Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Milko Miller said: Brazilci i dalje pišu o Mateusu: Ovaj kaže da Botafogo nudi 3,5 miliona i da pregovori idu u dobrom smeru. Čitao baš malopre kod ovog lika na profilu i posle 30 sekundi, ceo feed mi pun brazilskih insajdera koji maltene govore da je to to. Pakao ako je istina 😄Ne bih se iznenadio da već sutra ne bude tu ako ovi nude 3.5m, pa to Terza upakuje sa sve mašnicom i vozi na aerodrom lično
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne ložite se, nema od toga ništa dok god igramo evropu.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ne ložite se, nema od toga ništa dok god igramo evropu. Pa ne znam baš. Ima da slušamo ono kako je on u godinama, kako te pare ne bismo nikad uzeli za njega, sad je prava prilika jer će cena i forma da opadnu, a šta ako dođe do povrede...? Svakako je prelazni rok tamo do 3. marta. Videćemo. Ne bih se iznenadio ni 1% da ga ovaj utopi stvarno
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mateus mora da ostane barem do iduce zime. Sta nam koji moj znače te pare? To je sitno u odnosu na njegov doprinos.
Kosjan Willavić Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Smesne su to pare da se odreknemo najstabilnijeg igraca u timu. Mateus mi je osetno bolji golman od Glazera, pa da nadjemo sutra neku zamenu za njega od 8,9 miliona, opet ne znaci da bi bio kvalitetniji igrac. Bukvalno smo uboli dzek pot s njim
Recommended Posts