Kosjan Willavić Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Markoss said: Ma koji Cacak, dobicemo za njega kao za Serifa. Cekaj, zar on nije maloletan, tipa tek u decembru 18?
Markoss Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, Kosjan Willavić said: Cekaj, zar on nije maloletan, tipa tek u decembru 18? Ima EU pasos.
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Neverovatno glup potez bi bila prodaja Damjanovića. Momak treba da odigra ovu polusezonu za Graficar, narednu da počne u Ofk i već od zime da se baci u vatru kao drugi špic. 198 cm, a igra bolje nogom nego glavom, prostora za napredak na pretek.
fradler Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa igra za Grafičar, odigrao je 8 utakmica u PLS i upisao 2 žuta kartona, 0 golova i 0 asistencija. Čuo sam da ga tatica gura na sve moguće i nemoguće načine, dečko ima zanimljivu građu i određenu lucidnost, ali deluje prilično bangavo i tromo. On je isto godište kao Kostov, koji pravi razliku i na nivou LE. Ne bih plakao za njim, mislim da je to novi slučaj Lazetić. Btw, utopismo silni škart od klinaca špiceva za dobru lovu, a za Krstovića uzeli pišljivih 400k. Dečko ubija u Atalanti u poslednje vreme.
muzipoz Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 minutes ago, fradler said: Krstovića uzeli pišljivih 400k. Dečko ubija u Atalanti u poslednje vreme. i previše kakav je bio kod nas 1
Milko Miller Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dobar je Damjanovic, nije da ga samo tata gura. Ali nisam nešto mnogo protiv prodaje jer neće on dobiti pravu sansu u prvom timu. Pozicija špica je posle golmanske pozicije najteža kad hoćeš da se izboris u prvom timu, pogotovo u Zvezdi. U odbrani može neko iskusniji da ti pomogne, u veznom redu isto. Ali golman ne sme da kiksne i napadač mora da pogodi. Brzo bi ga terali kao Krstovica, a zbog oca ta priča bi bila samo pojačana. 1
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pamtim samo onu utakmicu kad ga je tata koji je bio selektor kadeta ubacio i uništio kompletnu igru tima koji je vodio protiv Portugala, moguće da je napredovao ali da zasluži minute u prvom timu treba baš da bude poseban. Što je najgore on najmanje zna da koristi tu svoju visinu pa će vremenom kad oteža i ojača da bude i puno sporiji a onda već može da računa na Aberdin ili Harts.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam izgleda jedan od retkih koji bas veruje Damjanoviću. Klinac će brzo da ojača, ima odličnu tehniku. Fali mu ta igra glavom s’ obzirom na visinu, ali to će nadoći radom i iskustvom koje će steći. Po meni, mali je nebrušeni dijamant.
Recommended Posts