Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Štutgart, u kojem igra Lane Jovanović, igrač kojim nismo bili zadovoljni, pobijedio je sa 6:0 ekipu Tuluza tj. klub iz kojeg smo doveli igrača kojim oni nisu bili zadovoljni. Dakle, pojačali smo se igračem koji je bio višak u ekipi koja je deklasirana od strane ekipe koju je pojačao igrač koji je kod nas bio višak. Čudan splet okolnosti.
Valensija Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mali Jovanovic je trebao biti novi prospekt kluba. Za mene je njegova prodaja najveci kiks ovog prelaznog roka. 11
Maksim Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Valensija said: Mali Jovanovic je trebao biti novi prospekt kluba. Za mene je njegova prodaja najveci kiks ovog prelaznog roka. Jos se mali vodio kao bonus u situaciji kad nismo imali niti jedno desno krilo, slazem se potpuno morali smo da ga ostavimo i pustimo da se gradi kroz superligu a Milsona na transfer listu, vjerujem da smo slicne pare mogli izvuci kao sto smo dobili za Laneta. 4
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Small Owl said: Štutgart, u kojem igra Lane Jovanović, igrač kojim nismo bili zadovoljni, pobijedio je sa 6:0 ekipu Tuluza tj. klub iz kojeg smo doveli igrača kojim oni nisu bili zadovoljni. Dakle, pojačali smo se igračem koji je bio višak u ekipi koja je deklasirana od strane ekipe koju je pojačao igrač koji je kod nas bio višak. Čudan splet okolnosti. Ne samo što igra za njih, već je dao gol i imao asistenciju. Tj na svakom pripremnom meču je bio zapažen i uopšte ne bi iznenadilo da bude deo uže rotacije. Mlad, ultra brz, tehnika, jedino desno krilo pravo u ekipi i utopili za prvu jaču ponudu.....da bi mi 2 meseca nakon toga dovodili neku mačku u dzaku. Jbg al kod nas se zna da je sve na prodaju, samo da se obrću pare.
Christofer Moltisanti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Small Owl said: Štutgart, u kojem igra Lane Jovanović, igrač kojim nismo bili zadovoljni, pobijedio je sa 6:0 ekipu Tuluza tj. klub iz kojeg smo doveli igrača kojim oni nisu bili zadovoljni. Dakle, pojačali smo se igračem koji je bio višak u ekipi koja je deklasirana od strane ekipe koju je pojačao igrač koji je kod nas bio višak. Čudan splet okolnosti. Po ovoj analogiji mi smo bili šampioni Evrope one sezone kad smo Liverpul pocepali na Marakani a oni kasnije osvojili. 2
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Luka Zarić ozbiljno izgleda. Prvi kontakt, dribling, šut i pre svega brzina. Sve je tu.
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Christofer Moltisanti said: Po ovoj analogiji mi smo bili šampioni Evrope one sezone kad smo Liverpul pocepali na Marakani a oni kasnije osvojili. Ne pravim ja nikakve analogije, samo primjećujem splet okolnosti. 1
Azazelkg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Milko Miller said: Kako, rođaci, mirno da spavamo... Leh dobio večeras....
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Leh igra prvenstvenu pred vaznu utakmicu u Evropi? Budale. 2 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Nikola said: Leh igra prvenstvenu pred vaznu utakmicu u Evropi? Budale. Odlozili bi sa merakom, ali kao i kod nas - dozvoljeno je samo jedno odlaganje, pa su se odlucili da odloze sledece kolo.
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ako imaš mogućnost da odložiš hvala Bogu da ćeš je iskoristiti. Ne radi se samo o tome da ekipa nije u ritmu i da hvata formu već ti utakmica izmedju oduzima dragocene vreme za pripremu za najbitniji deo sezone (za nas). Mislim to otprilike izgleda ovako. Dan prvi i drugi: Trening u grupama i individualno gde su vežbe prilagodjene onome kako odredjena ekipa igra: da li je to odbrana od dugih lopti, prilogodjavanje na visok pritisak (ako ga koriste), prekide, uvežbavanje napada i kretnji ako se protivnik brani u niskom bloku itd. Dan treći: Ujutru taktičke vežbe na to kako će ekipa stajati na terenu (otprilike se zna ko će biti u sastavu na utakmici sutra) i uveče sastanak pred utakmicu gde se predočavaju analize i očekivanja od igrača na utakmici. Razgovori o tome kako žele da igraju sutra, na šta da obrate pažnju, motivacionu govor itd. Dan četvrti: Putovanje i utakmica. Dan peti: Oporavak i nema treninga. E sada tu se ne radi samo o igračima već da je skoro ceo stručni štab posvećen narednoj utakmici i eventualno imaju jednog ili dvoje zaduženih za analizu utakmice koja dolazi u sredini sledeće nedelje. Zašto bi gubili pet, četiri ili neka bude i tri dana (nisam siguran kako se radi kod nas za SL) pripreme za Vojvodinu umesto da celu nedelju posvete Lehu i odu odmorni na jedno od ključnih gostovanja ove sezone. 1
Recommended Posts