Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Pored Lekovića, koji je baš spor, za gol je kriv i Elšnik, koji je prvo bio neodlučan na sredini iako je mogao do lopte, a kasnije je kasno potrčao da isprati strelca gola. I inače postoji problem sa manjkom agresivnosti na sredini terena, većinu golova u poslednjih par utakmica primamo iz tranzicije protivnika, gde kasne blagovremene reakcije na početku akcije protivnika.

Posted
4 minutes ago, Igor_ said:

Milson i Radonjic kakva dva fudbalera iz balona za mali fudbal. 

Koliko god Milson bio loš, Radonjić je van svake konkurencije. Radijus hodanja (taman posla da potrči) 20 metara, a kad krene u 16 metara, loptu ne daje nikom dok je ne izgubi.

• Like 1
Posted

Paralelno sa guranjem Kataia Zvezda je pocela da tone. Uprava je ispucala sve kredite. Ona je sama sebi cilj. Ovo sto Zvezda ogra je jedna velika sramota.

• Like 2
Posted
1 minute ago, suptil said:

Paralelno sa guranjem Kataia Zvezda je pocela da tone. Uprava je ispucala sve kredite. Ona je sama sebi cilj. Ovo sto Zvezda ogra je jedna velika sramota.

Od kad je Duarte ispao iz 11 mi igramo kao k. Najbolji igrac nam je on bio na pocetku sezone. 

Posted
Just now, Igor_ said:

Od kad je Duarte ispao iz 11 mi igramo kao k. Najbolji igrac nam je on bio na pocetku sezone. 

Nisu igraci zaboravili da igraju. Licno mi se Katai ogadio. Ne mogu da ga smislim ( verovatno je do mene).

• Like 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Ali da zameniš Ivanića i Arnautovića, a ostaviš raspalog Kataija...

Katai neće da igra u četvrtak, taman da se ova dvojica odmore, a da mi danas zatvorimo utakmicu. To je bila naopaka logika.

Posted

Ja sam tek sad skapirao da je Blagoje popio otkaz a da oni imaju samo bod manje od nas :lol_2: Da su dobili Cuku bili bi prvi.

Miloje, vreme je. Ovo ni na sta ne lici. Mesecima vec. Jos od prosle polusezone. Da se ne ljubimo.

Posted

Inače Duarte je najmanje vremena proveo kao napadač, već je morao da se vraća nazad po loptu. Još nekako da prihvatim što Katai ne može da trči, ali Radonjić nije potrčao nijednom za pola sata.