Milko Miller Posted yesterday at 10:16 PM Posted yesterday at 10:16 PM 1 hour ago, Ikac said: Iskreno ne znam šta je Erakovićeva motivacija, da li je zbog trenutne situacije u Rusiji teže otići na zapad, pa misli da je to trenutno lakše postići iz Zvezde. On tamo ima ugovor do leta 2027 + neka opcija, tako da nisam siguran ni šta Zenit radi i daje ga nazad za manju cenu. Ako se ovo ostvari onda zaista neočekivano pojačanje. Mene i dalje zanima da li će neko od prekobrojnih otići. Ima tu dva faktora: - kao sto si rekao tesko je iz Rusije na zapad, mislim da su od pocetka rata mozda pet igraca za obestecenje presli iz Rusije u neki klub iz top 5 liga - u Rusiji je pre neko vreme uvedeno pravilo o broju stranaca i svake sezone ce biti sve manji broj dozvoljenih stranaca. Tako da se tu gleda ko je stvarno potreban, i za stoperske pozicije je odluceno da je to Nino i da je jedan od Erakovic/Drkusic visak. Drkusica nisu uspeli da prodaju tj. nisu se dogovorili oko obestecenja sa Paokom, tako da je ostala opcija prodaja Erakovica Znaci mora da se nadje klub koji je zainteresovan za Erakovica, a i igrac zainteresovan za klub, koji moze da salje novac u Rusiju bez problema i gde Zenit na kraju ima koliko toliko prihvatljiv minus. I tu je mozda na kraju jedina opcija Zvezda. Ali dobro do zvanicnog potpisa moze jos svasta da se desi. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Moze Čupa. Ne bih imao nista protiv da bude i preko 10 godina ovde, nešto nalik Ignaševiču u CSKA. 😁
Bobby Shurda Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Rodrigao dosta bolje igra i ona lopta koju je dao ka Arnautoviću kod gola je retko što se viđa kod naših štopera, draže bi mi bilo da konačno malo stabilizuju tu zadnju liniju nego bilo ko da dolazi, opet vodi priča o Erakoviću koji i nije trenutno toliko potreban dok fale krila i zahvalnica nekim postojećim a opet se tu samo jedno ime pominje i to naravno levo krilo gde i nije toliki problem kao što je desno. Edited 11 hours ago by Bobby Shurda
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nemam ništa protiv povratka Erakovića u Zvezdu, međutim stava sam da na raznim drugim pozicijama u timu mnogo više škripi nego na centralnom beku. E sad, s obzirom da je to kupovina od kluba kojem je kao i nama glavni sponzor Gasprom, može biti da je ovo iznuđena kupovina, da se pomogne braći. U svakom slučaju, Čupa je naš i ok je da se vrati. Inače, povratkom Čupe, mi komotno možemo da igramo ofanzivnije na spoljnim pozicijama, a da igramo sa trojicom štopera.
Milko Miller Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mi smo u taktičkom smislu odličan posao radili protiv Graca i Malmea da ni Veljkovića ni Rodrigaa stavimo u lose situacije za njih. Videli smo protiv Salcburga koliko je problematično za njih kad moraju da brane brze igrace koji napadaju prazan prostor. Ni Grac ni Malme nisu uspeli da dodju često do takvih situacija, pa je rešenje bio centaršut. A to skida Veljković, a tek Rodrigao bez problema. Tako da mislim da ce nam Erakovic biti od velike pomoći protiv kvalitetnijih protivnika. 5
Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 44 minutes ago, Bobby Shurda said: Rodrigao dosta bolje igra i ona lopta koju je dao ka Arnautoviću kod gola je retko što se viđa kod naših štopera, draže bi mi bilo da konačno malo stabilizuju tu zadnju liniju nego bilo ko da dolazi, opet vodi priča o Erakoviću koji i nije trenutno toliko potreban dok fale krila i zahvalnica nekim postojećim a opet se tu samo jedno ime pominje i to naravno levo krilo gde i nije toliki problem kao što je desno. Desno krilo smo doveli. Ne znam koliko si ispratio 😁
Shunsuke Nakamura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Fali nam štoper svakako. Ovo što je Miler pomenuo je jako bitno. Rodrigao ima svojih kvaliteta, ali ima i mana. Učena je jako kritičan. Veljković nije lider u odbrani.
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Eh sad kao nije potreban Erakovic imamo stopere a do prije Malmea ni za jednog naseg stopera ovdje nesto dobro nisam procitao..
Markoss Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Erakovic je dobar igrac, i dobro pojacanje. Ja zadovoljan. Samo mislim da Veljkovic nema sanse da ispadne iz startne postave. Tako da - to nam je tandem. Edited 7 hours ago by Markoss
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobar je Eraković, može se sad razmušljati i tri štopera pozadi kako bi još više koristili ofanzivu naših bekova
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I ne treba da ispadne Veljković. Biće sve bolji. Bio bih prezadovoljan tandemom i naredne godine Veljković - Eraković
pantelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Milko Miller said: Hvala Stanoju Potencijalni otkup Nema nista od toga
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 29 minutes ago, pantelia said: Potencijalni otkup Nema nista od toga Ja ni ne ocekujem da ce oni da ga otkupe, ali bar ima klub za polusezonu gde ce igrati. A ako se pokaze tamo, neki drugi tim iz Turske ce biti zainteresovan na leto.
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izgleda da je sustinski sve dogovoreno oko Erakovica, samo jos da se finalizuje.
Small Owl Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi bi po nekoj logici trebali ostati bez glavnog sponzora tj. Gazproma? Prica li se ista na tu temu?
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: I ne treba da ispadne Veljković. Biće sve bolji. Bio bih prezadovoljan tandemom i naredne godine Veljković - Eraković Na osnovu čega smatraš da će biti sve bolji? A pored toga, da li misliš da neće biti sugerisano da igra Učena zbog mogućnosti prodaje? Čak i u teoriji, najbolji tandem bi trebalo da bude Eraković-Učena. Takođe, ode Babika izgleda. Za promašaje ovog nivoa se dobijaju otkazi na mesta GM-a u NBA/NFL.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Period adaptacije, on je došao iz Verdera gde je nastupao desetak godina. na osnovu pripremnih mečeva, pa i evropskih gde u 4 utakmice nismo primili gol. Nije zaboravio da igra fudbal, gledao sam ga brdo puta što u bundesligi, što u reprezentaciji. Potrebno mu je još malo vremena da skroz klikne, jesenas je delovao kao da igra pod ogromnim pritiskom, verujem da je sve to spalo i da će biti to korektno.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Small Owl said: Mi bi po nekoj logici trebali ostati bez glavnog sponzora tj. Gazproma? Prica li se ista na tu temu? Kad je Terza radio svoje standardne medijske nastupe na kraju godine, pricao je o tome. Nije bas bio siguran da cemo nastaviti tu saradnju, samo je rekao da ugovor vazi do kraja sezone. 1
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Small Owl said: Mi bi po nekoj logici trebali ostati bez glavnog sponzora tj. Gazproma? Prica li se ista na tu temu? Don laži i prevare je pričao kako nema još nikakvog dogovora. Ako sam ga dobro razumeo, Terza traži veće pare jer kaže da taj pravugaonik na Zvezdinom dresu vredi dosta više. Verovatno će i ovi dići samo ponudu i teraj narednih 5+ godina sa Gaspromom. Iako je vreme da se menja iskreno. E da.. Je l Gasprom bio dao dosta veće pare tipa Ferencvarošu dok je Stanković bio tamo, a nama nešto "sitno"? Mislim da je don laži, prevare i muljačine nešto spominjao tad na tu temu?!
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 54 minutes ago, Summerfunk said: Don laži i prevare je pričao kako nema još nikakvog dogovora. Ako sam ga dobro razumeo, Terza traži veće pare jer kaže da taj pravugaonik na Zvezdinom dresu vredi dosta više. Verovatno će i ovi dići samo ponudu i teraj narednih 5+ godina sa Gaspromom. Iako je vreme da se menja iskreno. E da.. Je l Gasprom bio dao dosta veće pare tipa Ferencvarošu dok je Stanković bio tamo, a nama nešto "sitno"? Mislim da je don laži, prevare i muljačine nešto spominjao tad na tu temu?! Ja sam vise isao logikom da Gasprom vise nece biti vlasnik NISa tj nema vise veze sa Srbijom, ne prodaju gas u Evropi..
Diogen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Skoro sam pisao sa rezignacijom kako se svaki prelazni rok uvek ima para za nekakve Markinjose a nema za Eraka. Pošto je (valjda?) zvanično - dobar posao i fala q da napravimo neki smisleni transfer. Odlično pojačanje, na poziciji gde smo prespori i prestari, što se dalo videti kad god smo igrali protiv neke brže ekipe. Veljković je već u otaljavanje posla modu, Rodrigao takodje na zalasku, prilično spor, i sklon padovima koncentracije, pa iako su obojica sa boljim pedigreom često je Učena bio bolji fit kao drugi štoper jer donosi makar malo brzine i eksplozivnosti. Ovu dvojicu sporaća su več odavno počeli lagano da rešavaju i u Super ligi. Zna li se hoćemo li uskoro videti mitskog igrača Ovusua da makar 20 min odmori mučenog Kataija, naše prvo krilo pored tačno 6 krilnih igrača koje imamo u timu?
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Small Owl said: Ja sam vise isao logikom da Gasprom vise nece biti vlasnik NISa tj nema vise veze sa Srbijom, ne prodaju gas u Evropi.. Ma imaš Terzićev intervju, mislim da je jasno rekao da ako ovi daju više para, nastavljamo saradnju sa njima. Ako ne daju, traži se neko drugi 😄
Amigo21 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mnogima se ne svidja ali veza izmedju Zvezde i Rusije postoji. Imali smo mi vec ponudu vecu od Gazproma, ovde je sada i visa politika u pitanju u koju se ja slabo razumem. Realno ovaj odozgo ako kaze da ne produzimo ugovor sa Gazprom tako ce i biti. Zvezda je popularan klub u Rusiji zbog navijaca, mnogo je koreografija posveceno Rusiji i konstantno se skandira Rusima oni sve to prenose. Ona koreografija protiv Zenita u Bg je bukvalno isla na svim njihovim glavnim vestima. Kada god smo igrali na tlu Velike Britanije nas klub je trpeo pritisak da pokrijemo logo Gazproma mi smo uvek odbili. Ja licno bih voleo da promenimo sponzora iz samo estetskih razloga, meni je licno dostadno vise da gledam nas dres koji oni bukvalno kreiraju zbog njihovog loga...
Recommended Posts