Ne sam Safete Posted November 29 Posted November 29 Dosta bolje od prosle tekme... Doduše gledam preko Q. Svi znamo razlog.
Petkovic Miroslav97 Posted November 29 Posted November 29 Javor imao 3 stopostotne šanse za gol. Karabeljov igra okej, gde god da ga staviš.
Stiletto Posted November 29 Author Posted November 29 Da ne znam o kom timu se radi, pomislio bih da znaju sa igraju fudbal.
Tex_Willer Posted November 29 Posted November 29 Napad stvarno tokom cele sezone sem malo sivih utakmica( u tom segmentu) bio je odličan, taj napad će i doneti jake prodaje, ali baš nazad puca, nekako 1 na 1 imam osećaj da će uvek probiti, Simić koliko god da je tehnički dobar, nema onu sirovu odliku stopera da dobija duele, da čisti prostor i pre svega da bude stamen. Nekako Ugresic I on verujem da imaju dobre cene, a nisu to igraci od kojih zavisi ekipa, oni mi se veštački najviše guraju. Crnogorski trio kapa dole, a i Rogan je dobar i stabilan.
Barkley#34 Posted November 29 Posted November 29 2 hours ago, Stiletto said: Pre bih rekao Dragojević na štopera, a Milić na levog. Koji će mu bek, dva štopera i tri zadnja vezna? Uz ogradu da sam prvo odgledao usput, na telefonu, izgledalo mi je kao 3-4-1-2, gde se Vanja spuštao na četvrtog pozadi. Bilo mi je interesantno nakon Nathovog ulaska kada su on, Milošević i Vukotić igrali napred, delovalo je ozbiljnije, ne samo zato što je Sek izašao. Inače, mnogo veći problem nam prave ekipe koje nas visoko pritisnu, mada uvek imamo neko pomračenje pozadi. Igramo sporo, bez otvaranja, slabo kretanje, ziheraški pasovi. Ko iole trči i pokriva proriv nas odmah je u prednosti. Jebeš ga kad Natho ubrzava igru dobrim pasovima.
Stiletto Posted Wednesday at 09:17 AM Author Posted Wednesday at 09:17 AM Danas je četiri godine od kako nas je napustio Moca Vukotić. Povodom toga RTS večeras prikazuje dokumentarac o njemu: 2 1
Barkley#34 Posted Wednesday at 04:36 PM Posted Wednesday at 04:36 PM Nažalost, bez Milića najverovatnije do kraja jeseni. Ruptura lista.
Barkley#34 Posted yesterday at 10:09 AM Posted yesterday at 10:09 AM Po medijima se provlači da je zalizani izazvao novi haos, guranjem Lanetovog sina Dušana u prvi tim, iako nije standardan ni u omladincima. Pominju se masovni zahtevi za ispisnicama i pretnje ostavkama. Danko kaže da će se o svemu razgovarati kad se završi jesenji deo prvenstva, za dve nedelje. Ostali su nam KG danas u 15h, Napredak na JNA i IMT u Loznici.
Don Dusko Posted yesterday at 10:46 AM Posted yesterday at 10:46 AM Ne znam da ovo radi Vazura bilo bi vile ispred stadiona.Bukvalno mi na taj tip radnji smrdi.
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Biće i ovde samo kada se utvrde stvari, kada ne budu samo glasine. Edit: sastav danas: M. Milošević – Roganović, Simić, Đurđević, Stojković– Dragojević, Ugrešić – Sek, Vukotić, Trifunović, J.Milošević Treba preživeti ova tri kola sa tandemom Simić-Đurđević. Edited 21 hours ago by Barkley#34 1
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Milošević je za veći deo naše lige Mesi lično. Ugrešić daje i namešta golove prethodnih par mečeva ali mislim da ima najmanji uticaj na igru kod nas. Simić je baš kritičan. Srećom je Radnički očajan pa se to ne oseti. Poranio sam sa komentarom o Radničkom. Čim su se malo razigrali pakao za našu odbranu.
Stiletto Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago I našima se ponekad desi da odbrana primi manje golova nego što napad postigne. Mada ima još dvadeset minuta...
Barkley#34 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bukvalno od toga da li će protivnik iskoristiti šanse ili ne zavisi u kom će smeru krenuti meč. Propusti naših defanzivaca su neverovatni.
Recommended Posts