Small Owl Posted April 1 Posted April 1 Taman da napisem da nikad nisam čuo da se ljudi iz uprave kluba prepucavaju preko medija, sjetim se da je Nebojša onomad iznadim'o Džaju šakama. Sve u svemu, veliko razocarenje je Mijat.
pendulum Posted April 2 Posted April 2 Koliko se Mijat srozao u očima navijača. Baš tuga. A prvi sam bio presrećan kad je došao i konačno doneo (bar je tako delovalo) taj evropski šmek u poslovanju i komuniakciji. Ljudi su bili ponovo u euforiji. Jedan od najboljih igrača u istoriji FK-a, čovek koji je imao i veliku evropsku karijeru, radio kao direktor Reala, imao veze sa agentima i ljudima iz fudbala širom kontinenta...na kraju će da bude u pravu Čolović koji je pisao da je Mijat tu samo trojanski konj i mnogo opasniji od ovih drugih biznismena jer ga ljudi vole i poštuju i daju mu mnogo kredita. Došli smo do trenutka da imam mnogo više poverenja u Milku Forcan da želi dobro Partizanu, od Peđe. 2
Barkley#34 Posted April 5 Posted April 5 Milošević – Roganović, Milić, Mitrović, Đurđević – Dragojević, Zdjelar – Sek, Vukotić, B.Kostić – Polter
Barkley#34 Posted April 5 Posted April 5 Naša krila su jezivo beskorisna. Vukoti se igra fudbal, lepo je to videti za promenu.
Barkley#34 Posted April 5 Posted April 5 Koliko nam fali još jedan iole kreativniji igrač u polju i da po bokovima budemo malo opasniji.
Stiletto Posted April 5 Author Posted April 5 A tek koliko nam fali cirka deset fudbalera koji znaju da igraju fudbal... Cela ova sezona od početka do kraja ne liči ni na šta.
Xpert Posted April 5 Posted April 5 Da ne stoji da Cuka ima crveni, nikad ne bih pomislio da imamo igraca vise. Potpuna bezidjenost i nemoc.
Petkovic Miroslav97 Posted April 5 Posted April 5 Nerealno koliko loše napadate u pozicionom napadu. Ovaj crveni vam je više odmogao nego pomogao.
le piaf Posted April 5 Posted April 5 A mislili smo da je problem u onom dunsteru Stojakoviću. Mnogo loša ekipa.
Barkley#34 Posted Tuesday at 03:34 PM Posted Tuesday at 03:34 PM Mi smo i u prvom delu sezone imali dosta problema da damo gol kada Milošević nije na terenu, ništa se tu nije promenilo. Jednostavno, nedostaje još jedan kreativac ispred kaznenog i bolja igra po bokovima i tu pomoći nema. A značio bi i bolji špic. Koliko god čudno zvučalo, vidi se napredak u odnosu na period pod onim nesrećnikom (kao da je moglo gore). Bolje se krećemo iako je to i dalje loše. Delujemo organizovanije. Mislim da je Blagojević predugo čekao sa izmenama, trebalo je ranije krenuti u napad. Zanima me kako bismo izgledali da smo dali gol u prvom. Vukota je dobio sva ovlašćenja i bilo je koristi od toga ali se previše troši pokušavajući da uzme loptu od naših štopera a onda i da da završni pas. Ne može to da prođe čak ni na ovom nivou. Drago mi je da se Trifa vratio, bio je najkonkretniji od svih bočnih igrača. Milić ima dobre reakcije ali je povremeno neozbiljan i previše rizikuje kada ima loptu. Dobro je da je i Milovanović oživeo, valjda će biti neke koristi od njega. Ovaj tim je slabiji od onog letos i jesenas. Pozicija na tabeli nije dobra i biće jako zajebano domoći se drugog mesta. Izgledi za leto takođe nisu neki. Nema ovde previše mesa za građenje ozbiljnije ekipe. Moralo bi dosta toga da se nadogradi. 1
Stiletto Posted Thursday at 03:06 PM Author Posted Thursday at 03:06 PM Hvala Bogu da jednom počne kako treba.
realno *w Posted Thursday at 03:06 PM Posted Thursday at 03:06 PM Lepo ga dade... Ne znam kad je zadnji put bio strelac.
realno *w Posted Thursday at 04:59 PM Posted Thursday at 04:59 PM Posle duže vremena utakmica koja me nije u potpunosti smorila.
Stiletto Posted Thursday at 05:02 PM Author Posted Thursday at 05:02 PM Tri lepa gola i pobeda. Da se za promenu i mi malo poradujemo. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 05:23 PM Posted Thursday at 05:23 PM Milić je danas bio baš loš, duvalo je tano gde je on čuvao. Dosta zanimljiva utakmica, sa puno prilika na obe strane. Pretekosmo nekako ali dosta toga je i dalje upitno. Nerviraju me glupe greške kad razvijemo kontru. Neprecizni pasovi, loš prijem, predugačak for - sve osnovne stvari.
Small Owl Posted Thursday at 05:44 PM Posted Thursday at 05:44 PM Lalat lijepo o Duletu, valjda kao svaki normalan čovjek.
Recommended Posts