MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne svidja mi se ovo Ovako smo drali i mucene Angolce na otvaranju wc 2019... ☕
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Muči se ova druga postava. I što su dali, dali su preteške šuteve. 1
Mairosu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, srlepajce said: Valjda nema tviter 😂 plot twist je da je '93. izgubio tu premijeru - natrpao ih je 1st ballot HOFer u sekciji jakih FIBA imena Ajvar Kuzma. 4
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jović je jedno 3 puta bolji igrač u odnosu na prošlo ljeto. Neverovatan napredak 4
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 minute ago, L' Imperatore said: Jović je jedno 3 puta bolji igrač u odnosu na prošlo ljeto. Neverovatan napredak Prošle godine je bio povređen sve vreme, nije se tu mogla doneti procena. Edited 2 hours ago by realno *w 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vasilije izgleda kao strano telo u ovom timu. Mene preko tv-a demoralise kad ga vidim da se vuce ovako, mogu da zamislim kako je njima na terenu. Valjda ce da mu dodje iz dupeta u glavu kako turnir odmice da se pocima malo, jer energetski bas strci. 3
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šareni sa spakovanim trojkama i čitanjem nemašta. Hoćemo Dobrosava Gajića i Dendu Petra. 1 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, MrTripleDouble said: Vasilije izgleda kao strano telo u ovom timu. Mene preko tv-a demoralise kad ga vidim da se vuce ovako, mogu da zamislim kako je njima na terenu. Valjda ce da mu dodje iz dupeta u glavu kako turnir odmice da se pocima malo, jer energetski bas strci. To je do spreme ne do volje. Teško.
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj Rozental ima kose za još jedno pranje, neki ljudi baš ne mogu da se pomire sa činjenicom da su ćelavi. 4
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: To je do spreme ne do volje. Teško. Da ga jebem ako se toliko zapustio da nakom pet minuta na parketu ovako izgleda. 😀 1
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: Prošle godine je bio povređen sve vreme, nije se tu mogla doneti procena. Ok fair. Ali meni izgleda dosta bolji nego što je ikada bio. Recimo ni ona verzija na SP mi se nije dopadala. Spetljan sa lošim rešenjima... Plašio sam se da če postati još jedan od onih koji kampuje na trojci i ispaljuje loptu kad god mu stigne u šake. Sad mi izgleda mnogo kompletniji. Sigurniji u driblingu. Stabilniji/jači fizički. Koristi fizikalije na pravi način, čak ponekad i ledjima prema košu, ioako mu to nije forte. A mekanu ruku je več i ranije imao.
Mairosu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, freethrow said: Hoćemo Dobrosava Gajića i Dendu Petra. denda je radio tursku u apsolutnom transu, možda i njegov najbolji prenos ikada
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 16 minutes ago, MrTripleDouble said: Mene preko tv-a demoralise kad ga vidim da se vuce ovako, mogu da zamislim kako je njima na terenu. Samo za njega ti je taj utisak? Edited 2 hours ago by realno *w
Recommended Posts