Teleći sač Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Daglas Ovusu ima samo 165 cm. 166 cm ima(o) Plavšić. Moje pitanje za upućenije je da li je Daglas najniži igrač ikada u našem klubu? Trifke Mihajlovic je bio jako nizak, Bogavac ne znam ali je imao sigurno manje od 1.70, Sasa Zoric je bio tu negde... 1
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 hours ago, Teleći sač said: Trifke Mihajlovic je bio jako nizak, Bogavac ne znam ali je imao sigurno manje od 1.70, Sasa Zoric je bio tu negde... Bogavac, 168 Zorić 170 E za Trifuna nisam ni znao. Podaci kažu 158 cm, svaka čast. 👏
Bobby Shurda Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šekularac je isto dosta nizak bio, doduše ja sam ga sretao u kasnijoj dobi možda je bio viši dok je igrao.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Bobby Shurda said: Šekularac je isto dosta nizak bio, doduše ja sam ga sretao u kasnijoj dobi možda je bio viši dok je igrao. 171 cm..
KCRivers Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Milko Miller said: Ovaj serijal je bas dobro odradjen, posebno ovaj poslednji deo, zanimljivo je cuti kroz sta su sve ti momci prolazili, obavezno stivo za pogledati.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Crvena zvezda: Mateus - Seol, Rodrigao, Veljković, Tiknizjan - Krunić, Elšnik - Milson, Lučić, Katai - Arnautović Generalna proba, a ono prc Acika Katai...Vrlo brzo se posle Milojevica prešaltao i kod Stankovića da se ortaci.. Nek se igra Aca, I pumpa statistiku. A tu je i Luča vešti dribler... Još kad se priključi Mirko, svi smo tu. Ni milimetar razlike u odnosu na Milojevica. Ista ekipa ponovo kolo vodi.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Op, opala, opalac! Kakva golcina Krunica! Ali problem je sto je pogresan gol bio... Edited 1 hour ago by Don Dusko
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva dva šuta Lučića. Prvo lijevom, odna desnom. Ne zna se koji je gori bio.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago nasaczv (ig stranica): 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Dejan Stanković je dugoročno u planovima Crvene zvezde i planirano je da vodi tim i naredne sezone u napadu na Ligu šampiona. Za sledeću sezonu planirano je podmlađivanje ekipe, uz cilj da se kostur tima zadrži za narednih nekoliko godina. Očekuje se veoma burno leto na Marakani, možda i najprometnije kada su u pitanju dolasci i odlasci igrača u poslednjih nekoliko godina. Ipak, ono što raduje jeste to što se planira višegodišnji projekat sa jednim trenerom i jasno definisan kostur ekipe, sastavljen od igrača između 22 i 27 godina. 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lučić je sprdnja od igrača. Njegovo "nametanje" nam se samo može obiti o glavu. 2
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Veljković i Rodrigao nijesu tandem koji ti u domaćoj ligi garantuje neku sigurnost a ne u Evropi. Užasno su spori.
Bejn Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Katastrofa od igre. No, šta drugo i očekivati od samozvanog mistera.
Petkovic Miroslav97 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Kakva navala u napadu Arnautović Lučić - Katai - Milson 😂 Dobro je što nas školuju u ovakvom sastavu, jednostavno imamo kvalitetnije igrače na klupi.
Shunsuke Nakamura Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Jako loše izdanje. Mi prije svega nemamo nikakvu odbranu. Jedan štoper bi morao da bude prioritet, ali izgleda da je važnije dovesti trećeg napadača. Ovaj napad je isto obična smijurija. Kataiu se podilazi kao da je donio titulu u Bariju. Lučić i Milson su nikakvi igrači. Ta priča da su oni eksplodirali kod Stankovića je smiješna. Radonjić, Kostov, pa i Babika moraju da igraju ispred ovih igrača. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Radonjić - Kostov (Ivanić) - Ovusu ( Babika) To je najbolje što imamo u navali + Duarte
Summerfunk Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) 9 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Jedan štoper bi morao da bude prioritet, ali izgleda da je važnije dovesti trećeg napadača. Pa stiže valjda neki štoper? Mislim da je i Rodrigao bivši. Valjda ima neke ponude iz UAE ili odakle već. Svejedno bi trebao štoper da dođe čak i da Rodrigao ostane. Ne znam šta čekaju više, od početka sezone nam trebaju bolji štoperi. Šta je sa ovim Elšnikom ljudi moji... Na šta on liči, Bože pomozi. Ovakve igrače u zonskoj ligi nađeš na kilo. A pritom su mu POJAČALI ugovor. Edited 46 minutes ago by Summerfunk
Dzo23 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Nakoksirani neimar stavio dva djuturuma u navalu, dva sporaća na sredini koji su bezbroj puta dokazali da ne mogu zajedno. A uz to takođe dva "puža" na štoperu. Btw, ne gledam utakmicu, al sve mi je jasno kad pogledam koji je sastav. 🤷 1
Milko Miller Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 32 minutes ago, Summerfunk said: nasaczv (ig stranica): 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Dejan Stanković je dugoročno u planovima Crvene zvezde i planirano je da vodi tim i naredne sezone u napadu na Ligu šampiona. Za sledeću sezonu planirano je podmlađivanje ekipe, uz cilj da se kostur tima zadrži za narednih nekoliko godina. Očekuje se veoma burno leto na Marakani, možda i najprometnije kada su u pitanju dolasci i odlasci igrača u poslednjih nekoliko godina. Ipak, ono što raduje jeste to što se planira višegodišnji projekat sa jednim trenerom i jasno definisan kostur ekipe, sastavljen od igrača između 22 i 27 godina. Breaking informacija: Trener koji je dobio visegodisnji ugovor treba da vodi klub na vise godina. Sto se igre tice, standardno Katai i Lucic cim je protivnik na vecem nivou koji imaju snagu i brzinu za Evropu ne mogu vise da prolaze. Van toga Krunic danas ima ocajnu koncentraciju, ne samo zbog autogola.
Shunsuke Nakamura Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Izvodi Arnautovića, ali zato ostavlja Lučića i Kataia. Nevjerovatno da ne vidi da se ovi raspadaju.
No name Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Hej generalna proba, a navala Milson,Lučić i Katai.....iza njih dva sporaća Krunić i Elsnika dodatno uspore i onako spore napade. Koliko god se trudio ja ne shvatam sta ovi treneri vide u Kataiju? Klasičan mrsomud, koji se ponaša kao da je došao na termin sa ortacima na mali fudbal. Ultra spor igrač, koji ne trci, ni ti otvara prostor u napadu , ni ti brani prostor u odbrani. Ogroman potrosač lopti , gomila pogrešnih dodavanja i gomila otvorenih kontri. Horor, doslovno sa njim i Ivanicem na krilu koje se forsira.. i ponovo samozvani mister kao i prethodni trener Milojevic tumbaju tim, i ne uigravaju startnu postavu. Pored Živog Kostova igra Katai u generalnoj probi? Pored Radonjica igra Lučić? Pored Babike igra Milson.... 1
Summerfunk Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 4 minutes ago, No name said: Koliko god se trudio ja ne shvatam sta ovi treneri vide u Kataiju? Zašto vi mislite da se trener pita bilo šta? 😄 Da trener ima svoje "ja", onda bismo doveli nekog ko ne jebe živu silu. A ne samo trenere i ljude koji su poltroni.
Bobby Shurda Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Najjači je ovaj Arnautović sa ovim hodom kao da radi kolonoskopiju pre svakog meča 1
Recommended Posts