Jump to content

Recommended Posts

Posted

Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli 😄 

Na poluvremenu stoijim u redu za čaj, naravno nestane kad je bilo dvoje ljudi ispred mene...

Za tu temperaturu, više nego dobra poseta.

Igra - pa ono naše, standardno. U napadu ima tu lepih poteza, uz malo koncentracije, mogli smo da damo i 4-5 komada. Odbrana, standardno loša. Većinu napada sečemo na 40ak metara od gola i to je ok, ali ako probiju tu linuju, već smo u problemu. Svaki njihov ulazak u naših 16 je problem, jako teško oduzimamo loptu čak i ovako skromnoj ekipi.

Jako mi drago zbog Trifunovićevog gola, jer je on u popriličnoj meri zajebao kod njihovog drugog gola, pa se videlo da želi da se iskupi.

I naravno moram da pohvalim Jovana Miloševića, po ko zna koji put. Kakav igrač jbt. U prvih 20-30 minuta, kad se videlo da sredina nije najbolje ušla u meč, vraćao se do naše polovine, uzimao loptu, pravio viškove, delio pasove, ali bukvalno svaki njegov kontakt sa loptom je bio problem za njih.

Meni iskreno dobar bio i Sek. Ovi imaju neverovatan strah od njega, napravili su bar 5 ozbiljno grubih startova nad njime, i 2 žuta su bili nad njime. Trudili se da ga lome odmah čim primi loptu, a ako slučajno uspe da krene, odmah udvajanje. 

Sve u svemu, bitna pobeda, da preživimo to zadnje kolo ovog dela i to je to. 

• Like 1
Posted

edit: rispekt za devočicu i dečaka koji su na poluvremenu otpevali "oj Kosovo, Kosovo". Nisam ljubitelj tog ciklusa, ali ovo je baš bilo prelepo...