Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Ikac said: Iskreno ne znam šta je Erakovićeva motivacija, da li je zbog trenutne situacije u Rusiji teže otići na zapad, pa misli da je to trenutno lakše postići iz Zvezde. On tamo ima ugovor do leta 2027 + neka opcija, tako da nisam siguran ni šta Zenit radi i daje ga nazad za manju cenu. Ako se ovo ostvari onda zaista neočekivano pojačanje. Mene i dalje zanima da li će neko od prekobrojnih otići. Ima tu dva faktora: - kao sto si rekao tesko je iz Rusije na zapad, mislim da su od pocetka rata mozda pet igraca za obestecenje presli iz Rusije u neki klub iz top 5 liga - u Rusiji je pre neko vreme uvedeno pravilo o broju stranaca i svake sezone ce biti sve manji broj dozvoljenih stranaca. Tako da se tu gleda ko je stvarno potreban, i za stoperske pozicije je odluceno da je to Nino i da je jedan od Erakovic/Drkusic visak. Drkusica nisu uspeli da prodaju tj. nisu se dogovorili oko obestecenja sa Paokom, tako da je ostala opcija prodaja Erakovica Znaci mora da se nadje klub koji je zainteresovan za Erakovica, a i igrac zainteresovan za klub, koji moze da salje novac u Rusiju bez problema i gde Zenit na kraju ima koliko toliko prihvatljiv minus. I tu je mozda na kraju jedina opcija Zvezda. Ali dobro do zvanicnog potpisa moze jos svasta da se desi. 1
Recommended Posts