Summerfunk Posted Sunday at 05:32 PM Posted Sunday at 05:32 PM Sve se crta da nekako dobijemo Lil. Tačno se ide u tom pravcu. (daj Bože da nas ne ubiju istorijskom gol razlikom)
Igor_ Posted Sunday at 05:37 PM Posted Sunday at 05:37 PM Odlican reprezentativac Portugala jebem ti zivot koga ce sve nama da uvape.
TB Told Posted Sunday at 05:38 PM Posted Sunday at 05:38 PM Pored Lekovića, koji je baš spor, za gol je kriv i Elšnik, koji je prvo bio neodlučan na sredini iako je mogao do lopte, a kasnije je kasno potrčao da isprati strelca gola. I inače postoji problem sa manjkom agresivnosti na sredini terena, većinu golova u poslednjih par utakmica primamo iz tranzicije protivnika, gde kasne blagovremene reakcije na početku akcije protivnika.
JPM Posted Sunday at 05:40 PM Posted Sunday at 05:40 PM Jel moze Sfero da udomi negde ovog strucnjaka, rekao je da mu je Grcka druga domovina?
K.Dot Posted Sunday at 05:40 PM Posted Sunday at 05:40 PM Bila bi fora da danas Blagoje i Miloje zajedno popiju otkaz. 2
Igor_ Posted Sunday at 05:41 PM Posted Sunday at 05:41 PM Milson i Radonjic kakva dva fudbalera iz balona za mali fudbal.
Summerfunk Posted Sunday at 05:47 PM Posted Sunday at 05:47 PM 7 minutes ago, K.Dot said: Bila bi fora da danas Blagoje i Miloje zajedno popiju otkaz. 🙏🏼
NMX Posted Sunday at 05:48 PM Posted Sunday at 05:48 PM Mi vise ni domace livade ne mozemo da rutiniramo ☹️
TB Told Posted Sunday at 05:48 PM Posted Sunday at 05:48 PM 4 minutes ago, Igor_ said: Milson i Radonjic kakva dva fudbalera iz balona za mali fudbal. Koliko god Milson bio loš, Radonjić je van svake konkurencije. Radijus hodanja (taman posla da potrči) 20 metara, a kad krene u 16 metara, loptu ne daje nikom dok je ne izgubi. 1
suptil Posted Sunday at 05:51 PM Posted Sunday at 05:51 PM Paralelno sa guranjem Kataia Zvezda je pocela da tone. Uprava je ispucala sve kredite. Ona je sama sebi cilj. Ovo sto Zvezda ogra je jedna velika sramota. 2
Saxon01 Posted Sunday at 05:52 PM Posted Sunday at 05:52 PM Nereseno sa Radnikom , pa ovde mene neko zaj***** OSTAVKE !!!!!!
suptil Posted Sunday at 05:53 PM Posted Sunday at 05:53 PM Just now, Saxon01 said: Nereseno sa Radnikom , pa ovde mene neko zaj***** OSTAVKE !!!!!! Buse trenera 😄
Don Dusko Posted Sunday at 05:53 PM Posted Sunday at 05:53 PM Just now, Saxon01 said: Nereseno sa Radnikom , pa ovde mene neko zaj***** OSTAVKE !!!!!! Je li ti znas da se javis kad je sve dobro?
Igor_ Posted Sunday at 05:54 PM Posted Sunday at 05:54 PM 1 minute ago, suptil said: Paralelno sa guranjem Kataia Zvezda je pocela da tone. Uprava je ispucala sve kredite. Ona je sama sebi cilj. Ovo sto Zvezda ogra je jedna velika sramota. Od kad je Duarte ispao iz 11 mi igramo kao k. Najbolji igrac nam je on bio na pocetku sezone.
fradler Posted Sunday at 05:54 PM Posted Sunday at 05:54 PM Ali da zameniš Ivanića i Arnautovića, a ostaviš raspalog Kataija... 1
suptil Posted Sunday at 05:55 PM Posted Sunday at 05:55 PM Just now, Igor_ said: Od kad je Duarte ispao iz 11 mi igramo kao k. Najbolji igrac nam je on bio na pocetku sezone. Nisu igraci zaboravili da igraju. Licno mi se Katai ogadio. Ne mogu da ga smislim ( verovatno je do mene). 1
Summerfunk Posted Sunday at 05:56 PM Posted Sunday at 05:56 PM Pa najbolje da ćeš izvesti igrača kojeg si prikucao sve do 2028. 😄 Ne ide jebiga. Mora da se uigra za Lil.
Don Dusko Posted Sunday at 05:57 PM Posted Sunday at 05:57 PM Duarte je zrtva ove nakaradne Milojeve taktike i sto se gura Magiko preko svake mere. 5
TB Told Posted Sunday at 05:58 PM Posted Sunday at 05:58 PM 1 minute ago, fradler said: Ali da zameniš Ivanića i Arnautovića, a ostaviš raspalog Kataija... Katai neće da igra u četvrtak, taman da se ova dvojica odmore, a da mi danas zatvorimo utakmicu. To je bila naopaka logika.
NMX Posted Sunday at 05:59 PM Posted Sunday at 05:59 PM Ja sam tek sad skapirao da je Blagoje popio otkaz a da oni imaju samo bod manje od nas Da su dobili Cuku bili bi prvi. Miloje, vreme je. Ovo ni na sta ne lici. Mesecima vec. Jos od prosle polusezone. Da se ne ljubimo.
TB Told Posted Sunday at 06:03 PM Posted Sunday at 06:03 PM Inače Duarte je najmanje vremena proveo kao napadač, već je morao da se vraća nazad po loptu. Još nekako da prihvatim što Katai ne može da trči, ali Radonjić nije potrčao nijednom za pola sata.
suptil Posted Sunday at 06:05 PM Posted Sunday at 06:05 PM Zamislite Radu i Rajka na konferenciji posle ovog meca. Steta sto nema prenosa konferencije.
mister-no Posted Sunday at 06:06 PM Posted Sunday at 06:06 PM Psihološki problem nam pravi taj neki problem... Reče selektor 1 10 1
Recommended Posts