Summerfunk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sve se crta da nekako dobijemo Lil. Tačno se ide u tom pravcu. (daj Bože da nas ne ubiju istorijskom gol razlikom)
Igor_ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Odlican reprezentativac Portugala jebem ti zivot koga ce sve nama da uvape.
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pored Lekovića, koji je baš spor, za gol je kriv i Elšnik, koji je prvo bio neodlučan na sredini iako je mogao do lopte, a kasnije je kasno potrčao da isprati strelca gola. I inače postoji problem sa manjkom agresivnosti na sredini terena, većinu golova u poslednjih par utakmica primamo iz tranzicije protivnika, gde kasne blagovremene reakcije na početku akcije protivnika.
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jel moze Sfero da udomi negde ovog strucnjaka, rekao je da mu je Grcka druga domovina?
K.Dot Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bila bi fora da danas Blagoje i Miloje zajedno popiju otkaz. 2
Igor_ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Milson i Radonjic kakva dva fudbalera iz balona za mali fudbal.
Summerfunk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, K.Dot said: Bila bi fora da danas Blagoje i Miloje zajedno popiju otkaz. 🙏🏼
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Igor_ said: Milson i Radonjic kakva dva fudbalera iz balona za mali fudbal. Koliko god Milson bio loš, Radonjić je van svake konkurencije. Radijus hodanja (taman posla da potrči) 20 metara, a kad krene u 16 metara, loptu ne daje nikom dok je ne izgubi. 1
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Paralelno sa guranjem Kataia Zvezda je pocela da tone. Uprava je ispucala sve kredite. Ona je sama sebi cilj. Ovo sto Zvezda ogra je jedna velika sramota. 2
Saxon01 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nereseno sa Radnikom , pa ovde mene neko zaj***** OSTAVKE !!!!!!
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Saxon01 said: Nereseno sa Radnikom , pa ovde mene neko zaj***** OSTAVKE !!!!!! Buse trenera 😄
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Saxon01 said: Nereseno sa Radnikom , pa ovde mene neko zaj***** OSTAVKE !!!!!! Je li ti znas da se javis kad je sve dobro?
Igor_ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, suptil said: Paralelno sa guranjem Kataia Zvezda je pocela da tone. Uprava je ispucala sve kredite. Ona je sama sebi cilj. Ovo sto Zvezda ogra je jedna velika sramota. Od kad je Duarte ispao iz 11 mi igramo kao k. Najbolji igrac nam je on bio na pocetku sezone.
fradler Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ali da zameniš Ivanića i Arnautovića, a ostaviš raspalog Kataija... 1
suptil Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Igor_ said: Od kad je Duarte ispao iz 11 mi igramo kao k. Najbolji igrac nam je on bio na pocetku sezone. Nisu igraci zaboravili da igraju. Licno mi se Katai ogadio. Ne mogu da ga smislim ( verovatno je do mene). 1
Summerfunk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pa najbolje da ćeš izvesti igrača kojeg si prikucao sve do 2028. 😄 Ne ide jebiga. Mora da se uigra za Lil.
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Duarte je zrtva ove nakaradne Milojeve taktike i sto se gura Magiko preko svake mere. 5
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, fradler said: Ali da zameniš Ivanića i Arnautovića, a ostaviš raspalog Kataija... Katai neće da igra u četvrtak, taman da se ova dvojica odmore, a da mi danas zatvorimo utakmicu. To je bila naopaka logika.
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam tek sad skapirao da je Blagoje popio otkaz a da oni imaju samo bod manje od nas Da su dobili Cuku bili bi prvi. Miloje, vreme je. Ovo ni na sta ne lici. Mesecima vec. Jos od prosle polusezone. Da se ne ljubimo.
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Inače Duarte je najmanje vremena proveo kao napadač, već je morao da se vraća nazad po loptu. Još nekako da prihvatim što Katai ne može da trči, ali Radonjić nije potrčao nijednom za pola sata.
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zamislite Radu i Rajka na konferenciji posle ovog meca. Steta sto nema prenosa konferencije.
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Psihološki problem nam pravi taj neki problem... Reče selektor 1 10 1
Recommended Posts