realno *w Posted Sunday at 10:35 AM Posted Sunday at 10:35 AM Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli 😄 Na poluvremenu stoijim u redu za čaj, naravno nestane kad je bilo dvoje ljudi ispred mene... Za tu temperaturu, više nego dobra poseta. Igra - pa ono naše, standardno. U napadu ima tu lepih poteza, uz malo koncentracije, mogli smo da damo i 4-5 komada. Odbrana, standardno loša. Većinu napada sečemo na 40ak metara od gola i to je ok, ali ako probiju tu linuju, već smo u problemu. Svaki njihov ulazak u naših 16 je problem, jako teško oduzimamo loptu čak i ovako skromnoj ekipi. Jako mi drago zbog Trifunovićevog gola, jer je on u popriličnoj meri zajebao kod njihovog drugog gola, pa se videlo da želi da se iskupi. I naravno moram da pohvalim Jovana Miloševića, po ko zna koji put. Kakav igrač jbt. U prvih 20-30 minuta, kad se videlo da sredina nije najbolje ušla u meč, vraćao se do naše polovine, uzimao loptu, pravio viškove, delio pasove, ali bukvalno svaki njegov kontakt sa loptom je bio problem za njih. Meni iskreno dobar bio i Sek. Ovi imaju neverovatan strah od njega, napravili su bar 5 ozbiljno grubih startova nad njime, i 2 žuta su bili nad njime. Trudili se da ga lome odmah čim primi loptu, a ako slučajno uspe da krene, odmah udvajanje. Sve u svemu, bitna pobeda, da preživimo to zadnje kolo ovog dela i to je to. 2
realno *w Posted Sunday at 11:09 AM Posted Sunday at 11:09 AM edit: rispekt za devočicu i dečaka koji su na poluvremenu otpevali "oj Kosovo, Kosovo". Nisam ljubitelj tog ciklusa, ali ovo je baš bilo prelepo...
Tex_Willer Posted yesterday at 07:34 AM Posted yesterday at 07:34 AM 20 hours ago, realno *w said: Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli 😄 Na poluvremenu stoijim u redu za čaj, naravno nestane kad je bilo dvoje ljudi ispred mene... Za tu temperaturu, više nego dobra poseta. Igra - pa ono naše, standardno. U napadu ima tu lepih poteza, uz malo koncentracije, mogli smo da damo i 4-5 komada. Odbrana, standardno loša. Većinu napada sečemo na 40ak metara od gola i to je ok, ali ako probiju tu linuju, već smo u problemu. Svaki njihov ulazak u naših 16 je problem, jako teško oduzimamo loptu čak i ovako skromnoj ekipi. Jako mi drago zbog Trifunovićevog gola, jer je on u popriličnoj meri zajebao kod njihovog drugog gola, pa se videlo da želi da se iskupi. I naravno moram da pohvalim Jovana Miloševića, po ko zna koji put. Kakav igrač jbt. U prvih 20-30 minuta, kad se videlo da sredina nije najbolje ušla u meč, vraćao se do naše polovine, uzimao loptu, pravio viškove, delio pasove, ali bukvalno svaki njegov kontakt sa loptom je bio problem za njih. Meni iskreno dobar bio i Sek. Ovi imaju neverovatan strah od njega, napravili su bar 5 ozbiljno grubih startova nad njime, i 2 žuta su bili nad njime. Trudili se da ga lome odmah čim primi loptu, a ako slučajno uspe da krene, odmah udvajanje. Sve u svemu, bitna pobeda, da preživimo to zadnje kolo ovog dela i to je to. Moramo igrati sa 2 zadnja vezna, takodje oba stopera su užasna čisto defanzivno, jedan je prosečan jsl desni bek, drugi je tehnički top stoper, ali van tog bas tanko plus ima 18g. Takodje levog beka igra desni, jedino je Rogan na visini zadatka konstantno. Trifunovic je dosta sirov igrac, ali ima brzinu i dribling, dok pas i završnica su mu tanke, ali kad poklopi lomi precku.
realno *w Posted yesterday at 07:40 AM Posted yesterday at 07:40 AM Ja sam nekako mirniji kada je Bugarin na terenu. Da smo u subotu imali Natha i Karabeljova od starta drugog poluvremena, ne bi tu bilo drame. 1
Tex_Willer Posted yesterday at 08:39 AM Posted yesterday at 08:39 AM 57 minutes ago, realno *w said: Ja sam nekako mirniji kada je Bugarin na terenu. Da smo u subotu imali Natha i Karabeljova od starta drugog poluvremena, ne bi tu bilo drame. Zato I treba se prodati Ugresic, Karabeljov-Dragojevic-Vukotic mi je idealno u vezi, a i nije realno da se ista proba oko Milosevica ako ne budu jače prodaje. Takodje pozdravljam potencijalno dovođenje Jovanovića, klasa je taj dečko za nasu ligu, ali mora postojati otkup.
Barkley#34 Posted yesterday at 09:28 AM Posted yesterday at 09:28 AM 21 hours ago, realno *w said: Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli U subotu je bilo još i dobro u odnosu na to kako je bilo prethodnih nedelja. Obucite se bolje drugi put, šta da ti kažem. Što se tiče čaja, treba da izađeš dok se igra dodatno vreme u prvom pol. izbegneš gužvu tako. Mi imamo tri štopera od kojih je jedan večito povređen, jedan ima 18 godina i sklonje kiksevima a treći, najbolji, Milić, je morao rovit na teren u drugom poluvremenu, eto na šta nam lili odbrana. Inače, za njega je na portalima stajalo da neće igrati do kraja polusezone, ali očigledno je to bila patka, na našu sreću. Dalje, nemamo nijednog levog beka. Jurčević je više krilo ali pošto je vredan i odgovoran, nekako krpi tu poziciju i dosta učestvuje u napadu, uz odličnu saradnju sa Trifom, koji je takođe odgovoran i dosta trči, a kako je dobio na samopouzdanju, i u napadu je veoma koristan. Poprsvlja i centaršut ali i dalje je dosta neprecizno. Mada, ne pamtim da je ovako probijao. I on je pre desno krilo, kao i Zuba, ali moraju da krpe levo. Sve u svemu, stalno nešto krpimo. Zato sam i ja najmirniji kada su Vanja i Janis ispred odbrane, posebno jer nisu samo trkači nego umeju da igraju ka napred a i da se čak ubace u napad. Prvi gol smo delom primili i zato što je Vanja bio na štoperu a Simić ispred. Vanja je očajan na štoperu, osim kada se spušta kao treći, a ovaj ga stalno gura da to igra. Kasnije je napravio glupost sa izvođenjem Vukotića pa je Vanju gurnuo napred. Horor, jbt. Inače, dešava nam se da samo prestanemo da igramo u nekom trenutku - Niš, KG, preksinoć. Nije Napredak slučajno poslednji, nedopustivo je da im dopustimo da se onako vrate i da se tresemo poslednjih dvadesetak minuta da ponovo ne izjednače. 48 minutes ago, Tex_Willer said: Takodje pozdravljam potencijalno dovođenje Jovanovića, klasa je taj dečko za nasu ligu, ali mora postojati otkup. Samo se bojim da ne postanemo taoci te porodice. 1
pendulum Posted yesterday at 10:24 AM Posted yesterday at 10:24 AM Ako ništa drugo, bar su nam utakmice rezultatski zanimljive 🙂 Solidno veče na JNA. Standardno dobra popunjenost istoka. 1
Barkley#34 Posted yesterday at 11:14 AM Posted yesterday at 11:14 AM Ovog puta značajno više nego standardno. 1
realno *w Posted yesterday at 11:24 AM Posted yesterday at 11:24 AM 1 hour ago, Barkley#34 said: U subotu je bilo još i dobro u odnosu na to kako je bilo prethodnih nedelja. Obucite se bolje drugi put, šta da ti kažem. Što se tiče čaja, treba da izađeš dok se igra dodatno vreme u prvom pol. izbegneš gužvu tako. Bili smo odlično obučeni, zimske kape, sve, ali brate kad krene sa nogu da vuče hladno 😄 Malca sam popeo na stolicu, ja nisam hteo. A za čaj sam skontao da sam trebao ranije, al jbg. Ne pamtim kad sam bio ovako zimi, uglavnom kad je bar malo lepše vreme. Ali planiramo na proleće većinu tekmi da dođemo, sada nam je kombinacija sa vozom idealna. 1
Barkley#34 Posted yesterday at 11:42 AM Posted yesterday at 11:42 AM Pomaže malo kada se stane na stolicu, ubi "'ladan beton", ali jeste, kako vreme odmiče shvataš kako se sve više kočiš. Mada, ponavljam, meni nije bilo toliko hladno u subotu. Recimo protiv Železničara po snegu je bilo jezivo. Još gledaš kako nas pune, užas jedan. Prošlog novembra u Pančevu je bilo sumanuto po vetru i kiši. Šetao sam se po tribini ceo meč da se ne bih zaledio. Nadam se da čemo da preživimo ove kriminalce iz IMT-a, pa da nastavimo da smetamo na prvom mestu, bar do derbija. Tada je lepše i na stadionu, sa više ljudi na tribinama.
Goofy Posted yesterday at 03:04 PM Posted yesterday at 03:04 PM Bilo je hladno protiv Dnjepra na JNA, 2:2 Odita oba gola, jedva očišćen sneg. Onda ga je MIre Radović tamo zavukao sa šesn'es za prolaz dalje. Ali najviše sam se smrz'o posle protiv CSK, 1:1 na JNA, mislim da je bilo -10C Popio sam litar grejane rakije kad sam stig'o kući. 2
Barkley#34 Posted yesterday at 03:57 PM Posted yesterday at 03:57 PM Čitam prvi pasus i već u glavi pišem odgovor da je to ništa u odnosu na CSKA u sledećem kolu. Protiv Dnjepra smo se makar grudvali, a protiv Rusa kao da smo igrali u Sibiru. 2
le piaf Posted yesterday at 08:43 PM Posted yesterday at 08:43 PM Može li se od Mijatovića očekivati neko pojačanje u prelaznom roku, čisto da probamo da zamutimo vodu, ili slaba vajda?
Barkley#34 Posted yesterday at 09:19 PM Posted yesterday at 09:19 PM Eventualno da nas pojača svojim odlaskom. 1
le piaf Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM 15 minutes ago, Barkley#34 said: Eventualno da nas pojača svojim odlaskom. Bilo bi lepo da se, za razliku od onomad kad smo sa Saletom ili Igorem bili na +5 na polusezoni, zapravo učini nešto da imamo neku polušansu za titulu. Ako se fino odradi IMT, +4 je dobra osnova za potencijalnu borbu sa Zvezdom. Ako nema love, nek se zaduže; ionako nismo dužni samo onome koga nismo pitali, ali bar imaš neku perspektivu da kreiraš neku bazu za izlazak iz ove žabokrečine u kojoj je klub skoro deceniju. Uostalom, nek prodaju Simića i Ugrešića kao najvrednije što imamo, i nek dovedu par iskusnih i proverenih fudbalera u svaku liniju tima, uz akcenat na odbranu i zadržavanje Miloševića, novom pozajmicom.
Alek The Great Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Najgore od svega sto moze da se desi jeste da se sad primimo na titulu i da sav novac koji "imamo" potrosimo na neka pojacanja. Ti dugovi moraju da se smanjuju kako bi za 3-4 sezone mozda bili na nuli. Prodaja 1-2 igraca u ovom roku je prihvatljiva, pogotovo ako je to pomenuti dvojac.
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 hours ago, le piaf said: Bilo bi lepo da se, za razliku od onomad kad smo sa Saletom ili Igorem bili na +5 na polusezoni, zapravo učini nešto da imamo neku polušansu za titulu. Ako se fino odradi IMT, +4 je dobra osnova za potencijalnu borbu sa Zvezdom. Ako nema love, nek se zaduže; ionako nismo dužni samo onome koga nismo pitali, ali bar imaš neku perspektivu da kreiraš neku bazu za izlazak iz ove žabokrečine u kojoj je klub skoro deceniju. Uostalom, nek prodaju Simića i Ugrešića kao najvrednije što imamo, i nek dovedu par iskusnih i proverenih fudbalera u svaku liniju tima, uz akcenat na odbranu i zadržavanje Miloševića, novom pozajmicom. Mnogo bi nam trebalo za tu polušansu. I CZ će se sastaviti, posebno kada završe sa Evropom. Najveći problem nam je da zadržimo ovaj tim. Kao što je Duljaju otišao Belić, odlaskom Miloševića bi nam se istom receptu raspala igra. Plus, ovaj mladi tim treba da se izbori sa pritiskom koji će biti sve veći, ali tako se postaje igrač pa neka se bore. Svaki meč nam je sličan, samo od okolnosti i iskorišćenih šansi na obe strane zavisi u kom će smeru otići. Bukvalno svaki put možemo da izgubimo bodove i najviše me nervira što retko odigramo sigurno, uz kontrolu cele utakmice, bez obzira na to ko je protivnik i gde igramo. Tako da teško da ćemo odraditi bilo šta, moraće ozbiljno da se rilja. Najviše bih voleo da napredujemo u kontroli utakmice, pa polako, iz kola u kolo. Ni sada nemamo dovoljno upotrebljivih igrača, posebno pozadi, a sa nekom prodajom bismo još više oslabili ionako zakrpljen tim. Najviše bi značio bar jedan upotrebljiv štoper, ali pošto je Simić projekat, trpećemo ga. Da se ponadamo da se Milić pretvori u prajm Nestu a Milovanović spoji nekoliko meseci čitav pa da delujemo barem malo ozbiljnije u odbrani. Ne treba se zaduživati jer nam ništa ne garantuje uspeh, a kao što rekoh, mnogo bi nam trebalo da postanemo ozbiljan tim. 1
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Alek The Great said: Najgore od svega sto moze da se desi jeste da se sad primimo na titulu i da sav novac koji "imamo" potrosimo na neka pojacanja. Ti dugovi moraju da se smanjuju kako bi za 3-4 sezone mozda bili na nuli. Prodaja 1-2 igraca u ovom roku je prihvatljiva, pogotovo ako je to pomenuti dvojac. Pa nema zaduživanja ako se oni prodaju, a oni su nekih 16-17m zbirno rekao bi. To je na nas budzet i ukupne troškove kluba kao Zvezda da proda dvojicu za 40m a i više.
Ref4ever Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago @Barkley#34 Da li si zadovoljan kako izgleda klub i cela priča oko FK nakon dolaska Mijata? Šta su plus i minus?
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Barkley#34 said: Mnogo bi nam trebalo za tu polušansu. I CZ će se sastaviti, posebno kada završe sa Evropom. Najveći problem nam je da zadržimo ovaj tim. Kao što je Duljaju otišao Belić, odlaskom Miloševića bi nam se istom receptu raspala igra. Plus, ovaj mladi tim treba da se izbori sa pritiskom koji će biti sve veći, ali tako se postaje igrač pa neka se bore. Svaki meč nam je sličan, samo od okolnosti i iskorišćenih šansi na obe strane zavisi u kom će smeru otići. Bukvalno svaki put možemo da izgubimo bodove i najviše me nervira što retko odigramo sigurno, uz kontrolu cele utakmice, bez obzira na to ko je protivnik i gde igramo. Tako da teško da ćemo odraditi bilo šta, moraće ozbiljno da se rilja. Najviše bih voleo da napredujemo u kontroli utakmice, pa polako, iz kola u kolo. Ni sada nemamo dovoljno upotrebljivih igrača, posebno pozadi, a sa nekom prodajom bismo još više oslabili ionako zakrpljen tim. Najviše bi značio bar jedan upotrebljiv štoper, ali pošto je Simić projekat, trpećemo ga. Da se ponadamo da se Milić pretvori u prajm Nestu a Milovanović spoji nekoliko meseci čitav pa da delujemo barem malo ozbiljnije u odbrani. Ne treba se zaduživati jer nam ništa ne garantuje uspeh, a kao što rekoh, mnogo bi nam trebalo da postanemo ozbiljan tim. Teško je očekivati od igrača čija je prosečna starost 23 godine, i to na nivou čitavog kluba (verujem da je startnih 11 još mlađe) neku kontrolu utakmice 90 minuta. To su i dalje neformirani fudbaleri, te je nekako normalno da imaju amplitude, padove koncentracije i periode kada samo zuje kao muve bez glave; ja bih im to otpisao na proces koji je neminovan tokom karijere, pogotovo kada iz omladinaca uletiš među seniore, skoro pa sa neba. Mislim da će i to doći, vremenom, ali je potrebno dovesti i neko kvalitetno pojačanje. Par iskusnih igrača u svaku liniju tima, poput Milića, Bugarina, ništa spektakularno da se obija prazna kasa; ali pomoć i podrška klincima da stasaju, budu neka tampon zona, regulatori pritiska koji će se povećavati sve više. Zašto im uskraćivati priliku da se bore za titulu, nadam se da u klubu imaju sluha. Elem iz tog dvojca Mijatović-Lazović, čuo sam da je Lazović uglavnom završavao igrače.
Goofy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Ref4ever said: @Barkley#34 Da li si zadovoljan kako izgleda klub i cela priča oko FK nakon dolaska Mijata? Šta su plus i minus? Da probam ja da odgovorim, iako nisam pitan. Prošle sezone sam sa mučninom u stomaku iščekivao i gledao utakmice FK. V&V uprava i gomila ispodprosečnih igrača da bolekurcijom u nastupu mi je ogadila klub sa kojim dišem 50 godina. Nova uprava, oštri rezovi u igračkom kadru i Mijat&Danko su delovali bolno ali neophodno. Za Danka sam znao da je naš do koske, za Mijata sam znao da će muljati neku svoju priču i da će se zahvaljivati svevišnjem (svestan sam da je to neizbežno, ako ne želimo da se ugasimo). Vrlo sam bio skeptičan šta dečurlija može i očekivao 4-6 mesto u ligi. Sad sam došao do toga da sa nestrpljenjem čekam svaku utakmicu. Deca su premašila sva moja očekivanja i ne zameram (gomilu očekivanih) gluposti u igri kad vidim želju i borbu. Jednostavno rečeno, volim da ih gledam. A to mi je najbitnije. Sad, neki pominju prodaje i pojačanja za borbu za titulu. Od tog posla nema ništa, neće deca izdržati, što zbog fudbalskih što nefudbalskih razloga, do kraja. Ali neka osnova je postavljena. Ako se vuku pametni potezi odlazaka i dolazaka, to može vratiti klub na pravi put. U suprotnom, sve po starom, a znajući ko se na kraju krajeva i dalje pita za sve, ne očekujem dobro. Ukratko, moja velika podrška za: 1 1
Goofy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I eto, čaša meda ište čašu žuči Quote https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/190698/fifa-suspendovala-partizan-u-naredna-tri-prelazna-roka/vest
le piaf Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Elem, dopuna, videh sad da nam je FIFA lupila zabranu tri godine na pojačanja zbog neisplaćenih dugovanja prema Andradeu. Moraju da regulišu 1.3M do 15.01. i sledećeg monitoringa. U ovoj državi nema nikakvih zakona i posledica za osobe koje nesavesno obavljaju svoj posao, poput Vazure i Vučelića recimo.
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Andrade je dokaz kako je sve puklo, čovek je odličan u ls, ali kod ni senka ovog igraca nije bio, neverovatno u ovoj našoj ligi da ga nisu uspeli bolje koristiti... Koliko je samo tih igraca od oko 30g dovodjeno i vrlo retko ko se izdigao.
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago @Ref4ever Ne znam šta da ti kažem, nemam sve informacije da bih mogao da kažem ko je za šta zaslužan a ko kriv pa uzmi ovo sa rezervom. Klub je očigledno u boljem stanju, makar našminkanom, radi se na infrastrukturi i marketingu. Dopao mi se generalni kurs da se iscedi drenovina iz omladinaca koji su nam preostali nakon vladavine odvratnog dvojca i da se napravi osnov za neke nove klince. Pojavila se pozitivna atmosfera, voleo bih kada bi brojka od subote bila standardna. Mijatu hvala za ulogu u dovođenju igrača iz CG, a za ostalo mi se više čini da se slika i priča a da drugi rade. Pogodila me je Blagojevićeva smena i posle Mijatov kretenski komentar na šta ovaj nije hteo da odgovara. Bilo je očigledno da je nešto puklo i možda najgori trenutak sezone mi je bio kada sam video neborbenost kod većeg broja igrača u Šapcu i na Brdu, što je dovelo do smene trenera. Sigurno je izbušen a uprava nije stala iza njega niti je imala neko rešenje kasnije. To mi je najveća zamerka i klubu i igračima. Trener je grešio, ali je i učio i ispravljao greške. Tako da od svih, najmanje mirišem Mijata. Bojim se daljih muljanja. Sviđa mi se koliko smo napredovali na terenu za godinu dana, uspostavljen je model igre, kostur tima (sa svim manama i prinudnim rešenjima), znalo se ko kad i na kom mestu igra, koje su izmene i slično. Napredak nekih igrača je svakome vidljiv. Pravi se dosta šansi. Svidela mi se fizička sprema (mada mislim da padamo s tim na poslednjim mečevima), borba i igra u Evropi, način na koji su prevazišli ispadanje i kako su odigrali veći deo jeseni. Primera radi, kao što su protiv Hibsa sve vreme, u oba meča napadali i jurili prolaz, tako i u derbiju nisu pali nakon 0-2 protiv jačeg protivnika nego su se borili. Međutim, nisam siguran da Stojaković to može da isprati. Normalno je da će se nešto isprobati tokom meča ali povremeno na ovim dosadašnjim utakmicama u potpunosti izgubi konce i ima fiks ideje. Od negativnog u vezi igre, naravno, tu je defanziva, ne samo zbog poslednje linije. Zatim, bilo je očiglednog forsiranja nekih igrača preko mere (Sek, Ugrešić). Neshvatljiv pad u igri u jednom trenutku, što sam pomenuo u prethodnom postu. Povremeni sebičluk (Andrej Kostić prednjači, ali dobro, dečja bolest) i dekoncentracija. Falilo je malo sreće i pameti u Evropi, ali smo na terenu izgledali smisleno. Poraz u kupu je veliki neuspeh ali desi se takva utakmica. Prvo mesto u ligi je potpuno neočekivano ali, nezavisno od pozicije na tabeli, rezultati su takođe za mene daleko iznad očekivanja, čak povremeno i iznad igre. Eto, nadam se da sam zadovoljio odgovorom. 1 hour ago, le piaf said: Teško je očekivati od igrača čija je prosečna starost 23 godine, i to na nivou čitavog kluba (verujem da je startnih 11 još mlađe) neku kontrolu utakmice 90 minuta. Kad otpišeš golmana ne smem ni da pogledam koji je prosek, verovatno ne prelazi 21 godinu. Slažem se generalno, ali današnji fudbal zahteva da i u tom pogledu dostigneš neki nivo inače ti sleduje lošija liga u karijeri. Moraju to da izleče. 1 hour ago, le piaf said: . Par iskusnih igrača u svaku liniju tima, poput Milića, Bugarina, ništa spektakularno da se obija prazna kasa; ali pomoć i podrška klincima da stasaju, budu neka tampon zona, regulatori pritiska koji će se povećavati sve više Mislim da je to potrebno samo u odbrani. Na sredini su Batko i Natho, vratiće se i Zahid, Trifa iako mlad je već dovoljno iskusan a Milošević igra kao mator. Plus je velika konkurencija i sada, nema dovoljno minuta za sve, ne bih gušio igrače koji su tu. Ali u odbrani fali jedan igrač kao Krstajić ili komšijski Dragović. 1 hour ago, le piaf said: Zašto im uskraćivati priliku da se bore za titulu, nadam se da u klubu imaju sluha. Moja logika je da se ne treba ložiti na titulu niti ih pritiskati, obrazloženo već, ali da treba da se bore kao da je svaki meč finale, što i jeste. Ne smeju da padnu ni nakon nekog eventualnog neuspeha. Eto, i taj nedostatak kupa može biti prednost - nema popravnog, sve ide na jednu kartu. Jednostavno, neka daju sve od sebe pa šta bude.
Recommended Posts