Poli said:

Sad Konate sa zutim gura igraca Newcastlea s dvije ruke kao zadnji igrac, nema ni faula. Smijesno sudjenje. 

Da, ovo je bio bas veliki propust.

Kakva skandalozna reakcija Kerkeza kod gola 😂