Srki Posted yesterday at 07:51 AM Posted yesterday at 07:51 AM I Bajo i Šavi tankosava. Teško da mogu u prvu postavu, i jedan i drugi a mislim da su projektovani za startere. Prvi je sirov, tek treba da se brusi pa da vidimo šta će od njega da bude. Bacio sam pogled na njegove highlightse protiv Slovana: Za mene lično ovo je neubedjivo za jednu tako osetljivu poziciju i nije profil koji bi se uklopio u naš stil igre. Dečko je ball winnning midfielder i bolje mu leže ekipe koje ne igraju na posed, već igraju vertikalno i forsiraju tranziciju, što def nismo mi. Deluje i da nema najbolji top speed, ovaj iz Slovana na 3:45 ga je ostavio u prašini, nije mogao lasom da ga zaustavi. Smatram da smo morali da dovedemo ovde drugi tip igrača, brzog, agilnog i pre svega jakog na lopti sa velikim radijusom kretanja, koji bi bio komplementaran sa Elšnikom. Što se tiče Šavija, baš tanka statistika, čak i u Kiparskoj ligi. Ne mogu baš da skapiram Marinov rezon kod dovodjenja ovog igrača, osim da igra na poziciji koja nam je deficitrana i da mu je glavna odlika brzina. Deluje mi kao ona klasična kupovina, e treba nam desno krilo, razglasi menadžerima, ponudiće nam već nekog takvog, bez nekog detaljnog praćenja. Ili Marin koristi neku AI tehnologiju, pa na malom uzorku vidi nešto što je teško vidljivo navijačima Tuluza i nama smrtnicima 2
Maksim Posted yesterday at 08:08 AM Posted yesterday at 08:08 AM 14 minutes ago, Srki said: I Bajo i Šavi tankosava. Teško da mogu u prvu postavu, i jedan i drugi a mislim da su projektovani za startere. Prvi je sirov, tek treba da se brusi pa da vidimo šta će od njega da bude. Bacio sam pogled na njegove highlightse protiv Slovana: Za mene lično ovo je neubedjivo za jednu tako osetljivu poziciju i nije profil koji bi se uklopio u naš stil igre. Dečko je ball winnning midfielder i bolje mu leže ekipe koje ne igraju na posed, već igraju vertikalno i forsiraju tranziciju, što def nismo mi. Deluje i da nema najbolji top speed, ovaj iz Slovana na 3:45 ga je ostavio u prašini, nije mogao lasom da ga zaustavi. Smatram da smo morali da dovedemo ovde drugi tip igrača, brzog, agilnog i pre svega jakog na lopti sa velikim radijusom kretanja, koji bi bio komplementaran sa Elšnikom. Što se tiče Šavija, baš tanka statistika, čak i u Kiparskoj ligi. Ne mogu baš da skapiram Marinov rezon kod dovodjenja ovog igrača, osim da igra na poziciji koja nam je deficitrana i da mu je glavna odlika brzina. Deluje mi kao ona klasična kupovina, e treba nam desno krilo, razglasi menadžerima, ponudiće nam već nekog takvog, bez nekog detaljnog praćenja. Ili Marin koristi neku AI tehnologiju, pa na malom uzorku vidi nešto što je teško vidljivo navijačima Tuluza i nama smrtnicima Pisali su mediji jos prije 2 mjeseca da nam je ponudjen ovaj Babicka, apsolutno se slazem sa napisanim stisnuli smo panic button i daj sta das u momentu.Bas previse novca za jednu ovako neprovjerenu opciju i da kazemo macku u dzaku, moralo se tu dovesti neko sigurnije rijesenje makar i platili vise.
Stara skola Posted yesterday at 08:09 AM Posted yesterday at 08:09 AM 17 minutes ago, Srki said: I Bajo i Šavi tankosava. Teško da mogu u prvu postavu, i jedan i drugi a mislim da su projektovani za startere. Prvi je sirov, tek treba da se brusi pa da vidimo šta će od njega da bude. Bacio sam pogled na njegove highlightse protiv Slovana: Za mene lično ovo je neubedjivo za jednu tako osetljivu poziciju i nije profil koji bi se uklopio u naš stil igre. Dečko je ball winnning midfielder i bolje mu leže ekipe koje ne igraju na posed, već igraju vertikalno i forsiraju tranziciju, što def nismo mi. Deluje i da nema najbolji top speed, ovaj iz Slovana na 3:45 ga je ostavio u prašini, nije mogao lasom da ga zaustavi. Smatram da smo morali da dovedemo ovde drugi tip igrača, brzog, agilnog i pre svega jakog na lopti sa velikim radijusom kretanja, koji bi bio komplementaran sa Elšnikom. Što se tiče Šavija, baš tanka statistika, čak i u Kiparskoj ligi. Ne mogu baš da skapiram Marinov rezon kod dovodjenja ovog igrača, osim da igra na poziciji koja nam je deficitrana i da mu je glavna odlika brzina. Deluje mi kao ona klasična kupovina, e treba nam desno krilo, razglasi menadžerima, ponudiće nam već nekog takvog, bez nekog detaljnog praćenja. Ili Marin koristi neku AI tehnologiju, pa na malom uzorku vidi nešto što je teško vidljivo navijačima Tuluza i nama smrtnicima Sve se slazem, ali se ipak nadam da ce da bude neki novi Djiga. x2 u ovom slucaju
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo su pojacanja za kvalifikacije, videcemo koja ce biti za LS ako se plasiramo 😁
zemljoradnik Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, suptil said: Ovo su pojacanja za kvalifikacije, videcemo koja ce biti za LS ako se plasiramo 😁 Ako prođemo Leh, koliko još ima prepreka do grupne faze LŠ?
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 minutes ago, zemljoradnik said: Ako prođemo Leh, koliko još ima prepreka do grupne faze LŠ? Jos jedna runda. Plejof. 1
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 minutes ago, zemljoradnik said: Ako prođemo Leh, koliko još ima prepreka do grupne faze LŠ? Nakon Leha ide plej of koji je poslednja prepreka do grupne faze LS, a tamo su nam potencijalni protivnici: Bazel Sturm Karabag/Skendija Slovan Bratislava/Kairat Dinamo Kijev/Pafos 1
Мџе Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Ako dodju ova trojica ove nedelje (Tadić, Bajo i Babicka) po prvi put u istoriji ćemo biti baš dobri favoriti u plej-ofu. 7
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nama je juce prosao rok za prijavu igraca za Leh. Mozemo da dodamo dva igraca dan pre prve utakmice. Verovatno ce to biti Badzo i Babicka. Tadic, ako dodje, ce verovatno biti prijavljen za plejof.
Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja baš mislim da nam Bajo donosi jednu drugačiju varijantu na sredini terena. Da je poenta da sa njim dobijamo nešto drugo, a da Elšnik i Krunić i dalje mogu da startuju u nekim utakmicama. Kad se budemo više branili Bajo bi trebao da bude starter, u utakmicama u kojima se očekuje da mi imamo veći posjed lopte mogao bi ostane na klupi.
Stara skola Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, Мџе said: Ako dodju ova trojica ove nedelje (Tadić, Bajo i Babicka) po prvi put u istoriji ćemo biti baš dobri favoriti u plej-ofu. Pod uslovom da dodjemo do Play Off-a 😉 Moje misljenje je da smo jako stari, dok nas provale ubice nas na trcanje. samo daj sirinu iole ozbiljni takticki doteran tim. A mislim da u domacici necemo izgubiti ni bod 1
Ikac Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Srki said: I Bajo i Šavi tankosava. Teško da mogu u prvu postavu, i jedan i drugi a mislim da su projektovani za startere. Prvi je sirov, tek treba da se brusi pa da vidimo šta će od njega da bude. Bacio sam pogled na njegove highlightse protiv Slovana: Za mene lično ovo je neubedjivo za jednu tako osetljivu poziciju i nije profil koji bi se uklopio u naš stil igre. Dečko je ball winnning midfielder i bolje mu leže ekipe koje ne igraju na posed, već igraju vertikalno i forsiraju tranziciju, što def nismo mi. Deluje i da nema najbolji top speed, ovaj iz Slovana na 3:45 ga je ostavio u prašini, nije mogao lasom da ga zaustavi. Smatram da smo morali da dovedemo ovde drugi tip igrača, brzog, agilnog i pre svega jakog na lopti sa velikim radijusom kretanja, koji bi bio komplementaran sa Elšnikom. Što se tiče Šavija, baš tanka statistika, čak i u Kiparskoj ligi. Ne mogu baš da skapiram Marinov rezon kod dovodjenja ovog igrača, osim da igra na poziciji koja nam je deficitrana i da mu je glavna odlika brzina. Deluje mi kao ona klasična kupovina, e treba nam desno krilo, razglasi menadžerima, ponudiće nam već nekog takvog, bez nekog detaljnog praćenja. Ili Marin koristi neku AI tehnologiju, pa na malom uzorku vidi nešto što je teško vidljivo navijačima Tuluza i nama smrtnicima Sigurno nismo u ovoj fazi, pa moguće i u naredne dve, ali nemam ništa protiv da imamo ball winning igrača u Ligi šampiona. Ovaj Babika ne znam, statistika nije sve mada lepo bi bilo da je malo bolja. Nauka o imenima kaže da se ne nadamo mnogo, liči to na Motika mnogo. Treba nam igrač tu k'o lebac. Ako dođu i Tadić i on, uz Ivanića i Kataija koji su sigurni, imaćemo još Milsona, Radonjića, Olajinku, Lučića i Pruceva na ofanzivnim veznim/krilima. Moraće barem dvojica van, idealno trojica pa da ima više prostora i za Kostova.
Prijatelj Mitar Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Posle ovog prelaznog roka imace smisla da navijaci skandiraju - "Igrate ko Babičke!" 1 6
Nedeljko Subotić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Šta je fora s onolikom količinom navodno poljskih naloga koji su se nakačili na Zvezdin post na X u kome se najavljuju utakmice protiv Leha. To botovi-trolovi ili ih mržnja toliko nagrizla? Po onom što sam video od tekstova i komentara po njihovim medijima dosta su umereniji. Mahom daju veće šanse Zvezdi za prolaz dalje.
Ikac Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 46 minutes ago, Nedeljko Subotić said: Šta je fora s onolikom količinom navodno poljskih naloga koji su se nakačili na Zvezdin post na X u kome se najavljuju utakmice protiv Leha. To botovi-trolovi ili ih mržnja toliko nagrizla? Po onom što sam video od tekstova i komentara po njihovim medijima dosta su umereniji. Mahom daju veće šanse Zvezdi za prolaz dalje. Šta znam, generalno Poljaci su skroz stali na stranu Ukrajine, a već smo videli kakav je odnos Ukrajinaca prema nama zbog podrške Rusiji. Moguće da se i ovi vode tom logikom.
Prijatelj Mitar Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 10 minutes ago, Ikac said: Šta znam, generalno Poljaci su skroz stali na stranu Ukrajine, a već smo videli kakav je odnos Ukrajinaca prema nama zbog podrške Rusiji. Moguće da se i ovi vode tom logikom. Poljaci jesu na strani Ukrajine ali prema nama ne osecaju antagonizam, naprotiv. Gledaju na nas sa simpatijama. 4
Perkos2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Poljske navijačke grupe su među značajnijima u Evropi i dolazak delija im je jedna od većih "poslastica", zato i delije rade posebne pripreme da ne upadnu u makaze negde na auto putu ili po gradu. Mislim da su oni iz Gdanjska najviše željni "krvi" i sukoba a tu su neke bratske grupe iz Hrvatske koje će rado priskočiti u pomoć 1
Nedeljko Subotić Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovo što spominjem ne liči mi na tipičan navijački i huliganski "diskurs". Sve je podignuto na neki viši nivo i deluje ko da organizovano i orkestrirano. Nismo mi Poljacima nešto posebno u orbiti, niti nešto bitni, niti verujem da imaju neki posebno izražen generalni stav o nama. Ko što rekoh, u medijima i komentarima je dosta sve odmerenije i uglavnom se svodi na sport, čak i na navijačkom forumu Leha toga nije bilo.
berti Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Lehovi su navodno u dobrim odnosma sa pojedinim Spartakovim grupama, ali delije se organizuju kao da idu u Rim, kao da idu najvecim neprijateljoma u goste. Pominje se da ej bilo nekih pregovora o organizovanoj tuci pre utakmice, videcemo sta ce da bude. Postoji taj obostrani respekt, plus apsolutna podrska poljskih navijaca u vezi Kosova kao dela Srbije.
fradler Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Quote - Hvala ti, Shavy, i srećno u nastavku karijere. Imao je sjajan mentalitet. Lako je svesti ga na njegovu nespretnu tehniku, ali lično sam ga zavoleo zbog svega ostalog. - Bili su dragoceni njegovi golovi na početku sezone, ali ostaće osećaj neiskorišćenog potencijala, jer njegova sposobnost da stvori šansu ide ruku pod ruku sa nesposobnošću da je kvalitetno završi. - Nažalost, njegovi minuti tokom trenutnih priprema pokazuju da je njegova mana užasne završnice i dalje prisutna. Šteta. Srećno mu u novom klubu. Ako je tačno da je prodat za 4 miliona, to je odlična prodaja. - Sve najbolje, Shavy. Voleo sam tog igrača. Uspeo je sam da utiša Velodrom. Šteta zbog nedostatka efikasnosti... Ali ako je stvarno 4 miliona, to je dobra prodaja. - U takmičenjima lošijeg kvaliteta fudbala, mogao bi sasvim solidno da funkcioniše. Ne treba zaboraviti da je imao jako dobar početak sezone, nekoliko puta nas je izvukao. Ima zaista izvanredne fizičke predispozicije i u prodoru je bio sasvim korektan i aktivan. Dakle, nije sve za bacanje, pogotovo jer je uvek pokazivao sjajan mentalitet. Uveren sam da može pristojno da odradi posao na nešto nižem nivou. - Nisam siguran da li je možda vredelo istrajavati i čekati na neki klik kod njega, ali čini mi se da su mu tehničke slabosti ipak prevelike. - Izgleda da je na izlaznim vratima. Ima neke kvalitete, ali ne za klub koji cilja top 10 u Francuskoj i evropska takmičenja. - Šteta što ide, jer je verovatno uz Kinga naš jedini ofanzivac koji ima dovoljno snage i brzine da se nosi s igračima iz vrha Lige 1. Redovno ostavlja čuvare iza sebe, jedini u timu koji to zna. To je izuzetno vredno. U ovom sistemu nam treba takav profil. Slažem se s mišljenjem da nije ništa više sebičan od Aboukhlala, ali ima nesigurniju tehniku i haotičniji stil. Ipak, on je napast za protivničku odbranu. Pitajte samo defanzivce Marseja šta misle o njemu. - Treba mu samo kupiti slušalicu i dodeliti nekoga iz stručnog štaba da mu viče u uvo "dodaj!" i odmah ćemo povećati napadačku efikasnost. - Brzinu ima i protiv ekipa koje igraju visoko i ostavljaju prostor, može da bude opasan. Protiv zatvorenijih timova to već ide teže. Čm je Murillo (brz defanzivac) uzeo da ga čuva, Babicka je nestao sa terena. Ima potencijala, ali ako ne popravi tehniku, biće teško, ne može se osloniti samo na brzinu. Nije veliki dribler i ne snalazi se protiv niskih blokova. Igranje na krilu zahteva bolju tehniku i pregled igre. Možda bi kao napadač imao budućnost, ako poradi na završnici. Ukratko: ima još mnogo da radi. Neki od poslednjih komentara o Babicki sa Tuluzuvog foruma. Opsti konsenzus je da je prodaja za 4 miliona dobar potez, iako igrac ima odredjene kvalitete - odlican mentalitet, unosi energiju i daje sve od sebe, fizicko-atletski mocan cak i na nivou Lige 1, brz i prodoran, lako ulazi sanse. Mane su sto je los tehnicar i ocajan realizator, slab pregled igre, ima los centarsut i nema osecaj za pas. U sustini, kao da citam komentare o Bukariju... 5
Milko Miller Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sigurno je Babicka, on je danas stigao u Beograd.
Jeremija123 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Škorpijoni su nadimak za tim Gambije, moguće da je Bajo. 1
Recommended Posts