Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, srlepajce said:

Valjda nema tviter 😂

plot twist je da je '93. izgubio tu premijeru - natrpao ih je 1st ballot HOFer u sekciji jakih FIBA imena Ajvar Kuzma.

• Ha-ha 4
Posted (edited)

1 minute ago, L' Imperatore said:

Jović je jedno 3 puta bolji igrač u odnosu na prošlo ljeto. Neverovatan napredak

Prošle godine je bio povređen sve vreme, nije se tu mogla doneti procena.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted

Vasilije izgleda kao strano telo u ovom timu.

Mene preko tv-a demoralise kad ga vidim da se vuce ovako, mogu da zamislim kako je njima na terenu.

Valjda ce da mu dodje iz dupeta u glavu kako turnir odmice da se pocima malo, jer energetski bas strci.

• Like 3
Posted
1 minute ago, MrTripleDouble said:

Vasilije izgleda kao strano telo u ovom timu.

Mene preko tv-a demoralise kad ga vidim da se vuce ovako, mogu da zamislim kako je njima na terenu.

Valjda ce da mu dodje iz dupeta u glavu kako turnir odmice da se pocima malo, jer energetski bas strci.

To je do spreme ne do volje. Teško.

Posted

Ovaj Rozental ima kose za još jedno pranje, neki ljudi baš ne mogu da se pomire sa činjenicom da su ćelavi.

• Ha-ha 4
Posted
3 minutes ago, realno *w said:

Prošle godine je bio povređen sve vreme, nije se tu mogla doneti procena.

Ok fair. Ali meni izgleda dosta bolji nego što je ikada bio. Recimo ni ona verzija na SP mi se nije dopadala. Spetljan sa lošim rešenjima... Plašio sam se da če postati još jedan od onih koji kampuje na trojci i ispaljuje loptu kad god mu stigne u šake.
Sad mi izgleda mnogo kompletniji. Sigurniji u driblingu. Stabilniji/jači fizički. Koristi fizikalije na pravi način, čak ponekad i ledjima prema košu, ioako mu to nije forte. A mekanu ruku je več i ranije imao.

Posted
12 minutes ago, freethrow said:

Hoćemo Dobrosava Gajića i Dendu Petra.

denda je radio tursku u apsolutnom transu, možda i njegov najbolji prenos ikada

Posted (edited)
16 minutes ago, MrTripleDouble said:

Samo za njega ti je taj utisak?

Edited by realno *w
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...