Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago I da je ofsajd i da nije ono je Katai morao da spremi u mrezu.Bukvalno idealna lopta niko oko njega.... 3
phen33 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Godinama na pripremama se uigrava jedan tim, kvalifikacije igra drugi tim a na jesen u Evropi gledamo potpuno treci tim. Sad ce vec ugovorena prodaja odredjenih igraca, samo sto sad nema 20+ miliona garantovanih da se ponovo dovedu neki novi Babika, Van la Para, Dioni, Kulibali, Pumas, Dalsio i slicni. Zajednicko za sve njih je sto vise ne postoje na fudbalskoj mapi, pa da covjek kaze da se kod nas nisu snasli. Oni su zadovoljni svojim dijelom ugovora koji ih je dopao a jos zadovoljniji su oni koji su ih doveli. Necu se iznenaditi ako se ponovo sakriju iza trenera pa mu uruce otkaz sto iskreno i zasluzuje 2
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Možda i idealno vreme da se rastanemo sa Elšnikom a dovedemo novog zadnjeg veznog. 3
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel živ Terza,ima li neke izjave? Nije valjda da se opet igra madjioničara i nestajanja do NG. 6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Možda i idealno vreme da se rastanemo sa Elšnikom a dovedemo novog zadnjeg veznog. Pa neka je ovaj Badjo taj zadnji vezni. Bolje neka 8 koja zna fudbala. Jer ako nema Krunića pokazalo se da nema ko loptu da prenese,što je strašno. Razumem da uvek imamo 15 krila i da nam je to gušt, al može i bar 3-4 vezna, sličnog kvaliteta...
Mr.Consular Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago LE je 6 utakmica, do decembra se pika, tako da se treba spremati za to... Prodaja Šerifa je ok, Pera Olajnika uleće na to mesto, fudbalsko znanje im je podjednako, na hasl i grajnd će umuvavati tu i tamo nešto, prodati Seola, gde valja pojuriti novog Korejca, ako može na beku, i to je to... ako se ispadne iz grupe, opšta rekonstrukcija tima i struke... Pojuriti još jednog igrača na sredini, dobrog i skupog, krila imamo, linije takodje, može da se igra LE...
Мџе Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 1 hour ago, Molina23 said: Ne bi čudilo da Vladan stvarno bude bivši ovih dana i da se već okreću telefoni. Ogroman je udarac, narod besan, a budale uračunale siguran prolaz i 30 mil posle žreba. Još ide 2 nedelje repstacija pauze, ima vremena za čuvenu šok terapiju. Šta misliš @Мџе može li npr. Albert Rijera da bude taj naslednik? Vidim hvale ga po deželi samo tako, đuska ofanzivan fudbal i sa 4 i 3 pozadi, i tu je pred nosom što se kaže. Ja sam Celje gledao samo nekoliko puta ovih sezona. Meni je nivo LK-a i slovenačke lige dosta ispod Zvezdinog nivoa pa mi je teško da kažem da li je on spreman za nas ili nije (više mi je da nije). Voleo nekog trenera lige petice (kao Oli sa Mendilibarom), Skandinavca ili trenera koji je trenirao po ovim jačim klubovima u ligama izmedju 10. i 20. mesta gde je isto veliki pritisak. Svakako moramo da se naviknemo da dovodimo i menjamo strane trenere. 21 minutes ago, Mr.Consular said: LE je 6 utakmica, do decembra se pika, tako da se treba spremati za to... Osam. LK je šest. 4
Piksi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Molina23 said: Ne bi čudilo da Vladan stvarno bude bivši ovih dana i da se već okreću telefoni. Ogroman je udarac, narod besan, a budale uračunale siguran prolaz i 30 mil posle žreba. Još ide 2 nedelje repstacija pauze, ima vremena za čuvenu šok terapiju. Šta misliš @Мџе može li npr. Albert Rijera da bude taj naslednik? Vidim hvale ga po deželi samo tako, đuska ofanzivan fudbal i sa 4 i 3 pozadi, i tu je pred nosom što se kaže. Ja sam iz Maribora ali eto otkako se vratio Riera u Celje (jer je vec bio tu, pa otisao u Bordo, pa je propalo tamo sve pa se vratio) bas volim da gledam njihove utakmice. Jedino sto je sigurno kod Riere, da golovi padaju redovno. Prosle sezone Celje je recimo zabilo daleko najvise golova od svih, mislim jedno 15-20 vise od onih iza, a opet su zavrsili kao cetvrti. Kao downside stoji cinjenica, da su i primili vise od 50 golova u 36 utakmica, i to je veliki problem. I vidi se voli da radi sa domacim igracima, Celje kao bas ono mali klub ima dosta slovenackih fudbalera. Sad dal bi mogao u Zvezdi... u ligi bi se mislim da prosetao samo tako. I sa ova tri tima, sto su nas delila do LS, isto mislim, da bi prosao. Ali ima ta jedna caka, da ga ovi Rusi tamo u Celju pustaju da radi sta hoce i kako hoce. Dosta je nezgodan karakter i tu mislim, da bi vrlo brzo puklo vizavi Terze. Tako da.. sto se tice strucnosti - bez problema ali karakterno... jako jako tesko. Prizeljkivao sam ja njega i u Mariboru ali opet mislim, da se ne bi dugo zadrzao. Treba imati bas bas zivce sa njim i dati mu totalnu slobodu u sklapanju tima i radu s njim. Znaci sve suprotno od Miloja, tako da ne verujem da bi to moglo da prodje. 3 1
Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Мџе said: Ja sam Celje gledao samo nekoliko puta ovih sezona. Meni je nivo LK-a i slovenačke lige dosta ispod Zvezdinog nivoa pa mi je teško da kažem da li je on spreman za nas ili nije (više mi je da nije). Voleo nekog trenera lige petice (kao Oli sa Mendilibarom), Skandinavca ili trenera koji je trenirao po ovim jačim klubovima u ligama izmedju 10. i 20. mesta gde je isto veliki pritisak. Svakako moramo da se naviknemo da dovodimo i menjamo strane trenere. Tu sad postoje čuvene dve škole mišljenja. Da li ganjati iskusnjaru poput pomenutog Mendilibara, Mičela, Karvahala i sl. na sezonu-i po ili prospekt trenera koji gradi taj legacy i bilduje CV ne bi li postao Liga 5 kouč. U svakom slučaju legao bi nam namazani Španac-Portugalac koji zna šta je pritisak velikana i užarene klupe. Uopšte nije mali izbor, ipak dosta smo privlačniji nego ranije. Meni žao što nismo pojurili Korberana tamo posle 2022. i odlaska Cokne a njega oterali baš iz Olija. Što kažeš mora se nauči i promena stranih trenera, ako se na cirkulisanje stranih igrača već naviklo. @Piksi Znači batica je prgav i zajeban, to nam treba 😄 Zezanje na stranu, dosta dobre informacije, živeo! Edited 5 hours ago by Molina23 2
L' Imperatore Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Molina23 said: ... Šta misliš @Мџе može li npr. Albert Rijera da bude taj naslednik? Vidim hvale ga po deželi samo tako, đuska ofanzivan fudbal i sa 4 i 3 pozadi, i tu je pred nosom što se kaže. Potpisuje ovo što je napisao Piksi. Nije kandidat jer slabo klima glavom. Šta više, svojeglav je i težak za saradnju ako uprava ne deli njegovu viziju (primer, mandat u Olimpiji). Što se tiče fubalske filozofije, sve ono što od Zvezde želimo da vidimo. Na gol više, bez respekta prema protivniku i spremnost na nadigravanje sa svima. Čovek je u Sevilji na 1-1 krenuo po pobedu protiv Betisa. u jednom delu dvomeča nadigrao Fiorentinu. 5 komada u gostima Luganu, itd itd. 5
dunaj95 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gledaćemo mi Miloja još dugo, dugo..nema većih ziceraša od nas... Zato i ispadano od Šerifa, Omonija, Haifa, Pafosa... Priželjkujem u grupi što jače timove... Mi (Miloje) protiv slabijih očigledno ne zna... Pa on jedva na kraj s onakvim Partizanom izađe... 1
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ni Rijera, ni Mendilibar neće doći, niti su fit za Zvezdu. Nijedan stranac nije. Zvezda i moderni fudbal su na "vi". Ovde modernost ne prolazi. Ni u društvu, pa ni u fudbalu. Što pre to prihvatite, biće vam lakše. Doduše, Terzić je pokušao u dva navrata da to promeni i oba puta su se desili trenerski debakli.
Мџе Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Postoje mnogo gori direktori i fudbalske sredine (Grčka, Turska, Rumunija, Ukrajina…). Na Šahtjarovom stadionu su bombe eksplodirale 90-ih u loži pa je postao to što jeste. Terzića imaš svugde. 4
Prijatelj Mitar Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Мџе said: Postoje mnogo gori direktori i fudbalske sredine (Grčka, Turska, Rumunija, Ukrajina…). Na Šahtjarovom stadionu su bombe eksplodirale 90-ih u loži pa je postao to što jeste. Terzića imaš svugde. Da se ne lazemo, Terzica i te kako ima i po zapadnoj Evropi. Samo su oni tamo islifovani, a on je rodjen kao pilicar i ostao pilicar. 1
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije ovde Terzić najveći problem. Celokupni ambijent u i oko kluba je vrlo pogrešan i vrlo loš. Potpuno nezdrav. No, neću više, krenuće priče kako provociram itd 1
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Da se ne lazemo, Terzica i te kako ima i po zapadnoj Evropi. Samo su oni tamo islifovani, a on je rodjen kao pilicar i ostao pilicar. Ma da. Mnogo bitnije da Zvezda stvarno nije staromodna sredina. Omladinska škola šljaka odlično i više ne izbacije nebrušene dijamante poput braće Ilić već imamo solidne igrače kao što su Maksimović, Mimović i Milosavljević. Kakav takav skauting, solidan analitički tim gde Bojan Ofenbeher nije dunster, kakvu takvu infrastruktura i ono najbitnije dobre rezultate u Evropi koje dosta kluba iz centralne i istočne Evrope nemaju. Stvarno ne znam šta je to toliko katastrofalno u Zvezdi u odnosu na brdo klubova u Evropi. 2
Prijatelj Mitar Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 minutes ago, Мџе said: Ma da. Mnogo bitnije da Zvezda stvarno nije staromodna sredina. Omladinska škola šljaka odlično i više ne izbacije nebrušene dijamante poput braće Ilić već imamo solidne igrače kao što su Maksimović, Mimović i Milosavljević. Kakav takav skauting, solidan analitički tim gde Bojan Ofenbeher nije dunster, kakvu takvu infrastruktura i ono najbitnije dobre rezultate u Evropi koje dosta kluba iz centralne i istočne Evrope nemaju. Stvarno ne znam šta je to toliko katastrofalno u Zvezdi u odnosu na brdo klubova u Evropi. Zajebavas li me brate Dzeme? 🙂 Edited 4 hours ago by Prijatelj Mitar
Мџе Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Zajebavas li me brate Dzeme? 🙂 Ne brate. Osim političko-društvenih okolnosti koji su vezani za klub, daleko da je Zvezda sranje sredina za Rijeru ili Medilinbara i da ne bi došli za dobar ugovor. Ne kažem da je fantastično ali lopovluka, toksičnosti, seljakluka ima i u Grčkoj i Turskoj pa za pare mnogi idu tamo. 1
Prijatelj Mitar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Мџе said: Ne brate. Osim političko-društvenih okolnosti koji su vezani za klub, daleko da je Zvezda sranje sredina za Rijeru ili Medilinbara i da ne bi došli za dobar ugovor. Ne kažem da je fantastično ali lopovluka, toksičnosti, seljakluka ima i u Grčkoj i Turskoj pa za pare mnogi idu tamo. Isprva mi se ucinilo da osecam blagu dozu sarkazma - znaci, greska je moja 🙂A znamo da u fudbalu globalno vlada opsti lopovluk. I dan-danas po uredjenim ligama poput Nemacke i Spanije vladaju kriminalni magovi u skupim odelima. Italiju da ne spominjem, a tek te lige koje si naveo. Naravno, to nikako ne abolira ove nase pilicare. Ne kazem da nema dobrih stvari, ima ih, realno ih ima, igra se Evropa, izbacuju neki mladi igraci, popravljena infrastruktura, vratio se vec i neki ugledcic u Evropi. Ali koliko su para ispumpali, mogli smo za stepenik gore. Svake godine spucamo pare na nekog Babiku, Pumu, Milsona, Vanlaparu, Garsiju, Mucea. Ove se natocito fulalo. Penzioner Arnautovic (stvarno ocekujem sporazumni raskid ugovora u nekom trenutku) , Rodrigo mesecima bez minuta na terenu, Veljkovic iz donjeg doma Bundeslige (uz to hronucno rovit) glavni adut odbrane u LS. Ne ide to tako. A bas nam je Pafos pokazao da za male pare moze da se nadje brzo, prodorno i direktno krilo. Neko mora da snosi odgovornost, nesto mora da se menja. Nije katastrofa, nije smak sveta, ali ovo je moralo mnogo bolje.
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali ove liste promašaja koje se konstantno ponavljaju, pa kao van La Parra i Mouche - prvi doveden 2019. drugi 2016. 2
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mogu doći ti i slični treneri, ali nema tu sreće. Zvezda i moderni fudbal ne idu ruku pod ruku.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 49 minutes ago, Guru said: Ali ove liste promašaja koje se konstantno ponavljaju, pa kao van La Parra i Mouche - prvi doveden 2019. drugi 2016. Dobro, ima i svežijih primera. Puma prosle godine Dioni Risairo Kulibali Falko Olajinka Babicka Sremčević Kraso Bakajoko Spiridonović Motika.. Promašaji poslednjih 5 godina, većina njih dovedena da budu nosioci osim par njih kao zalog za budućnost..
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Dobro, ima i svežijih primera. Puma prosle godine Dioni Risairo Kulibali Falko Olajinka Babicka Sremčević Kraso Bakajoko Spiridonović Motika.. Promašaji poslednjih 5 godina, većina njih dovedena da budu nosioci osim par njih kao zalog za budućnost.. Poenta je da nabrajanjem samo promašaja na uzorku od 5 više godina verovatno može da se dokaže i da je Brajton klub sa nikakvim skautingom i transfer politikom, a ovde se taj metod praktikuje svako toliko i još predstavlja kao krunski dokaz... Možda se u Zvezdi zaista radi katastrofalno, al' neki minimum ozbiljnosti u diskusiji bi podrazumevao da se nabroje i dobri potezi u tom periodu, pa da vidimo na koju stranu preteže. Ovako deluje krajnje tendenciozno, pored toga što je dosadno i repetitivno.
Prijatelj Mitar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Guru said: Ali ove liste promašaja koje se konstantno ponavljaju, pa kao van La Parra i Mouche - prvi doveden 2019. drugi 2016. Ne zezaj, nije li bilo promasaja u medjuvremenu? Neki su samo toliko epski da su sinonim za sve ostale.
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ne zezaj, nije li bilo promasaja u medjuvremenu? Neki su samo toliko epski da su sinonim za sve ostale. Jel' bilo i pogodaka nekih?
Recommended Posts