Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ja sam imao dubl Franz over 21.5 i Goga over 14.5..Goga Bukvalno sve što je moglo da pođe po zlu da se padne se desilo..stao na 14, minut pre toga mašio bacanje i 7 minuta do kraja isključenje. 1
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 31 minutes ago, Nini3112 said: Imam jos Franza za veceras 23.5+ bice zanimljivo Franza ili Францa? Srećno!
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: ja sam imao dubl Franz over 21.5 i Goga over 14.5..Goga Bukvalno sve što je moglo da pođe po zlu da se padne se desilo..stao na 14, minut pre toga mašio bacanje i 7 minuta do kraja isključenje. Posle mu porasla granica na 23.5
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Drug Crni said: Uplatio sam još sinoć ^ Eto to me je i kostalo,otprilike...
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, m0k1 said: Mene juce Korkmaz oborio na prvom tiketu, iako je imao samo 2 poena na poluvremenu. Poprilicno sam siguran da se ne bi raspucao da se Osman nije povredio, ali manje bitno. Za danas odigrao Prepelica 9.5+, T. da Silva 7.5-, Boldvin 14.5- i Doncic ass 7.5-. Na drugom tiketu imam Salina 7.5+, Obst 8.5+, Bitadze sk 5.5+ i Tajsa sk 5.5+. Fala brt hahahaha Odigrao sam 1 tiket i poslušao sam te za Luku, Gogu, Prepeliča, Salina, Tajsa i Obsta (mada su njemu digli na 9.5 kad sam ja uplaćivao). Još sam dodao Šengeliju + i to je to.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene spasio prvi kos Srudera, tacno bi me prodo sa 6/20 sutem neka vajda i od maxsranje kladionice
m0k1 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Ja nekako nemam naviku da odigram tamo a dobra im je ta "promocija".
Recommended Posts