realno *w Posted yesterday at 10:35 AM Posted yesterday at 10:35 AM Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli 😄 Na poluvremenu stoijim u redu za čaj, naravno nestane kad je bilo dvoje ljudi ispred mene... Za tu temperaturu, više nego dobra poseta. Igra - pa ono naše, standardno. U napadu ima tu lepih poteza, uz malo koncentracije, mogli smo da damo i 4-5 komada. Odbrana, standardno loša. Većinu napada sečemo na 40ak metara od gola i to je ok, ali ako probiju tu linuju, već smo u problemu. Svaki njihov ulazak u naših 16 je problem, jako teško oduzimamo loptu čak i ovako skromnoj ekipi. Jako mi drago zbog Trifunovićevog gola, jer je on u popriličnoj meri zajebao kod njihovog drugog gola, pa se videlo da želi da se iskupi. I naravno moram da pohvalim Jovana Miloševića, po ko zna koji put. Kakav igrač jbt. U prvih 20-30 minuta, kad se videlo da sredina nije najbolje ušla u meč, vraćao se do naše polovine, uzimao loptu, pravio viškove, delio pasove, ali bukvalno svaki njegov kontakt sa loptom je bio problem za njih. Meni iskreno dobar bio i Sek. Ovi imaju neverovatan strah od njega, napravili su bar 5 ozbiljno grubih startova nad njime, i 2 žuta su bili nad njime. Trudili se da ga lome odmah čim primi loptu, a ako slučajno uspe da krene, odmah udvajanje. Sve u svemu, bitna pobeda, da preživimo to zadnje kolo ovog dela i to je to. 2
realno *w Posted yesterday at 11:09 AM Posted yesterday at 11:09 AM edit: rispekt za devočicu i dečaka koji su na poluvremenu otpevali "oj Kosovo, Kosovo". Nisam ljubitelj tog ciklusa, ali ovo je baš bilo prelepo...
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 20 hours ago, realno *w said: Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli 😄 Na poluvremenu stoijim u redu za čaj, naravno nestane kad je bilo dvoje ljudi ispred mene... Za tu temperaturu, više nego dobra poseta. Igra - pa ono naše, standardno. U napadu ima tu lepih poteza, uz malo koncentracije, mogli smo da damo i 4-5 komada. Odbrana, standardno loša. Većinu napada sečemo na 40ak metara od gola i to je ok, ali ako probiju tu linuju, već smo u problemu. Svaki njihov ulazak u naših 16 je problem, jako teško oduzimamo loptu čak i ovako skromnoj ekipi. Jako mi drago zbog Trifunovićevog gola, jer je on u popriličnoj meri zajebao kod njihovog drugog gola, pa se videlo da želi da se iskupi. I naravno moram da pohvalim Jovana Miloševića, po ko zna koji put. Kakav igrač jbt. U prvih 20-30 minuta, kad se videlo da sredina nije najbolje ušla u meč, vraćao se do naše polovine, uzimao loptu, pravio viškove, delio pasove, ali bukvalno svaki njegov kontakt sa loptom je bio problem za njih. Meni iskreno dobar bio i Sek. Ovi imaju neverovatan strah od njega, napravili su bar 5 ozbiljno grubih startova nad njime, i 2 žuta su bili nad njime. Trudili se da ga lome odmah čim primi loptu, a ako slučajno uspe da krene, odmah udvajanje. Sve u svemu, bitna pobeda, da preživimo to zadnje kolo ovog dela i to je to. Moramo igrati sa 2 zadnja vezna, takodje oba stopera su užasna čisto defanzivno, jedan je prosečan jsl desni bek, drugi je tehnički top stoper, ali van tog bas tanko plus ima 18g. Takodje levog beka igra desni, jedino je Rogan na visini zadatka konstantno. Trifunovic je dosta sirov igrac, ali ima brzinu i dribling, dok pas i završnica su mu tanke, ali kad poklopi lomi precku.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam nekako mirniji kada je Bugarin na terenu. Da smo u subotu imali Natha i Karabeljova od starta drugog poluvremena, ne bi tu bilo drame. 1
Tex_Willer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 57 minutes ago, realno *w said: Ja sam nekako mirniji kada je Bugarin na terenu. Da smo u subotu imali Natha i Karabeljova od starta drugog poluvremena, ne bi tu bilo drame. Zato I treba se prodati Ugresic, Karabeljov-Dragojevic-Vukotic mi je idealno u vezi, a i nije realno da se ista proba oko Milosevica ako ne budu jače prodaje. Takodje pozdravljam potencijalno dovođenje Jovanovića, klasa je taj dečko za nasu ligu, ali mora postojati otkup.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 21 hours ago, realno *w said: Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli U subotu je bilo još i dobro u odnosu na to kako je bilo prethodnih nedelja. Obucite se bolje drugi put, šta da ti kažem. Što se tiče čaja, treba da izađeš dok se igra dodatno vreme u prvom pol. izbegneš gužvu tako. Mi imamo tri štopera od kojih je jedan večito povređen, jedan ima 18 godina i sklonje kiksevima a treći, najbolji, Milić, je morao rovit na teren u drugom poluvremenu, eto na šta nam lili odbrana. Inače, za njega je na portalima stajalo da neće igrati do kraja polusezone, ali očigledno je to bila patka, na našu sreću. Dalje, nemamo nijednog levog beka. Jurčević je više krilo ali pošto je vredan i odgovoran, nekako krpi tu poziciju i dosta učestvuje u napadu, uz odličnu saradnju sa Trifom, koji je takođe odgovoran i dosta trči, a kako je dobio na samopouzdanju, i u napadu je veoma koristan. Poprsvlja i centaršut ali i dalje je dosta neprecizno. Mada, ne pamtim da je ovako probijao. I on je pre desno krilo, kao i Zuba, ali moraju da krpe levo. Sve u svemu, stalno nešto krpimo. Zato sam i ja najmirniji kada su Vanja i Janis ispred odbrane, posebno jer nisu samo trkači nego umeju da igraju ka napred a i da se čak ubace u napad. Prvi gol smo delom primili i zato što je Vanja bio na štoperu a Simić ispred. Vanja je očajan na štoperu, osim kada se spušta kao treći, a ovaj ga stalno gura da to igra. Kasnije je napravio glupost sa izvođenjem Vukotića pa je Vanju gurnuo napred. Horor, jbt. Inače, dešava nam se da samo prestanemo da igramo u nekom trenutku - Niš, KG, preksinoć. Nije Napredak slučajno poslednji, nedopustivo je da im dopustimo da se onako vrate i da se tresemo poslednjih dvadesetak minuta da ponovo ne izjednače. 48 minutes ago, Tex_Willer said: Takodje pozdravljam potencijalno dovođenje Jovanovića, klasa je taj dečko za nasu ligu, ali mora postojati otkup. Samo se bojim da ne postanemo taoci te porodice. 1
pendulum Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako ništa drugo, bar su nam utakmice rezultatski zanimljive 🙂 Solidno veče na JNA. Standardno dobra popunjenost istoka. 1
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: U subotu je bilo još i dobro u odnosu na to kako je bilo prethodnih nedelja. Obucite se bolje drugi put, šta da ti kažem. Što se tiče čaja, treba da izađeš dok se igra dodatno vreme u prvom pol. izbegneš gužvu tako. Bili smo odlično obučeni, zimske kape, sve, ali brate kad krene sa nogu da vuče hladno 😄 Malca sam popeo na stolicu, ja nisam hteo. A za čaj sam skontao da sam trebao ranije, al jbg. Ne pamtim kad sam bio ovako zimi, uglavnom kad je bar malo lepše vreme. Ali planiramo na proleće većinu tekmi da dođemo, sada nam je kombinacija sa vozom idealna. 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pomaže malo kada se stane na stolicu, ubi "'ladan beton", ali jeste, kako vreme odmiče shvataš kako se sve više kočiš. Mada, ponavljam, meni nije bilo toliko hladno u subotu. Recimo protiv Železničara po snegu je bilo jezivo. Još gledaš kako nas pune, užas jedan. Prošlog novembra u Pančevu je bilo sumanuto po vetru i kiši. Šetao sam se po tribini ceo meč da se ne bih zaledio. Nadam se da čemo da preživimo ove kriminalce iz IMT-a, pa da nastavimo da smetamo na prvom mestu, bar do derbija. Tada je lepše i na stadionu, sa više ljudi na tribinama.
Goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bilo je hladno protiv Dnjepra na JNA, 2:2 Odita oba gola, jedva očišćen sneg. Onda ga je MIre Radović tamo zavukao sa šesn'es za prolaz dalje. Ali najviše sam se smrz'o posle protiv CSK, 1:1 na JNA, mislim da je bilo -10C Popio sam litar grejane rakije kad sam stig'o kući. 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čitam prvi pasus i već u glavi pišem odgovor da je to ništa u odnosu na CSKA u sledećem kolu. Protiv Dnjepra smo se makar grudvali, a protiv Rusa kao da smo igrali u Sibiru.
Recommended Posts