Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Daglas Ovusu

46. minut, dobro pokrivanje protivnickog krila i defanzivna reakcija. 
50. minut loš prijem, lopta mu beži u aut

51. Minut oduzimanje lopte i vraćanje golmanu 

55. pas unazad 

57. Odličan presing, remplovanjem oduzeo loptu. Sudija prestrogo dosudio faul. 
59. Blokiran šut nakon kornera, drzi loptu u posedu. 
66. Ovusu oboren nakon dobrog prodora na nekih 20 metara od gola. 
69. Dobro se kretao, promasio dobru sansu nakon prodora Kataija. 
71. Pogresan pas ka Enemu, dobra ideja. 
72. Dobra def. Reakcija, pritisak na beka 

👏

74. Opet svojim pritiskom tera protivnikr na gresku, iznudio korner. 
75. Pas unazad x2 

78. Opet pas unazad, golmanu

79. Ponovo lopta nazad , bespotrebno. 
80. Dobar presing nakon koje stoper njihov greši. 
81. fauliran nakon duplog pasa

81. Lopta nazad, nije uspeo 1vs1 

84. Gubi duel, teska lopta iz auta. 
88. Svojom brzinom stize loptu, ali izbegava igru 1vs1 već je vraca nazad. 
89. Dribla trojicu bezuspesno, vratio loptu pozadi. 
89. izborio aut, mogao da nastavi kretnju. 

KRAJ MEČA. 

• Like 1
Posted

Iako je nizak, Ovusu odaje utisak da nije neko ko će se odbijati od igrače. Izgleda jak, nisko težište. Na Menadzeru, vjerujem da mu je "stamina" visoko ocijenjena :). Na prvu, ne izgleda on uopšte loše.

• Like 1
  • Love 1
Posted

Imamo i ok zamene, recimo Milojević nije imao koga na klupi da proba da mu promeni meč. 
Kostov, Babika, Duarte, Handel, Enem.. 

Mnogo bolje celokupna situacija, optimista sam iako nisam bio za dovodjenje Stankovića. Sviđa mi se presing koji je uveo i nema odstupanja od toga ko god da igra, da li prvotimci ili rezervisti. 
Eh da, dobro drugo poluvreme za Bađa. Živnuo je i on malo. 

Posted

Milson jeste pokazao neke znakove zivota na ovim pripremama ali sto napisa neko ranije, tesko da bi me vise kupio kao trenera i radije bih ostao sa Radonja/Lucic i Ovusu/Babicka krilima nadalje, sto deluje kao dobro izbalansiran setup. On je dobro "usao" u svoju ulogu i kad je dosao, dao i gol na debiju, ali cim je postalo jasno da ne moze da pruza u kontinuitetu i skapirao da nece imati blanko zagarantovano mesto vec ce morati da se izbori za isto usledila je ocigledna promena pristupa i pad forme. Ne volim takve igrace, koji se kad osete klupu uvrede i pocnu da teraju neki tihi inat, umesto da tek tad grizu jos vise i pokazu zube, a ne melanholiju i letargiju kad dobiju priliku. 

Doduse nije da je sve do njega, opste je poznat Milojev fetis na defanzivu sa jedne i to kako on (ne) koristi krilne igrace sa druge strane, u cemu za fizikalijama slabog i defanzivno neprisutnog Milsona ocigledno nije ni moglo da bude prave sanse (za razliku od Olajinke npr.). Tako mi se cini i sad, krenuo je dobro ali u jos jacoj konkurenciji nego ranije, mislim da bi mu jako bilo tesko da se nametne, a ocigledno nije tip igraca za ulogu dzokera sa klupe.

Kako god, on je bio dobra kupovina ali za Makabi, ocigledno cemo na njemu izgubiti prilicno i bolje je to sto pre preseci i pustiti ga za daleko manje obestecenje. Za 4 miliona potpisa i platu od 1 milke godisnje a obzirom na dobijeno, generalno jedan od vecih promasaja naseg sportskog sektora - a nije da ih je bilo malo...

• Like 1
Posted

Milson navodno na meti Samsunspora koji moraju da zamene Musabu koji je otisao u Fenerbahce. Ali prva zelja je Kapita tako da ce aktivirati Milsona tek ako nema nista od tog transfera. 

• Like 1
Posted

Navodno smo odbili 7.miliona od Turaka za Elšnika.  To je po meni greška i trebalo je taj transfer realizovati. 

Pored Krunica ne treba nam igrač sličnih karakteristika, koji je dvojnik. Verujem da bi Hendel bio bolji sa Krunicem nego Elsnik. Veću sposobnost ima Hendel da udrza igru , i pravi višak na sredini...brzi, okretniji igrač, manje trom na sredini. Brže se oslobađa lopte.

Uostalom imamo tu i Badja,  tako da se bespotrebno pravi gužva na sredini sa igračima sličnih karakteristika .

Posted
24 minutes ago, No name said:

Navodno smo odbili 7.miliona od Turaka za Elšnika.  To je po meni greška i trebalo je taj transfer realizovati. 

Pored Krunica ne treba nam igrač sličnih karakteristika, koji je dvojnik. Verujem da bi Hendel bio bolji sa Krunicem nego Elsnik. Veću sposobnost ima Hendel da udrza igru , i pravi višak na sredini...brzi, okretniji igrač, manje trom na sredini. Brže se oslobađa lopte.

Uostalom imamo tu i Badja,  tako da se bespotrebno pravi gužva na sredini sa igračima sličnih karakteristika .

Prodao bi terza svoju masu za tu lovu, tako da ta ponuda ni na menadzeru nije stigla. 

• Like 2
Posted
1 hour ago, No name said:

Navodno smo odbili 7.miliona od Turaka za Elšnika. 

Ma kakavih 7 miliona Terzić da odbije hahaha. I ako je bilo neke ponude, sigurno nije preko par miliona. Za 7 miliona bi pola tima rashodovao bez da trepne. Ali da, Elšnik je morao da idi letos. Ne znam zašto su mu pojačali ugovor sad. Ja sam kontao da je to jer je isti agent Rijeiri, pa kao daš igraču veće pare pa ovaj malo pogura trenera u klub. Kad ono....... 

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Markoss said:

Nije to tacno, Elsnik ima izlaznu klauzulu poprilicno manju od te.

Koliko? 
Cenim od 4 do 5.5 max.. 

Rečeno je da mu se neće praviti problem ako dodje okej ponuda nakon propalog transfera u Trabzon.