Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa meni je spor za svoju poziciju. Kostov je dosta brzi od Maksimovica. I jaci je, i spremniji za ozbiljan fudbal.

Opet, Maksimovic mi je unikatniji igrac, jer mu mozak radi prebrzo i bira najbolja resenja. Ali lenj je, malo trci, zato i kazem da mu je pazljivo trebalo izabrati sledeci klub, jer takvog igraca nece svako da trpi.

Suma sumarum, veci mi je potencijal od Kostova, ali i zahtevniji u smislu mazenja i pazenja. Kostov je i dosta veci radnik od Mesija.

Svakako, mislim da je za ozbiljan fudbal - Kostov vise 8/6 pozicija, a Maksimovic 10/8, tako ih i nije zahvalno porediti, ali eto da sumiram.

Maksimovic jeste spor za svoju poziciju, i za igrace koji u ozbiljnim klubovima igraju 10ke, a kamoli osmice. Fizicki je isto slab, ali ima zanimljivu gradju, jer je dugacak i u tom smislu - tu moze da napreduje. Opet, poenta cele price je da bi u nekoj Italiji sad lagano igrao u 11. I da je pogresio sto ie otisao u Lajpcig, jer mu Nemacka po stilu ne odgovara. 

Te price “najbolji klub za razvoj” su floskule. Najbolji klub je onaj u kom ces da igras. Ne postoji nijedan sistem koji od igraca na klupi moze da napravi nesto.

Edited by Markoss
Posted
1 hour ago, Milko Miller said:

Čekaj ovaj mali ide odmah? Igraće tamo za II tim/omladince sad na proleće?

Posted
23 minutes ago, Ikac said:

Čekaj ovaj mali ide odmah? Igraće tamo za II tim/omladince sad na proleće?

Ide na leto, igrace za Graficar na prolece. Leverkuzen nema drugi tim, ali posto ima pasos Austrije mocice da igra za omladince Leverkuzena koji su medju najboljima u Nemackoj. To je jedna prednost koju Maksimovic i Jovanovic nemaju. Posto imaju samo srpski pasos mogu samo za prvi tim da igraju.