Arsen10 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Maksim said: Javljaju mediji da Pera Olajinka pocinje.. Sta znam, trkački nije loš, može da pritisne zadnju liniju Leha, koja hoće da iznosi loptu pasom, a nije bas tehnički najbolja. Svakako mi Milson ne bi počinjao utakmicu zbog one *urcobolje protiv TSC-a. Ako bude Olajinka u sastavu ima smisla da krene i Katai umesto Duartea, da dobijemo malo na kreaciji, jer su nam oba krila tehnički tanka.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ulazim na flashscore da bacim pogled kad počinje Pafos - Dinamo, kad ono 2. minut i već 1-0 za Kiprane...
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Kakav gol Pafosa kuku. Kijevljani kao amateri. Svidja mi se ova trava na Kipru, neće biti teško igrati tamo. 1
Todo Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Razbiše Kiprani Dinamo. Kako mi uvek naletimo na neke "no name" klubove koji baš te godine odigraju sezone najbolje u istoriji. Od Šerifa koji prodje 3 runde kao autsajder, i na kraju tuče Real u Madridu i Šahtjor. Izraelci pregaze Oly i nas, i dobiju kasnije Juve. U sad Kiprani koji imaju kof u rangu Vojvodine a gaze sve redom.
suptil Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago @Todo Nije valjda da si u fazonu prpa bato? 😄 NIsu ove kvalifikacije one od pre 20 i kusur godina kada smo ispadali od stvarnih ala koje su onda u LS igrali ubedljivo najbolje evro sezone od Leverkuzena pa nadalje.
Todo Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago (edited) 3 minutes ago, suptil said: @Todo Nije valjda da si u fazonu prpa bato? 😄 NIsu ove kvalifikacije one od pre 20 i kusur godina kada smo ispadali od stvarnih ala koje su onda u LS igrali ubedljivo najbolje evro sezone od Leverkuzena pa nadalje. Ma ne,kakva prpa,već baš neverovatno da neke istoriske sezone neke leve ekipe odigraju kada smo im mi na putu. Za Šerifovu sezonu koju su imali, je u rangu Leverovog finala, ili PSV 1/2 i Rendzersovog finala😁i Milanove titule naravno😁 Edited 37 minutes ago by Todo
suptil Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago (edited) 2 minutes ago, Todo said: Ma ne,kakva prpa,već baš neverovatno da neke istoriske sezone neke leve ekipe odigraju kada smo im mi na putu. Za Šerifovu sezonu koju su imali, je u rangu Leverovog finala, ili PSV 1/2 i Rendzersovog finala😁 Drzavni vrh da pozove vlasnika Pafosa i da mu kazu ako hoce u Loznicu da ne koci sledece nedelje 😄 Salim se. Odlicna utakmica Fener - Fejnord 1:1 trenutno. Edited 35 minutes ago by suptil 1
Мџе Posted 30 minutes ago Author Posted 30 minutes ago Svidja mi se šta sam video u pp. I jedna i druga ekipa imaju tehničkih i taktičkih nedostataka i mislim da je Leh posloženija ekipa od ove dve. Dobra stvar su teren i što je plej-of pa će morati da se igra u 9 uveče a ne u onim nenormalnim dnevnim terminima (i na to se doda velika vlažnost u vazduhu). Ovaj zicer moramo iskoristiti. U prvoj ostvariti prednost i u drugoj odigrati taktički.
Azazelkg Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Mateus - Seol, Rodrigo, Veljković, Tiknizjan - Krunić, Elšnik, Olajinka, Babicka, Duarte - Endiaje.... 1
Carl Johnson Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Olajinka protiv TSC-a nije mogao da veze jedan tacan pas, bas je bio kriminalan, malo smara Milojeva zaljubljenost u njega
Milko Miller Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Posto Leh proba da igra fudbal, a lako gube loptu posle presinga, Olajinka je verovatno logicnije rešenje od Milsona. Sa druge strane ovo je bila dobra prilika da se vidi kako bi Milson izgledao kad igra na svojoj poziciji u Evropi.
Recommended Posts