Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Daglas Ovusu ima samo 165 cm. 
166 cm ima(o) Plavšić. 
Moje pitanje za upućenije je da li je Daglas najniži igrač ikada u našem klubu? 

Trifke Mihajlovic je bio jako nizak, Bogavac ne znam ali je imao sigurno manje od 1.70, Sasa Zoric je bio tu negde... 

• Love 1
Posted
9 hours ago, Teleći sač said:

Trifke Mihajlovic je bio jako nizak, Bogavac ne znam ali je imao sigurno manje od 1.70, Sasa Zoric je bio tu negde... 

Bogavac, 168

Zorić 170

E za Trifuna nisam ni znao. Podaci kažu 158 cm, svaka čast. 👏

Posted
1 hour ago, Milko Miller said:

Ovaj serijal je bas dobro odradjen, posebno ovaj poslednji deo, zanimljivo je cuti kroz sta su sve ti momci prolazili, obavezno stivo za pogledati.

Posted

Crvena zvezda: Mateus - Seol, Rodrigao, Veljković, Tiknizjan - Krunić, Elšnik - Milson, Lučić, Katai - Arnautović

Generalna proba, a ono prc Acika Katai...Vrlo brzo se posle Milojevica prešaltao i kod Stankovića da se ortaci.. Nek se igra Aca, I pumpa statistiku. 

A tu je i Luča vešti dribler...

Još kad se priključi Mirko, svi smo tu. Ni milimetar razlike u odnosu na Milojevica.  Ista ekipa ponovo kolo vodi.

Posted

nasaczv (ig stranica): 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Dejan Stanković je dugoročno u planovima Crvene zvezde i planirano je da vodi tim i naredne sezone u napadu na Ligu šampiona. Za sledeću sezonu planirano je podmlađivanje ekipe, uz cilj da se kostur tima zadrži za narednih nekoliko godina. Očekuje se veoma burno leto na Marakani, možda i najprometnije kada su u pitanju dolasci i odlasci igrača u poslednjih nekoliko godina.

Ipak, ono što raduje jeste to što se planira višegodišnji projekat sa jednim trenerom i jasno definisan kostur ekipe, sastavljen od igrača između 22 i 27 godina. 

• Tuzno 1
Posted

Jako loše izdanje. Mi prije svega nemamo nikakvu odbranu. Jedan štoper bi morao da bude prioritet, ali izgleda da je važnije dovesti trećeg napadača. 

Ovaj napad je isto obična smijurija. Kataiu se podilazi kao da je donio titulu u Bariju. Lučić i Milson su nikakvi igrači. Ta priča da su oni eksplodirali kod Stankovića je smiješna. 

Radonjić, Kostov, pa i Babika moraju da igraju ispred ovih igrača. 

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Jedan štoper bi morao da bude prioritet, ali izgleda da je važnije dovesti trećeg napadača. 

Pa stiže valjda neki štoper? Mislim da je i Rodrigao bivši. Valjda ima neke ponude iz UAE ili odakle već. Svejedno bi trebao štoper da dođe čak i da Rodrigao ostane. Ne znam šta čekaju više, od početka sezone nam trebaju bolji štoperi. 

Šta je sa ovim Elšnikom ljudi moji... Na šta on liči, Bože pomozi. Ovakve igrače u zonskoj ligi nađeš na kilo. A pritom su mu POJAČALI ugovor. 

Edited by Summerfunk
Posted

Nakoksirani neimar stavio dva djuturuma u navalu, dva sporaća na sredini koji su bezbroj puta dokazali da ne mogu zajedno. 

A uz to takođe dva "puža" na štoperu. 

Btw, ne gledam utakmicu, al sve mi je jasno kad pogledam koji je sastav. 🤷

• Like 1
Posted
32 minutes ago, Summerfunk said:

nasaczv (ig stranica): 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Dejan Stanković je dugoročno u planovima Crvene zvezde i planirano je da vodi tim i naredne sezone u napadu na Ligu šampiona. Za sledeću sezonu planirano je podmlađivanje ekipe, uz cilj da se kostur tima zadrži za narednih nekoliko godina. Očekuje se veoma burno leto na Marakani, možda i najprometnije kada su u pitanju dolasci i odlasci igrača u poslednjih nekoliko godina.

Ipak, ono što raduje jeste to što se planira višegodišnji projekat sa jednim trenerom i jasno definisan kostur ekipe, sastavljen od igrača između 22 i 27 godina. 

Breaking informacija: Trener koji je dobio visegodisnji ugovor treba da vodi klub na vise godina. 

Sto se igre tice, standardno Katai i Lucic cim je protivnik na vecem nivou koji imaju snagu i brzinu za Evropu ne mogu vise da prolaze. Van toga Krunic danas ima ocajnu koncentraciju, ne samo zbog autogola. 

Posted

Hej generalna proba, a navala Milson,Lučić i Katai.....iza njih dva sporaća Krunić i Elsnika dodatno uspore i onako spore napade.

Koliko god se trudio ja ne shvatam sta ovi treneri vide u Kataiju? Klasičan mrsomud, koji se ponaša kao da je došao na termin sa ortacima na mali fudbal.  Ultra spor igrač, koji ne trci, ni ti otvara prostor u napadu , ni ti brani prostor u odbrani. Ogroman potrosač lopti , gomila pogrešnih dodavanja i gomila otvorenih kontri.  

Horor, doslovno sa njim i Ivanicem na krilu koje se forsira.. i ponovo samozvani mister kao i prethodni trener Milojevic tumbaju tim, i ne uigravaju startnu postavu. 

Pored Živog Kostova igra Katai u generalnoj probi? Pored Radonjica igra Lučić? Pored Babike igra Milson....

• Like 1
Posted
4 minutes ago, No name said:

Koliko god se trudio ja ne shvatam sta ovi treneri vide u Kataiju?

Zašto vi mislite da se trener pita bilo šta? 😄 Da trener ima svoje "ja", onda bismo doveli nekog ko ne jebe živu silu. A ne samo trenere i ljude koji su poltroni.